mortallx Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 +18NERECOMANDAT MINORILOR! O scena absolut cutremuratoare, poate printre cele mai socante din ultimul timp, a fost surprinsa in Vietnam. Un politist a fost, pur si simplu, taiat in doua de un camion. Uimitoare sunt minutele de dupa accident.Video:videoThoamne cum baaaaaaa?
Nu e Sparky Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Tine de fiecare individ in parte, ca atunci cand cineva este lovit provacandu-i o rana iar andrenalina atenueaza durerea si omul isi pastreaza calmul, daca omul intra in panica instant andrenalina este redirectionata in mare parte spre creier , durerea nu mai este atenuata si totul degenreaza pana la lesin sau mai rau.
Random Hero Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 lasa-l asa ca e mai bine Asa nu intelegi mare branza... PRO TV-ul nu mai are stiri pe care sa le dea, din cate se vede si apeleaza la site-uri cu video-uri care mai de care mai "socante".
mortallx Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 da in ultima vreme isi face publicitate pe mail-ul meu cu stiri dastea socante Le trimit si eu mail si i injur ca m-au zapacit
SergiuHellDragon Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 toti puneau comentarii acolo "sunt minor/minora si nu sunt socat/a "
AleXandrUC Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 De ce transformati forum-ul intr-unul ca 'Stirile de la ora 5?'
tryby Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Acu 3 ani a fost caz asemanator si in d-na ghica (bucuresti), unde o femeie a fost rupta in 2 de un camion ... si nu s-a mai facut nici o stire. Shit happens all the time ...P.S: in lume se intampla mult mai multe lucruri, cum ar fi daca s-ar stii despre toate? o.O
Cristian Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ciudat ca lumea prefera sa se uite la el si sa nu faca nimic, din atatia care erau acolo, este imposibil sa nu fi fost vreun medic sau vreo asistenta medicala care sa-i dea un prim ajutor si sa incerce cat de cat sa faca ceva pentru el, majoritatea au preferat sa stea, sa-l filmeze si sa se uite la el cum moare, mai rau ca animalele. #-o
jas2jas Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 De ce transformati forum-ul intr-unul ca 'Stirile de la ora 5?'Ne mai lipsesc babele violate si sinucigasii spanzurati.on : saracu :(
mortallx Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Ciudat ca lumea prefera sa se uite la el si sa nu faca nimic, din atatia care erau acolo, este imposibil sa nu fi fost vreun medic sau vreo asistenta medicala care sa-i dea un prim ajutor si sa incerce cat de cat sa faca ceva pentru el, majoritatea au preferat sa stea, sa-l filmeze si sa se uite la el cum moare, mai rau ca animalele. #-oCe mai vrei sa-i fac sa aduca un faras si o matura sa-i ia jumatatea de corp?U crezi ca omul ala mai traieste?WTF
MiTzA- Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 U crezi ca omul ala mai traieste?Nu stim daca omul a supravietuit acestui infricosator accident. Un caz asemanator demonstreaza, insa, ca acest lucru este posibil.In 1995, chinezul Peng Shulin (foto) a fost lovit de o camioneta, iar trupul i-a fost rupt in doua. O echipa formata din 20 de medici a luptat sa-l mentina in viata. Dupa patru ani de stat la pat, Peng...si-a revenit! Acum, se deplaseaza cu ajutorul unei proteze create special pentru el.mi3z Socant video'ul ce-i drept :)
Cristian Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ce mai vrei sa-i fac sa aduca un faras si o matura sa-i ia jumatatea de corp?U crezi ca omul ala mai traieste?WTFAh si lasa-l sa moara acolo in chinuri a? In aproximativ 5 minute cat tine filmul + cine stie cate minute pana au inceput sa filmeze, n-am auzit sa sune o ambulanta, sau in loc sa filmeze sa fi sunat la o ambulanta. Din cate am vazut multi au oprit, au stat 2-3 secunde si dupa au plecat indiferenti. O mana de ajutor puteau incerca sa-i dea, nu sa-l lase acolo ca pe un caine.
jas2jas Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Am observat ceva.De ce ai scris + 18 daca tu , cel ce ai facut topicul ai 13 :?
djpaulika Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Si eu am primit mailuri de la PRO TV dar am dat sa nu mai primesc,si nu mi-au mai trimis.Socant video asta.
Vengence Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Deci ala cel mai probabil a murit din cauza hemoragiei...
i sin Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 mda.... omu ala statea acolo retezat vai de capu lui si astia il filmau ca altceva mai bun de facut nu aveau... ce ratati #-o
mortallx Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Am observat ceva. De ce ai scris + 18 daca tu , cel ce ai facut topicul ai 13 :? am mai scris intr-un topic ca sa puna +18 la astea Oricum nu este XXX sa nu ma uit,nu ca nu m-as uita dar nu ma tenteaza.
mortallx Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Am observat ceva. De ce ai scris + 18 daca tu , cel ce ai facut topicul ai 13 :? am mai scris intr-un topic ca sa puna +18 la astea Oricum nu este XXX sa nu ma uit,nu ca nu m-as uita dar nu ma tenteaza.
FuZZeN Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Pff asta da ...:(, nush cum de se mai poate misca..
Vengence Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Clipu nu mi se pare socant deloc...chiar ca nu e socant!? probabil tu te dai zi de zi de dinastia taiati in doua care mai dau din maini...