Animosity Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Imi puteti spune si mie cu aproximatie .. cam cat ar costa urmatoarele ? (btw ce moneda de schimb se foloseste pe server ? )Guardian Set ( exe si non exe ) +1 optiune (ce gen lk +dsr / lk +ref / lk +dd )Red Guardian (parca asa ii zice la Nature mai nou nu ? ) +1 optine (-----//-----)1 Arc low lvl ceva de genu (Nature bow) +1 op (lk +edr / lk +2% )"?l" mai smecher arc de elf (Venon sau cum ii zice mai nou) +1 op (----//------)inele +1 op (dsr sau ref)pendant +1 op (edr sau 2%)Aripi mari si mici +lk EDIT : pentru cine nu mai poate de bine .. accept donatii in iteme mentionate mai sus .. sau alte chestii folositoare pentru un elf lvl pitic =Ppm flEaZydriB
TheMask Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 genul asta de iteme eu personal mai mult de 4 sau 5 jwl maxim nu dau,iar pentru nature ar fi dublu cred,dar acuma depinde si de necesitatea celui care cumpara ma refer la cat de urgent are nevoie de 1 anumit item cumparatorul.aripile cele mici sunt in jur de 10 jwl,iar cele mari peste 20 jwl.....
Animosity Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 genul asta de iteme eu personal mai mult de 4 sau 5 jwl maxim nu dau,iar pentru nature ar fi dublu cred,dar acuma depinde si de necesitatea celui care cumpara ma refer la cat de urgent are nevoie de 1 anumit item cumparatorul.aripile cele mici sunt in jur de 10 jwl,iar cele mari peste 20 jwl.....inca mai esti pe "iste" meleaguri maestre ? :P salutari de la ... * vezi nick in postul de sus si citestel invers *
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Mai adecvat ar fi sa cauti la Vanzari-cumparari.... sa vezi cum sta fluctuatia pietei ...