Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest R3W-SM

O idee

Recommended Posts

Guest R3W-SM
Posted

Sugerez ca bc1 sa fie la shop lorencia sa numai alergi noria sa faci daca ai lvl 1 trb sa mergi sa faci lvl sa te duci noria si pierzi tot bc daca mai sunt 6 min sa zicem.. sa fie ca pe 97d

Guest R3W-SM
Posted

k asa sa fie .. closed ;)

Posted

pt. ca aici sunt prea multe spoturi :(

rare am vrut sa zic :)) chair ar merge gandita o recompensa pentru bd/ds ca sa fie mai populat pana la urma e un fel de event gen balgas..

Posted

eu as sugera sa puna aripi lk ig hp add in shop ast decizia llui dragosh

ps:aa si am uitat vreau si bb lk edr 2% lv/20 mana life tot la shop si +13 daca se poate :banghead:

maine oare ce mai gasesc la sugestii?

oare cu tarcu de bk?ca is prea putini goldeni? :violent:

cand era razvan numai ziceati nimik ptr ca nu va baga in seama acuma ca dragosh are cat de cat timp de srv se modifice cate ceva la 24h :crazy:

cum am zis si aici oare ce voi gasi azi la sugestii :)) alt prost alta sugestie de 2 lei ca vrea el bc la shop

Posted

Cerinte , cerinte bla bla bla .. dar voi ce oferiti pt aceasta comunitate?

Posted

super , PRO !!! woaaaaaaa , si bless si soul in magazin !!! si iteme 380 , lol ,

nu zic cu rautate :P dar daia e un joc ;D sa joci :D nu sa lasi numai afk :P sa te strofoci sa gasesti , sa cauti :D

Posted

super , PRO !!! woaaaaaaa , si bless si soul in magazin !!! si iteme 380 , lol ,

nu zic cu rautate :P dar daia e un joc ;D sa joci :D nu sa lasi numai afk :P sa te strofoci sa gasesti , sa cauti :D

are in totalitate dreptate :beer:

Posted

pt. ca aici sunt prea multe spoturi :(

si totusi in devias pe 0.97d aveai monstrii mult mai mari in dev2 si dev3, dar lumea, tot meargea in bc1,2,3... oare de ce? :-"

Posted

=))

vreau si eu ceva cand creiez caracter sa aiba 30 000 puncte

intrebare: cu ce te-a jignit limba romana ?

Dar chiar nu va e rusine sa postati replyuri fara nici un rost ? gen "nashpa rau" , "contra,naspa idee" , argumentati frate !

Ati pus-o acum -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=306825

OT: Consider ca BC1 sa existe la shop , deoarece cei mici nu au posibilitatea sa faca rost de chaosi asa repede , dar mai intai de toate , ar trebui marita experienta in BC-uri :)

din potriva cand esti mic ai multi chaosi .. problema e ca cei mici nu pot profita de pe urma bc/ds .. pt ca fara party cu cnv rr-it nu rezista acolo .. si cei rr-iti nu prea trec prin bc sau ds .. doar in cazuri extreme ..

trb sa se modifice ceva , pt a fi atrasi si cei cu rr in ds/bc .

:tiphat:

Posted

intrebare: cu ce te-a jignit limba romana ?

din potriva cand esti mic ai multi chaosi .. problema e ca cei mici nu pot profita de pe urma bc/ds .. pt ca fara party cu cnv rr-it nu rezista acolo .. si cei rr-iti nu prea trec prin bc sau ds .. doar in cazuri extreme ..

trb sa se modifice ceva , pt a fi atrasi si cei cu rr in ds/bc .

:tiphat:

raspuns:canta la alta masa ca nam marunt

ar fi necesar

Posted

bc 1 este folosit doar de rr iti...adica dupa ce dai rr sa ti iei un avant mare in fata celor mici....mai bine un npc care sa verifice daca ai rr si sa ti dea o invitatie la orice event , daca nu ai rr, la schimb pe bless/soul/zen/rena (de la 5 rena in sus MWUHAHAHAHA )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...