huSt Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://img522.imageshack.us/img522/1316/screen082023190004.jpgCum poate cineva sa faca preluare cand se trezeste cineva cu pitici pe creier si umple chat-ul cu toate porcariile.N-ar fi buna o regula si pt chat-ul asta,spam-ul sa fie pedepsit cu o zi sau doua de suspend?Daca respectiva si cei din satra ei fac asta in fiecare noapte,restul trebuie sa le suporte iesirile?
m4x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Asta e una din diferentele de 97.d .. s-a mai discutat doar despre acest lucru. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...1&hl=global
acelasi_bandit Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 de acord,oricum s-a mai propus dar nimic #-o
Adriantze Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ar fii o idee ca la N posturi intr-un anumit interval sa iei disconnect automat .. nushu daca se poate asa ceva .. daca ar fi posbil .. zic eu , ca ar fi o idee buna. :tiphat:
Redemption Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Si eu am propus acelasi lucru, HustlaZ, dar e un pic cam greu de tinut o evidenta a chat-ului de pe global.Ideal ar fi ca globalul sa fie folosit doar pentru trade-uri si cautat membri pentru party, iar restul sa fie considerat spam si sanctionat. Insa, cum acest lucru este aproape imposibil, intr-un final cred ca vom ajunge sa scoatem functia de global chat sau sa incercam sa o limitam cumva.
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 si daca in alianta sunt 5 guilde si vorbesc 8jucatori deodata nui acelasi lucru?cand faci preluare faci poza cu F4 la toate intrebarile si gata sa rezolvat.globalul e bun de vanzari glume certuri asta e avantajul/dezavantajul noilor versiuni,@pe s4 nu exzista F4 scrisul apare unde apare si expu daca faci lvl nu mai vezi nimic.
huSt Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 vDumnezeu tu esti un fel de Gica-Contra,eu ma refeream la " Scumpica " care in acel print facea abuz de chat si scotea din pepeni mai multi playeri.Ms Rede pt raspuns,poate gasiti o solutie pana la urma.
Redemption Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 S-a facut un poll pentru alegerea unei solutii a acestei probleme.