Guest spanky Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 sunt exagerate , dar m'a impresionat , mai ales a treia faza cand intra nenea ala in 4x4 ala si aia de la volan omoara pe prietenul copilasului aluia care ramane impietrit (sau maica-sa cine o fi fost); adevarat la faza aia, ce cauta ala pe avarii pe mijlocul drumului !? #-o
flakyn1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Foarte bun filmuletul. Ar trebui sa mai promovam si pe la noi asa ceva :)
The Fan Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Nu cred ca o sa aiba un impact chiar asa de mare pentru ca sunt prea multi "zmei"..Am auzit cazuri de persoane care au murit impreuna cu toti cei care erau in masina din cauza ca scriau un sms si totusi inca se mai intampla.Asta e.. prostia se plateste.
TzuYoshi Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Filmul este foarte, foarte slab.MZoKhyKH1p4Asta e un film impresionant.
acelasi_bandit Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ~~~~~ la volan ..p.s: e buna campania asta
jas2jas Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Filmul este foarte, foarte slab.MZoKhyKH1p4Asta e un film impresionant.Primul e mediocru , dar asta e socant , iti arata cat de usor poti sa mori , un fragment de secunda de neatentie si dead.Impresionant video TzuYoshi , nu cred ca o sa mai ies din casa cateva zile -_-
[EliTe] Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 sunt multe de discutat pe acest subiect si cum sa previi aceste evenimentetinerii sunt inconstienti.multi conduc fara centura si trag de masini.nu se poarta centura in spate.se conduc masini proaste etc
marius_truckerfan2 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ' date='Aug 22 2009, 21:34' post='4139898']sunt multe de discutat pe acest subiect si cum sa previi aceste evenimentetinerii sunt inconstienti.multi conduc fara centura si trag de masini.nu se poarta centura in spate.se conduc masini proaste etcExact, ca toata lumea isi permite masini de +30.000 euro ca sa poti sa spui ca-i buna in adevaratul sens al cuvantului. Nu este vorba de masini (ok, sa nici nu-mi aduci o rabla la care ii sare axul de la loc in prima curba), este vorba de inconstienta. Mergi tare ma frate, dar du-te unde vezi ca-i drum intins, nu curbe sau unde poti intalni obstacole.
Arwen_elf Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Filmul este foarte, foarte slab.MZoKhyKH1p4Asta e un film impresionant.da intradevar este impresionant ...nici nu se poate compara cu primul
DivinE Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Poti vorbi la tel in timp ce conduci, atata timp cat esti atent la trafic si ai indemanare. In filmulet se vede clar ca ea a uitat de masina..e prea exagerat
Angels at mp3 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hai sa fim seriosi... chiar nimeni nu poate fii atata de uituc cand vine vorba de condus, chiar daca ai conduce de peste 25 de ani, chiar nimeni nu ar sta atata cu telefonul in mana si ne-atent la trafic, chiar daca drumul ar fii foarte drept (vedeti ca si in film, drumul era tot drept..). E prea exagerat, in Romania accidente de astea nu prea intalnesti, doar din partea tineriilor prea bauti.. :-j