Dragos20 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Peste 56.000 de utilizatori ai site-ului nostru au fost interesati de campania politiei galeze, ce va rula in scoli. Acestia au lasat sute de comentarii, iar cele mai multe dintre ele considera spotul de bun augur.Pe scurt, vedem cum o soferita adolescenta ucide patru alti oameni, incapatanandu-se sa scrie un SMS la volan. O manevra absolut inconstienta, care, spun statisticile, a dus la o crestere cu 23% a accidentelor mortale!"Foarte, foarte bun filmuletul. Astfel de campanii sunt necesare pt a deschide cu adevarat ochii soferilor. Felicitari realizatorilor." - scrie Bogdan."Ar trebui, ca si autoritatiile noastre sa faca asa ceva. Adolescentii si nu numai trebuie sa cunoasca pericolele." - este de parere Ovidiu B.Multi dintre tineri nu stiu ca pana si tastarea unui numar scade puterea de concentrare la volan. Statistic, numai in Statele Unite, in 2007, s-au intamplat o mie de accidente din aceasta cauza, in care au fost implicati minori de 16 si 17 ani.Tot expertii spun ca procentul creste ingrjorator, cu 4% in fiecare an.Ingrijorator este ca 50% dintre soferii intre 18 si 24 de ani au admis ca scriu SMS-uri in timp ce se afla la volan. Nici adultii din State nu stau prea bine: 73% dintre acestia au marturisit ca vorbesc la tefefon in timp ce conduc, arata unul dintre ultimele studii publicate de companiile de asigurari.In ceea ce priveste tara noastra, numai in primele luni ale lui 2009, au fost date 13.132 de sanctiuni pentru folosirea mobilului in timpul condusului. Video
MiTzA- Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Foarte bun fimuletul. Ar trebui promovate si la noi in tara astfel de filmulete, mai ales in scolii avand in vedere ca majoritatea accidentelor se intampla din cauza tinerilor teribilisti cu carnetu abia luat :).
Dilut3D Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bun de tot, cu siguranta dupa vizionare te gandesti de 2 ori inainte de a face asta.
RealityAl3x Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 nu e chiar socant video imi imaginam ce se intampla in continuare oricum la cate am vazut deja sunt expirate cam toate pentru mine :)
Stargate Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 foarte bun film si deschizator de ochitotusi nu vad nimic socant, trebuie doar sa realizezi ca e un accident si asta se poate intampla oricui, nu exista fraza: 'imposibil , mi nu mi se poate intampla asa ceva'. Socant era sa fi aratat ceva mai neobisnuit - de ex un accident (un vecin din copilarie de-al meu) in care 5 baieti intr-o dacie, s-au dat peste cap; singurul care avea centura pusa e si singurul mort - decapitat, ingropat cu sicriul sigilat. Ceilalti au scapat doar cu usoare contuzii. Ti se zbarleste pielea cand afli care este realitatea si nu doar un film regizat.
Domino628 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 HAHAHAHAHA CE CACAT Cat de blonda trebuie sa fii ca sa nu poti tine volanul drept timp de 1-2 minute?Penibil fratilor, nu asa se intampla accidentele, BE REAL!
Nach3 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nu vad nimic socant. Niciodata nu am vazut la stiri sau mai stiu eu unde , ca a murit unu din cauza ca a scris un mesaj.... Adica nu am auzit niciodata , sa scri mesaj in timp ce mergi cu masina. + ca si tata cand incearca sa apeleze pe cineva , si cauta in agenda telefonului , nu se uita nu mai in telefon , si ridica si capu sa vada daca merge calumea. Sincer mi se pare o prostie.
turbomaxim2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mi-a intrat la inima faza cu copilu ala care striga "Mammy,daddy, Wake up! :(
Alecswtzu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nu chiar 'socant', dar adevarat se mai intampla...
Nu e Sparky Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 asta e deja Worst Case Scenario buna campania btw
Hector93 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Campania asta e pentru smecherii care vorbesc la volan si se cred mari raceri ...
Razvan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 HAHAHAHAHA CE CACAT Cat de blonda trebuie sa fii ca sa nu poti tine volanul drept timp de 1-2 minute?Penibil fratilor, nu asa se intampla accidentele, BE REAL! indeed ... this one is more suggestive :P
NoComment Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Si cine ii vinovat ? ... tot omul ... inconstienta lui duce la asemenea accidente ... degeaba se fac astfel de campanii ... tot se gaseste unu` ( sau mai multi ) cu mai multe OO sa se dea zmei la volan ...
Alkanphel Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 indeed ... this one is more suggestive :P chiar că ăsta e mult mai sugestiv. . . trece direct la subiect. . . p.s:văd că e obişnuinţă în ultimul timp să apară câte o ştire care să conţină cuvântul ŞOCANT la descriere. . .parcă am fi la OTV #-o
octavian_tavi_3 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cel mai bine inventam o masina robotizata, introduci destinatia si dupaia poti sa faci ce vrei la telefon.
Domino628 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 this one is more suggestive :P Primu e prea SF :) ce viteza putea prinde masina din fata de la impact ca s-o mierleasca direct pe aia :-j Al doilea e aiurea, ce cauta idiotu cu masina pe tot sensul, daca a facut pana trebuia macar s-o parcheze in afara drumului WTF :blink: Al treilea deja e prea idiot sexosul ala, putea sa fie tren, metrou, tramvai, bicicleta, scuter, ce vreti voi ca tot il lua in fata Deja al patrulea e cacat 100%, ce stabilitate are masina aia? Ultimul e porcarie, decat sa faci burnout la stop mai bine iti pui hidraulice si zdruncini tarfele alea fitoase :D
Razvan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Primu e prea SF :) ce viteza putea prinde masina din fata de la impact ca s-o mierleasca direct pe aia :-j Al doilea e aiurea, ce cauta idiotu cu masina pe tot sensul, daca a facut pana trebuia macar s-o parcheze in afara drumului WTF :blink: Al treilea deja e prea idiot sexosul ala, putea sa fie tren, metrou, tramvai, bicicleta, scuter, ce vreti voi ca tot il lua in fata Deja al patrulea e cacat 100%, ce stabilitate are masina aia? Ultimul e porcarie, decat sa faci burnout la stop mai bine iti pui hidraulice si zdruncini tarfele alea fitoase :D e "anti speeding campaign" , asa ca e normal sa fie putin exagerate :P despre ala cu masina "pe tot sensul".. cred ca e o situatie destul de reala ala care a traversat strada.. intr-adevar cel de care spui cu stabilitatea.. daca il vezi cu slowmotion iti dai seama cat de mult a virat ala.. nu e exagerat asa tare.. e oarecum plauzibil ultima, tipul ala care seamana cu luke din starwars .. ei bine stai linstit ca nu toti is ca tine.. sunt destui pusti care se dau in figuri sometimes.. poate prea des
Alkanphel Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 e "anti speeding campaign" , asa ca e normal sa fie putin exagerate :P despre ala cu masina "pe tot sensul".. cred ca e o situatie destul de reala ala care a traversat strada.. intr-adevar cel de care spui cu stabilitatea.. daca il vezi cu slowmotion iti dai seama cat de mult a virat ala.. nu e exagerat asa tare.. e oarecum plauzibil ultima, tipul ala care seamana cu luke din starwars .. ei bine stai linstit ca nu toti is ca tine.. sunt destui pusti care se dau in figuri sometimes.. poate prea des damn,he didn't use the force )
djpaulika Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 De vreo 2 ani s-a intamplat un astfel de accident cand un sofer si-a scapat telu jos la pedale si buf cu masina in sant.
Vengence Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 clipul vorbeste de la sine, dar o sa fie lume care o sa se gandeasca asupra acestui fapt si lume pe care nu o sa intereseze.conculzia e: tu poti sa conduci regulamentar si vine un bou si te omoara. clipu nu schimba nimic.
stayalive Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zici ca e un film Final Destination clipu ala.
Radu21 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Foarte bine... dar cine mi-a aratat clipul, era atat de naiv.. credea ca e chiar filmat cu telefonul :rofl2:
King_Warlord Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 poate sa se bage zeci de mii de spoturi cat timp in romania se dau carnetele pe ochii frumosi...dupa un studiu efectuat in Frantza 48 la% din oameni care au primit carnetul de conducere in romania in anul 2008-2009 am luat mai putzin de 5 ore de condus...
i sin Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 clipul vorbeste de la sine, dar o sa fie lume care o sa se gandeasca asupra acestui fapt si lume pe care nu o sa intereseze.conculzia e: tu poti sa conduci regulamentar si vine un bou si te omoara. clipu nu schimba nimic.exact....din pacate asta e adevarul :\
topaZz Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Chiar ca imagini socante .. sa nu faceti ca ele ! OMG