Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rege

Nu`i corect....

Recommended Posts

Posted

Sincer nu inteleg o faza De ce daca ai bk dupa ce dai rr ti se scot toate skilurile si daca ai sm la lvl 1 ai es? inteleg ca smu e mai slab dar totusi cine te pune sa`l faci? mi se pare o discriminare fata de restu caracterelor ca doi sa dea rr unu sa stea bine mersi pe spot afk davias 4 a3 etc... si unu cu un bk sa stea on si sa alerge pe spot cu skilu . nush ce parere or avea alti... dar totusi suntem toti playeri multumesc

Propun sa se lase la bk skilurile dupa rr ca si asa avem range mic .

Posted

Trebuie sa existe un echilibru intre rase. Nu merge cu "ai vrut SM, ghinionu tau". BKul are un avantaj major la PvP deci si SMul/MGul trebuie sa recupereze cumva. Vrei sa profiti de ESul de la SM/MG, stai in party cu ei.

Posted

Trebuie sa existe un echilibru intre rase. Nu merge cu "ai vrut SM, ghinionu tau". BKul are un avantaj major la PvP deci si SMul/MGul trebuie sa recupereze cumva. Vrei sa profiti de ESul de la SM/MG, stai in party cu ei.

ce echilibru ca oricum nu ai cum sa echilibrezi sm-u orice ai face ! da sa scoti skilurile ..... mi se pare naspa

eu si la 0 rr lvl peste 360 fac un sm cu 2 rr la duel asa ca nu mai zi mie de echilibru

Posted

E si normal ca BK-ul sa creasca mai greu deoarece el e cu mult peste celelalte caractere in calitate de PvP .. Mu nu-i un joc doar pentru experienta, cel putin asa trebuia sa fie.

Posted

eu si la 0 rr lvl peste 360 fac un sm cu 2 rr la duel asa ca nu mai zi mie de echilibru

Exact asta spuneam si eu. SMul este clar dezavantajat. Daca BKul ar avea skillurile de la inceput nu ai vedea decat BK pe server.

Dupa cum spuneam, trebuie sa existe cat de cat un echilibru. Pana faci tu 360, un SM da rr. De aici in sus, vine cat de cat un echilibru.

Posted

E si normal ca BK-ul sa creasca mai greu deoarece el e cu mult peste celelalte caractere in calitate de PvP .. Mu nu-i un joc doar pentru experienta, cel putin asa trebuia sa fie.

pe versiunile vechi nu era si tot greu crestea bku acum sa scos si asta o sa creasca si mai greu .... da de ce nu votati toti sa ii se scoata si swellu macar sa faceti ceva bun ! :banghead: a da si scoateti si aripile ca doar e bk trebuie sa creasca greu ...

Exact asta spuneam si eu. SMul este clar dezavantajat. Daca BKul ar avea skillurile de la inceput nu ai vedea decat BK pe server.

Dupa cum spuneam, trebuie sa existe cat de cat un echilibru. Pana faci tu 360, un SM da rr. De aici in sus, vine cat de cat un echilibru.

tu chiar nu intelegi ca nu poti sa echilibrezi sm cu bk?

imi scot aripile nu imi dau swell dai odata in mine si mori singur .... asa ca nu mai zi tu de echilibru ca e imposibil cea ce zici tu aici nici cand ai full si un bk are 40 rr nu`l faci sau 30 ce am zis mai devreme da sa ii scoata aripile swell combo si death stab ca sa fie si el caracter normal

Posted

Am incercat sa-ti explic dar vad ca nu pricepi. Pentru a 3-a oara (si ultima pentru ca deja ne transformam in instant messaging) exista o diferenta mare intre BK si restul raselor. Daca s-ar implementa ce vrei tu, diferenta ar fi si mai mare.

Si pentru ca e o sugestie si ne dam cu parerea. Mai sus ai argumentele mele pentru un mare Contra!

Posted

Nu s-a pus problema diferentei dintre black knight si celelalte caractere..

Am inteles intrebarea ta Rege,de unde vine si raspunsul:deoarece bk-ul este singurul caracter caruia magiile de atack ii cere lvl...si nu cred ca se pot modifica!

Nimeni nu va cere sa va faceti caracter ca BK-ul cum va faceti bk asa puteti face si sm,mg,elf,dl...

Ce e drept e un pic greu sa cresti cu skill dupa rr dar la inceput in cursul primului rr cum cresti?de la 0-80?

E buna sugestia Rege insa nu cred ca se poate face ceva in aceasta privinta!

Posted

Nu s-a pus problema diferentei dintre black knight si celelalte caractere..

Am inteles intrebarea ta Rege,de unde vine si raspunsul:deoarece bk-ul este singurul caracter caruia magiile de atack ii cere lvl...si nu cred ca se pot modifica!

Nimeni nu va cere sa va faceti caracter ca BK-ul cum va faceti bk asa puteti face si sm,mg,elf,dl...

Ce e drept e un pic greu sa cresti cu skill dupa rr dar la inceput in cursul primului rr cum cresti?de la 0-80?

E buna sugestia Rege insa nu cred ca se poate face ceva in aceasta privinta!

deodata ce sa putut face pe celalalte versiuni nu prea vad problema sa nu se faca aici ... depinde de useri si de admini....

Posted

nu doar la bk nici la elf nu merge penetration pana la lvl 120 parca :D

toate magiile care cer lvl nu merg... ghinionul bkului ca toate magiile cer lvl dar sa ne bucuram ca nu cer 300+ :))

Guest [HunteR]
Posted

greu mai sunteti de cap.. e logic sa se intample asa.

sm poate da cu es de la lvl 1 pentru ca are energia necesara sa poata da cu aceasta magie.

bk nu poate da cu tws pentru ca nu are lvl necesar.

e o diferenta intre skiluri, unele cer enrg si altele lvl.

Posted

' date='Aug 20 2009, 19:36' post='4133326']

greu mai sunteti de cap.. e logic sa se intample asa.

sm poate da cu es de la lvl 1 pentru ca are energia necesara sa poata da cu aceasta magie.

bk nu poate da cu tws pentru ca nu are lvl necesar.

e o diferenta intre skiluri, unele cer enrg si altele lvl.

se vede ca nu ai jucat pe old ca acolo se putea... :beer:

Guest [HunteR]
Posted

ba am jucat si nu era corect.

magia aia iti cere lvl 80+, dai cu ea cand ai lvl 80+.

es iti cere enrg 200+, dai cand ai 200+ enrg.

Posted

se vede ca nu ai jucat pe old ca acolo se putea... :beer:

ce legatura are old db cu actualul db?ideea e ca nu se pot face unele modificari pe aceasta versiune,ceea ce tu din cate vad nu prea inteleg...

si da intradevar acolo se putea insa acum nu e old db,daca se vroia asta ramanea aceelasi db...whatever :comp2:

Guest 3XTR4V3R4L
Posted

Nici la elf nu merge pentration pana la un anumit lvl si am impresia ca nici DL-ul nu are toate skilurile available dupa ce da rr.

Posted

E vorba de lvl, skill`urile la bk cer lvl la sm cer ene de aia un sm ramane cu ele si un bk nu. Nu e vorba de nici o diferenta, e o chestie cat se poate de logica, n-ai lvl nu dai cu skill`ul.

:blink:

Posted

E vorba de lvl, skill`urile la bk cer lvl la sm cer ene de aia un sm ramane cu ele si un bk nu. Nu e vorba de nici o diferenta, e o chestie cat se poate de logica, n-ai lvl nu dai cu skill`ul.

:blink:

E logic dar omu vrea sa se schimbe asta... Vrea probabil ca el la 2-3 rr sa bata top 10 SM. :naughty:

Posted

fiecare character are avantaje si dezavantaje .

plangeti ca niste copii , vreti totul mura in gura.

de ce nu iti da un bk full rr de cand iti faci contul ? :dontknow:

Guest The_KniveS
Posted

Rege iti dau o sugestie , foloseste dinorant dupa ce dai rr , ca sa faci mai rpd ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...