Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest R3W-SM

Bun venit celor 2 admini

Recommended Posts

Posted

Nu draga boom dar la cum te dai tu atotstiutor e oarecum surprinzator sau ironic :) rudy a jucat si pe db 1 ( Tsu Xing alaturi de fratele sau ) cat si pe db 2 si tot asa :)

Posted

Multumesc tuturor pentru primire, sper sa nu va dezamagesc.

@boom, sincer ma bucur ca nu ai auzit de mine, astfel se evita din start parerile despre cum voi folosi GM, ca trag sau nu trag de o parte sau de alta. Eu cand m-am apucat sa joc nu se punea asemenea accent pe un gm si am reusit sa "invat" de la cei mai vechi ce si cum. Acum dupa cativa ani am bagat mana in foc si am facut cerera de gm gandindu-ma ca experienta mea de joc sa prinda bine serverului, prin idei de eventuri, atmosfera si ajutor.

Bafta la toata lumea.

Posted

Nu draga boom dar la cum te dai tu atotstiutor e oarecum surprinzator sau ironic :) rudy a jucat si pe db 1 ( Tsu Xing alaturi de fratele sau ) cat si pe db 2 si tot asa :)

extraordinar. esti un adevarat veteran de razboi :) vezi ca mi-ai promis fenriru ala

Multumesc tuturor pentru primire, sper sa nu va dezamagesc.

@boom, sincer ma bucur ca nu ai auzit de mine, astfel se evita din start parerile despre cum voi folosi GM, ca trag sau nu trag de o parte sau de alta. Eu cand m-am apucat sa joc nu se punea asemenea accent pe un gm si am reusit sa "invat" de la cei mai vechi ce si cum. Acum dupa cativa ani am bagat mana in foc si am facut cerera de gm gandindu-ma ca experienta mea de joc sa prinda bine serverului, prin idei de eventuri, atmosfera si ajutor.

Bafta la toata lumea.

ok. vedem pe parcurs ce poti :) mult succes in activitatea de gm :)

Posted

extraordinar. esti un adevarat veteran de razboi :) vezi ca mi-ai promis fenriru ala

ok. vedem pe parcurs ce poti :) mult succes in activitatea de gm :)

Cand o sa ajungi sa acumulezi respectul lui rudy,o sa ajunga si Bergea Mondialul Presedintele Romaniei.

La tine problema nu este cine este GM/MOD,problema este ca nu ai fost selectat tu GM/MOD,iti inteleg fustrarea si-ti urez succes in continuare,dar sincer cand vad atatitudinea asta aroganta din partea ta asupra unor persoane care au facut multe pentru linkmania(andrei & rudy) nu ma pot abtine sa nu postez.

Ce ai facut tu pentru linkmania?dupe?,vanatoare?,flameposturi?.Sa cresti un caracter nu e greu,sa fiu om cu caracter e lucru mare.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu prea inteleg topicul asta....puteti sa le dati un PM de felicitari....

Nu zic, ca nu ii felicit, insa mi se pare exagerat un topic... in fine, e o tara a cetatenilor :beer:

Posted

welcome all :D

si eu il cunosc pe rudi:DDD (boom abtzinete) stiu ca itzi trece deja un comentariu prin cap^^

Hf si gl

m-am adresat tie? nu. atunci te rog incearca sa-ti vezi de ale tale.

Cand o sa ajungi sa acumulezi respectul lui rudy,o sa ajunga si Bergea Mondialul Presedintele Romaniei.

La tine problema nu este cine este GM/MOD,problema este ca nu ai fost selectat tu GM/MOD,iti inteleg fustrarea si-ti urez succes in continuare,dar sincer cand vad atatitudinea asta aroganta din partea ta asupra unor persoane care au facut multe pentru linkmania(andrei & rudy) nu ma pot abtine sa nu postez.

Ce ai facut tu pentru linkmania?dupe?,vanatoare?,flameposturi?.Sa cresti un caracter nu e greu,sa fiu om cu caracter e lucru mare.

de ce respect vorbesti ma? crezi ca mie imi trebuie respectul tau? fii serios. daca esti respectat de 30 de playeri (mai vechi) din 380 cat are serverul in medie pe zi, asta nu inseamna ca esti respectat. n-am jucat pe db1, n-a jucat pe db2 (mult) si nici pe db3 ca sa-l pot cunoaste. care-i problema?

tu ma iei pe mine ca am facut dupe pe s1, da ai uitat ca ai rupt bc-ul si mupie pe 97?

tot tu vorbesti de vanatoare? vai de capul meu.

ce atitudine aroganta am avut ba? am zis doar ca nu-l cunosc si i-am urat bun venit. ce ti se pare arogant in reply-ul ala? a, stai. tu doar cauti scandal ca babele alea din RATB care abea asteapta sa fie calcate pe papuceii de lac sa poata izbucni un scandal.

Posted

Nu prea inteleg topicul asta....puteti sa le dati un PM de felicitari....

Nu zic, ca nu ii felicit, insa mi se pare exagerat un topic... in fine, e o tara a cetatenilor :beer:

s-a facut reclama noilor GM :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...