Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

huSt

In legatura cu chat-ul

Recommended Posts

Posted

http://img522.imageshack.us/img522/1316/screen082023190004.jpg

Cum poate cineva sa faca preluare cand se trezeste cineva cu pitici pe creier si umple chat-ul cu toate porcariile.N-ar fi buna o regula si pt chat-ul asta,spam-ul sa fie pedepsit cu o zi sau doua de suspend?Daca respectiva si cei din satra ei fac asta in fiecare noapte,restul trebuie sa le suporte iesirile?

Posted

ar fii o idee ca la N posturi intr-un anumit interval sa iei disconnect automat ..

nushu daca se poate asa ceva ..

daca ar fi posbil .. zic eu , ca ar fi o idee buna.

:tiphat:

Posted

Si eu am propus acelasi lucru, HustlaZ, dar e un pic cam greu de tinut o evidenta a chat-ului de pe global.

Ideal ar fi ca globalul sa fie folosit doar pentru trade-uri si cautat membri pentru party, iar restul sa fie considerat spam si sanctionat. Insa, cum acest lucru este aproape imposibil, intr-un final cred ca vom ajunge sa scoatem functia de global chat sau sa incercam sa o limitam cumva.

Posted

si daca in alianta sunt 5 guilde si vorbesc 8jucatori deodata nui acelasi lucru?

cand faci preluare faci poza cu F4 la toate intrebarile si gata sa rezolvat.

globalul e bun de vanzari glume certuri asta e avantajul/dezavantajul noilor versiuni,

@pe s4 nu exzista F4 scrisul apare unde apare si expu daca faci lvl nu mai vezi nimic.

Posted

vDumnezeu tu esti un fel de Gica-Contra,eu ma refeream la " Scumpica " care in acel print facea abuz de chat si scotea din pepeni mai multi playeri.Ms Rede pt raspuns,poate gasiti o solutie pana la urma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...