Fury Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pana si in tarcu de bk raman monstrii blocati .....
euSadea Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 DACA se intampla la toti mobii din arena , este posibil sa fie de la view range pt ca este prea mare sau chiar de la harta . Se pare ca ideea asta cu mobii care vin la jucator nu este asa buna . Acum toti bk-ii stau sunguri pe spoturi/tarcuri si se lovesc de problema asta (nu au ES ca sa atraga mobii) Cel mai potrivt ar fi sa sa pun cel putin un singur moob care poate misca jucatorii si/sau sa combin spoturile cu mobi care vin langa jucatori si cu mobi care trag de la distanta .:) folositiva de bugu lu gunit - si faceti dk elicoptersint ok spoturile acum - pacat de punctiformele din tarcul de dk - e cam degeaba acumsincer prefer punctiform si ks la el - e bun de elf asamg meu nare probleme^^spor
bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 am vazut ca s-a setat range-ul mobilor din arena. este foarte bine asa. dar e alta problema acum (de fapt era si inainte da am omis sa o postez)cand mobii se respawn-eaza, unii dintre ei raman blocati. nu ataca. de obicei aia din colturile tarcurilor. pur si simplu stau pe loc si nu fac nimic. te duci la ei, le dai bucati si ei tot acolo stau blocati si tot nu ataca. dupa vreo 10-15 secunde trec si ei la atac, abea cand alt mob trece "peste" ei (prin acelasi punct de respawn pe care-l au cei care se blocheaza)nu stiu daca ati prins ideea dar mai clar de atat n-am cum sa ma exprim ca sa ma fac inteles.ija stie problema, i-am aratat si lui ce se intampla.se poate rezolva cumva?Am observat si eu lucrul asta. Eu cred ca e bine, avand in vedere ca pe cei mici nu-i mai omoara => nu mai pierd experienta. Stiu ca e greu sa joci cu bk-ul si sa fugi dupa monstri, dar asta e un dezavantaj al lui ce trebuie luat ca atare. Nu se pot modifica monstri sa nu te atace dar sa se si apropie de tine, ori asa ori invers. :/ You know what i mean. Use the clasic way, cheama un sm sa dati la ks. :D