Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest GeorgeCh

Problema Mareeeeeeeee(Mi-a disparut setul inelele,staful,scutul,pendant dupa reset server.)

Recommended Posts

Guest GeorgeCh
Posted

Mi-a disparut setul inelele,staful,scutul,pendant dupa reset server.

Va rog ajutor.

Guest kreeper
Posted

ai incercat cu exit game , apoi sa intri iara ? nu doar un sw.

Eu ramasesem fara guild.

Posted

asa va trebuie daca nu iesiti din joc.

ati avut 5 minute la dispozitie si totusi am gasit 320 de conturi logate cand s-a oprit server-ul.

Scuze!

Erau afk, de aia lii sa intamplat ce lii sa intamplat :))

@Va zis vdragosh de numarate ori iesiti din joc inainte de a se opri servarul,

asa ca nu mai plangeti. . . .. afk-istilor :P

Posted

Si sa intleg ca va trebui sa dam exit game cand se anunta ca se da restart la server ca altfel dispar itemele de pe noi? Cool... Ce facem cu AFK`isti?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

asa va trebuie daca nu iesiti din joc.

ati avut 5 minute la dispozitie si totusi am gasit 320 de conturi logate cand s-a oprit server-ul.

Ce tampenie....mie nu mi-a disparut nimic, insa cand s-a anuntat ca se opreste am fugit de pe spotul lame pe care ma aflam, am facut un pk mic pe un spot bun :blush2: in asa fel incat sa ma trezesc pe el si.....surpriza, cand reintru ma aflam pe spotul initial, the lame one :))

Si faza cu itemele e aiurea rau....se opreste serv si eu sunt pe toaleta, imi urmez rutina zilnica de, defecat, serv down, server up....my items are gone =>> &*%^@#^!$$& de MU =)) urat....

Posted

pentru cei care nu au fost prezenti la explicatii sau care nu au aflat de la ceilalti:

DACA NU IESITI DIN JOC INAINTE DE RESTART-UL SERVER-ULUI RISCATI SA PIERDETI ULTIMELE CATEVA MINUTE DIN JOC : EXP , ITEME CRESCUTE , ITEME ARUNCATE , ITEME CUMPARATE ... ( UN FEL DE MINI ROLLBACK )

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...