boomeey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 am vazut ca s-a setat range-ul mobilor din arena. este foarte bine asa. dar e alta problema acum (de fapt era si inainte da am omis sa o postez)cand mobii se respawn-eaza, unii dintre ei raman blocati. nu ataca. de obicei aia din colturile tarcurilor. pur si simplu stau pe loc si nu fac nimic. te duci la ei, le dai bucati si ei tot acolo stau blocati si tot nu ataca. dupa vreo 10-15 secunde trec si ei la atac, abea cand alt mob trece "peste" ei (prin acelasi punct de respawn pe care-l au cei care se blocheaza)nu stiu daca ati prins ideea dar mai clar de atat n-am cum sa ma exprim ca sa ma fac inteles.ija stie problema, i-am aratat si lui ce se intampla.se poate rezolva cumva?
Heinekener Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 foarte bine ca nu te ataca :D nu te mai omoara , e bn asa cred :P
stely_yoo Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 foarte bine ca nu te ataca :D nu te mai omoara , e bn asa cred :PPentru unu cu 5rr+ nu este deloc bine , pentru ca el vrea sa creasca nu sa alerge mobii !
Guest Fan_Tsu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 am vazut ca s-a setat range-ul mobilor din arena. este foarte bine asa. dar e alta problema acum (de fapt era si inainte da am omis sa o postez)cand mobii se respawn-eaza, unii dintre ei raman blocati. nu ataca. de obicei aia din colturile tarcurilor. pur si simplu stau pe loc si nu fac nimic. te duci la ei, le dai bucati si ei tot acolo stau blocati si tot nu ataca. dupa vreo 10-15 secunde trec si ei la atac, abea cand alt mob trece "peste" ei (prin acelasi punct de respawn pe care-l au cei care se blocheaza)nu stiu daca ati prins ideea dar mai clar de atat n-am cum sa ma exprim ca sa ma fac inteles.ija stie problema, i-am aratat si lui ce se intampla.se poate rezolva cumva?aceeasi problema era si pe latura mare din arena, unde ajungeai sa mai omori 3-4 mobi din cati erau initial.F enervanta chestia, stiu, dar credeam ca e de la mobi ca sunt fricosi :) j/k
SoulKing Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 :-? :readthis:poti sa-mi explici si mie ce reprezinta ":-? :readthis:" ? nu mai postati porcarii, warn up.
Fury Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu daor in tark , la fel si pe spoturi , si in tarcul de bk .... raman blocati o perioada de timp. o solutionare a acestei probleme ar fii bine venita :tiphat:
vdragosh Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu daor in tark , la fel si pe spoturi , si in tarcul de bk .... raman blocati o perioada de timp. o solutionare a acestei probleme ar fii bine venita :tiphat:DACA se intampla la toti mobii din arena , este posibil sa fie de la view range pt ca este prea mare sau chiar de la harta . Se pare ca ideea asta cu mobii care vin la jucator nu este asa buna . Acum toti bk-ii stau sunguri pe spoturi/tarcuri si se lovesc de problema asta (nu au ES ca sa atraga mobii) Cel mai potrivt ar fi sa sa pun cel putin un singur moob care poate misca jucatorii si/sau sa combin spoturile cu mobi care vin langa jucatori si cu mobi care trag de la distanta .
chaserz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 DACA se intampla la toti mobii din arena , este posibil sa fie de la view range pt ca este prea mare sau chiar de la harta . Se pare ca ideea asta cu mobii care vin la jucator nu este asa buna . Acum toti bk-ii stau singuri pe spoturi/tarcuri si se lovesc de problema asta (nu au ES ca sa atraga mobii) Cel mai potrivt ar fi sa sa pun cel putin un singur moob care poate misca jucatorii si/sau sa combin spoturile cu mobi care vin langa jucatori si cu mobi care trag de la distanta .pai cum sa nu..hai sa schimbam si culorile seturilor,eventual sa punem lizards din atlans pe tot serverul..atunci ar fi foarte gtare..sigur nar mai sta nici dracu afk :blink: dar bineinteles,totul la cererea celor din top 10 :clap: abia astept sa vina ei cu propunearea asta :cool2: :sef:
vdragosh Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu stiu ce legatura are culoare setului cu ce am spus eu .se pare ca nu ai inteles nimic din ce am scris .o sa va fac un bine si nu o sa va mai deranjez cu explicatiile mele "complicate"
chaserz Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 nu stiu ce legatura are culoare setului cu ce am spus eu .se pare ca nu ai inteles nimic din ce am scris .o sa va fac un bine si nu o sa va mai deranjez cu explicatiile mele "complicate"atunci potoliti`va cu schimbarile astea pe parcurs....avem puncte,n`avem puncte...avem tarc bk...avem tarcuri cum suntacum...acum hai sa punem ceva sa te si plimbe..
vdragosh Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 atunci potoliti`va cu schimbarile astea pe parcurs....avem puncte,n`avem puncte...avem tarc bk...avem tarcuri cum suntacum...acum hai sa punem ceva sa te si plimbe..Ce este asa greu de inteles ?Incercam sa gasec o solutie la problema si sa le fac si "pe plac" celor care vor cum era pe 97d :PDaca tu asa crezi ca se face conversatie si ca ajuti cu ceva ....
Fury Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Acum toti bk-ii stau singuri pe spoturi/tarcuri si se lovesc de problema asta (nu au ES ca sa atraga mobii) Cel mai potrivt ar fi sa sa pun cel putin un singur moob care poate misca jucatorii si/sau sa combin spoturile cu mobi care vin langa jucatori si cu mobi care trag de la distanta .daca s-ar face aceasta modificare bk ar fii condamnat la party .
vdragosh Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 daca s-ar face aceasta modificare bk ar fii condamnat la party .Adica recunosti ca in acest moment bk-ii au mai mult decat cele 2 "tzarcuri de bk" ? :)
alcholic Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 daca s-ar face aceasta modificare bk ar fii condamnat la party .vb ta adio bk singur pe spot ...
Fury Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Adica recunosti ca in acest moment bk-ii au mai mult decat cele 2 "tzarcuri de bk" ? :)nu a zis nimeni ca nu se poate creste la fire , gigas , omega , hero (spoturi ) , fie si tarcurile de bk (in care e cam cu taraita exp ) , dar totusi exp e mai mica decat in k6 / k7 unde bk nu prea are ce face :( . si bk ar trebuii sa aiba putin sprijin :D
boomeey Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 DACA se intampla la toti mobii din arena , este posibil sa fie de la view range pt ca este prea mare sau chiar de la harta . Se pare ca ideea asta cu mobii care vin la jucator nu este asa buna . Acum toti bk-ii stau sunguri pe spoturi/tarcuri si se lovesc de problema asta (nu au ES ca sa atraga mobii) Cel mai potrivt ar fi sa sa pun cel putin un singur moob care poate misca jucatorii si/sau sa combin spoturile cu mobi care vin langa jucatori si cu mobi care trag de la distanta .mai bine lasa asa cum e acuma fara mobi care te misca de pe spoturi si pune doar 2 tipuri de mobi in arena :D gigas si fire golem. cei mici sa creasca in atlans/icarus/tarkan/kalima cum am crescut si noi.atunci potoliti`va cu schimbarile astea pe parcurs....avem puncte,n`avem puncte...avem tarc bk...avem tarcuri cum suntacum...acum hai sa punem ceva sa te si plimbe..mai du-te ma de aici cu ideile tale. mai bine era daca lua serverul si-l trantea online cum l-a luat de la mama natura nu? fara nici o schimbare fara nimic, nu?
_alexa_ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 si bk ar trebuii sa aiba putin sprijin :Dputin? asta e numai putin? atata timp cat pot sta singuri pe spot ce mai vrei? vai... nu mor toti mobii deodata, vai... saracii de voi.Pentru elfi ce s-a facut? Nimic. Nici macar un pg langa tarcul de bk sa nu mai dau /move. Ce sa mai zic de dmg-ul care-l dau mobilor. Am 6 rr, 8400 agil, si 6000 energy. Dau dmg 2k-5k :) (cu buff, satan, viper bow lk 2%, pendant edr+2%!!) si abea se misca bara aia dupa ce-am facut cateva drumuri sa-mi fac refill de sageti. So... is it fair?
Guest GUNIT-MG Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 s`au facut topicuri si pt elfe .. nush dc nu pun macar 2 shopuri cu sageti in tarcurile de bk ... sau in fiecare tarc cate 1 :-?
Guest Sadi022002 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Adica recunosti ca in acest moment bk-ii au mai mult decat cele 2 "tzarcuri de bk" ? :)Cam toate tzarcurile din arena au devenit "tzark de bk"
iar am luat suspend Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 pai daca toate spoturile sunt labartzate, e normal sa creasca si bk-ul unde poate, nu? mi se pare destul de putin "toate tarcurile din arena" pentru cati bk sunt pe server, avand in vedere ca pana la 300 innebunim de atata alergat pe spoturi :)
ezechiel Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 mha tu ai vrut bk , ati vrut punctiforme si ce ati facut ? ati dat-o-n bara, esti bk cresti greu , nu vrei acuma sa faca ragefull blow pe tot tarcu ? tu vrei lvl de intrare la 200 tu vrei punctiforme tu vrei sa ai spotu numai al tau , esti BK cresti greu LIVE WITH IT , nu-ti convine fa-ti sm si lasa-ne cu sugestiile tale , numai sa-ti fie tie pe plac , mi s-a acrit de sugetiile voastre , numai sa va fie voua bine , "cei mici sa creasca in icarus / kalima cum am facut noi " cei mari sa creasca pe spot arena SI FARA SA MAI COMENTEZE , nu se server de fun sa dai rr in 3 ore , nimic nu va convine vouaapp vrei sa nu mai inebunesti pana la 300 ? fa-ti dl sau mg
iar am luat suspend Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 cumva xp-ul se face numai solo? :blink:nu-i problema ta cum vreau sa cresc eu.mha tu ai vrut bk , ati vrut punctiforme si ce ati facut ? ati dat-o-n bara, esti bk cresti greu , nu vrei acuma sa faca ragefull blow pe tot tarcu ? tu vrei lvl de intrare la 200 tu vrei punctiforme tu vrei sa ai spotu numai al tau , esti BK cresti greu LIVE WITH IT , nu-ti convine fa-ti sm si lasa-ne cu sugestiile tale , numai sa-ti fie tie pe plac , mi s-a acrit de sugetiile voastre , numai sa va fie voua bine , "cei mici sa creasca in icarus / kalima cum am facut noi " cei mari sa creasca pe spot arena SI FARA SA MAI COMENTEZE , nu se server de fun sa dai rr in 3 ore , nimic nu va convine vouaapp vrei sa nu mai inebunesti pana la 300 ? fa-ti dl sau mgpune frana sa nu te rastorni :)cand sunt prost, stau in banca mea si-mi vad de spart seminte in continuare. acelasi lucru te sfatuiesc si pe tine sa faci. ce am spus eu mai sus sunt niste probleme care nu sunt normale pe un server de mu. dar tu daca habar n-ai cu ce se mananca, nici nu ma mira ca esti contra. gg gigi contra! :)