Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest shmekerash

nushtiu c s-a intamplat cu caracterele mele..:(:(:(

Recommended Posts

Guest shmekerash
Posted

am si eu o problema.....din cauza aceasta am facut un nou topic........vreau sa spun ca am un fel de bug...sau cv s-a intamplat cu caracterele mele........intru pe cont....toate bune si frumoase......mi se conecteaza....dar apoi nu mai vad caracterele..pur si simplu...park sau sters.......de faceut noi caractere pot....in ranking....sau status...ink sunt acolo...si apare data si ora sub randu cu nume ......vreau si eu putin ajutor dak se poate......nu mai pot gasi caracterele dp cont...pur si simplu au disparut...si doar azi am jucat pe cont pana pe la orele 13:00....si totul mergea perfect....mai devreme cand sa intru nu mai imi aparea nici un caracter......pur si simplu nush c s-a intamplat....dak ma poate ajuta cnva....plss help me... angy2007angy2007 e idul meu......va rog contactatima..sau postati in acest topic cv idei sau presupuneri...va rog mult...multumesc anticipat:) :(( :((:((:((:((:(( si dak are cnva idul adminului as vrea si eu dak se poate....sa il pot contacta personal......sa ii povestesc mai explicit..:) multumesc...astept nishte sugestii...

doresc sa adaug........numele a catorva caractere.....cele mai mari...manstel e numele bk-ului...de lvl 363.....Veronica numele la Elf..de lvl 109....si Stelman numele Mg-ului de lvl 151...:( as dori putin ajutorrrrrr:(

Posted

am si eu o problema.....din cauza aceasta am facut un nou topic........vreau sa spun ca am un fel de bug...sau cv s-a intamplat cu caracterele mele........intru pe cont....toate bune si frumoase......mi se conecteaza....dar apoi nu mai vad caracterele..pur si simplu...park sau sters.......de faceut noi caractere pot....in ranking....sau status...ink sunt acolo...si apare data si ora sub randu cu nume ......vreau si eu putin ajutor dak se poate......nu mai pot gasi caracterele dp cont...pur si simplu au disparut...si doar azi am jucat pe cont pana pe la orele 13:00....si totul mergea perfect....mai devreme cand sa intru nu mai imi aparea nici un caracter......pur si simplu nush c s-a intamplat....dak ma poate ajuta cnva....plss help me... angy2007angy2007 e idul meu......va rog contactatima..sau postati in acest topic cv idei sau presupuneri...va rog mult...multumesc anticipat:) :(( :((:((:((:((:(( si dak are cnva idul adminului as vrea si eu dak se poate....sa il pot contacta personal......sa ii povestesc mai explicit..:) multumesc...astept nishte sugestii...

doresc sa adaug........numele a catorva caractere.....cele mai mari...manstel e numele bk-ului...de lvl 363.....Veronica numele la Elf..de lvl 109....si Stelman numele Mg-ului de lvl 151...:( as dori putin ajutorrrrrr:(

ti le-a sters cineva astazi ( daca spui ca nu le-ai sters tu) . cine mai stie datale contului tau ? :D

caracter    clasa         nivel(reset)    data                 actiune
manstel     BladeKnight   363(0)       Aug 20 2009 01:58PM    Caracter sters
Faby        DarkWizard    1(0)         Aug 20 2009 01:58PM    Caracter sters
Veronik     Elf           109(0)       Aug 20 2009 01:58PM    Caracter sters
Stelman     Mage Glad.    151(0)       Aug 20 2009 01:58PM    Caracter sters
LariosAria  DarkLord      26(0)        Aug 20 2009 01:58PM    Caracter sters
asdafasdfs  DarkKnight    1(0)         Aug 20 2009 04:41PM    Caracter creat
asdafasdfs  DarkKnight    1(0)         Aug 20 2009 04:41PM    Caracter sters
angeldark   DarkKnight    1(0)         Aug 20 2009 08:01PM    Caracter creat

Guest shmekerash
Posted

nush cn mai shtie datele contului...varumeo ...ca a fost contu lui....da el nar face asa cv ca il shtiu foarte bine.......in rest nimeni....shtiu foarte bine ca el nu miar face asa cv....dar iti multumesc ptr ca miai rsp......acuma ma simt mai bn....macar bn ca am contule meu mai vechi.....si joc pe el...mersi mult...raman dator..:) atunci nu mai pot face nimic cred...sigur cnva sia bagat nasu.......si shtiu sigur cn....si il pocnesc peala 100%.....nu scapa nebatut......mc inca o data ptr ca mai lamurit c s.a intamplat:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...