euSadea Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 lasand laoparte ss lu gunit intrebarea mea este - exploitul acela il putem folosi?admin only pls
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 lasand laoparte ss lu gunit intrebarea mea este - exploitul acela il putem folosi?admin only plsSi eu sunt curios daca este permis exploit bug..Daca da sa stim sa ne apucam de treaba .Daca nu cel ce a facut acest lucru sa fie sanctionat .
Dumnezeu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 hai lasama peste tot cereti ss la om :))dupa restart la sw nu o sa mai mearga:))
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 hai lasama peste tot cereti ss la om :))dupa restart la sw nu o sa mai mearga:))Dupa ce unu s-a folosit de el creindusi un avantaj enorm .. si crescand precum fat frumos ....Abia acum ne trezim ca sa eliminam acest bug si sa trecem mai departe .Tratament preferential.Cand boom , pixu , Garone s-au folosit de bugul de la lehap au primit 99 .. si a fost scos Lehap-ul .Mentionez ca si-au meritat pedeapsa .Insa acum cand Gunit a expluatat acest bug constient si a mai si recunoscut nu se iau masuri de sanctionare .Sincer m-am obisnuit cu tratamentul preferential pe care il are ... asha ca nu ma mai mira nimic. Sa nu mai spun ca in topicul unde a fost postat ptr ks a incercat sa induca in eroare sustinand ca face totul cu un clicker .Cam asta e treaba ... ;)
euSadea Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 hai lasama peste tot cereti ss la om :))dupa restart la sw nu o sa mai mearga:))lasand laoparte ss lu gunit intrebarea mea este - exploitul acela il putem folosi?citeste mai bine intrebarea si numi mai face spam eu acuma vad dar nu este nici o regula privitoare la utilizarea de exploit sau buguri - SUUUPEERR :D
uLise Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dupa ce unu s-a folosit de el creindusi un avantaj enorm .. si crescand precum fat frumos ....Abia acum ne trezim ca sa eliminam acest bug si sa trecem mai departe .Tratament preferential.Cand boom , pixu , Garone s-au folosit de bugul de la lehap au primit 99 .. si a fost scos Lehap-ul .Mentionez ca si-au meritat pedeapsa .Insa acum cand Gunit a expluatat acest bug constient si a mai si recunoscut nu se iau masuri de sanctionare .Sincer m-am obisnuit cu tratamentul preferential pe care il are ... asha ca nu ma mai mira nimic. Sa nu mai spun ca in topicul unde a fost postat ptr ks a incercat sa induca in eroare sustinand ca face totul cu un clicker .Cam asta e treaba ... ;)Si compari asa ?adica fac 1 lvl mai repede cu 26.000 jwls ? se poate comparaASTA E VANATOARE PE FATA !!!!!!!!!
Guest Deeper Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dupa ce unu s-a folosit de el creindusi un avantaj enorm .. si crescand precum fat frumos .... Abia acum ne trezim ca sa eliminam acest bug si sa trecem mai departe . Tratament preferential. Cand boom , pixu , Garone s-au folosit de bugul de la lehap au primit 99 .. si a fost scos Lehap-ul . Mentionez ca si-au meritat pedeapsa . Insa acum cand Gunit a expluatat acest bug constient si a mai si recunoscut nu se iau masuri de sanctionare . Sincer m-am obisnuit cu tratamentul preferential pe care il are ... asha ca nu ma mai mira nimic. Sa nu mai spun ca in topicul unde a fost postat ptr ks a incercat sa induca in eroare sustinand ca face totul cu un clicker . Cam asta e treaba ... ;) dute si paste ma :)) in timp ce boom gaarone etc au fauct dupe si au distrus srv gunit sa folosit de 1 clicher daca il aveati voi era bn 1 data ce ija la vazut si ia zis ca are voie veniti voi si faceti gat aici daca dai google gasesti sute doar sa stii sa cauti
amadeus Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Si compari asa ?adica fac 1 lvl mai repede cu 26.000 jwls ? se poate comparaASTA E VANATOARE PE FATA !!!!!!!!!Ce comparatie :-? Aia si-au primit pedeasa, esti fanul lor?Oricum tu esti degeaba, de aia te-a dat afara din Staff :clap: ON Topic. As vrea sa stiu si eu daca as putea sa folosesc acest Exploit sa ma fac mare.Este voie ca eu l-am gasit deja!
Guest Fan_Tsu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dupa ce unu s-a folosit de el creindusi un avantaj enorm .. si crescand precum fat frumos ....Abia acum ne trezim ca sa eliminam acest bug si sa trecem mai departe .Tratament preferential.Cand boom , pixu , Garone s-au folosit de bugul de la lehap au primit 99 .. si a fost scos Lehap-ul .Mentionez ca si-au meritat pedeapsa .Insa acum cand Gunit a expluatat acest bug constient si a mai si recunoscut nu se iau masuri de sanctionare .Sincer m-am obisnuit cu tratamentul preferential pe care il are ... asha ca nu ma mai mira nimic. Sa nu mai spun ca in topicul unde a fost postat ptr ks a incercat sa induca in eroare sustinand ca face totul cu un clicker .Cam asta e treaba ... ;)si totusi este de cand lumea si pamantul bugul pus la bugs report, dar unii nu stie sa citeasca si acum se plang pe forum ca ei nu au stiut de el si le e ciuda ca puteau si ei sa creasca mai rpde :(
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Si compari asa ?adica fac 1 lvl mai repede cu 26.000 jwls ? se poate comparaASTA E VANATOARE PE FATA !!!!!!!!!Ulise ... si cand ma gandesc ca ai fost GM ... si ti-ai dat cu mucii in fasole ...!!!Mai bine ai tace Stiu ptr ti-a fost retras ..Deci esti prea nedemn de a vorbi si ati da cu parerea .Cei mai sus mentionati au expluatat alt bug ... si-au creat un avantaj .. au platit .. 99 pe conturi .Is curios daca Gunit va fi pedepsit.
boomeey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 eu am folosit programele ajutatoare de mi-am creat un avantaj "material" pe mu, si am luat 99Alone a folosit programele ajutatoare de si-a creat un avantaj la crescut prin folosirea macro-ului, si si-a luat 40 de zile suspend Gunit a folosit programel/bug ajutator si si-a creat un avantaj la crescut si a fost iertat:)
{Strik3} Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 -boom- .. vorbesti prostii..Toate argumentele care le-ati adus contra lui Gunit sunt din invidie. De ce spun asta ? Daca ai fi avut tu programul acela mai indrazneai sa spui ca e ATAT de NEREGULAMENTAR... ? NU, l-ai fi folosit la fel ca si el.Zici ca e atat de ingrozitor ce a folosit incat il faceti sa para HACK.. la fel cum s-a facut si cu "abuz de macro" cand clickeru lui nu face decat sa-i mute cursoru in anumite puncte prestabilite si sa omoare in locu respectiv indiferent daca sunt sau nu mobi in jur..tu cand lasi afk , nu il lasi tot tragand automat? e chiar atat de mare diferenta daca isi muta locatia din cand in cand?S-a exagerat prea mult.Si ca fapt divers , eu am luat 20 de zile , nu 40 .. nu ca ar avea vreo importanta , ori 20 ori 40 tot un char pierdut este rezultatul , de motiv/pretext nici nu mai zic cat de penibil mi s-a parut fiind inventat pe moment fara sa fi existat in regulament o pedeapsa specificata.http://img504.imageshack.us/i/iadeaici.jpg/ zic ca suspendu s-a dat dupa ureche.
euSadea Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 si totusi este de cand lumea si pamantul bugul pus la bugs report, dar unii nu stie sa citeasca si acum se plang pe forum ca ei nu au stiut de el si le e ciuda ca puteau si ei sa creasca mai rpde :(-boom- .. vorbesti prostii..Toate argumentele care le-ati adus contra lui Gunit sunt din invidie. De ce spun asta ? Daca ai fi avut tu programul acela mai indrazneai sa spui ca e ATAT de NEREGULAMENTAR... ? NU, l-ai fi folosit la fel ca si el.Zici ca e atat de ingrozitor ce a folosit incat il faceti sa para HACK.. la fel cum s-a facut si cu "abuz de macro" cand clickeru lui nu face decat sa-i mute cursoru in anumite puncte prestabilite si sa omoare in locu respectiv indiferent daca sunt sau nu mobi in jur..tu cand lasi afk , nu il lasi tot tragand automat? e chiar atat de mare diferenta daca isi muta locatia din cand in cand?S-a exagerat prea mult.Si ca fapt divers , eu am luat 20 de zile , nu 40 .. nu ca ar avea vreo importanta , ori 20 ori 40 tot un char pierdut este rezultatul , de motiv/pretext nici nu mai zic cat de penibil mi s-a parut fiind inventat pe moment fara sa fi existat in regulament o pedeapsa specificata.http://img504.imageshack.us/i/iadeaici.jpg/ zic ca suspendu s-a dat dupa ureche.ofof mai vai sarmanu gunit cel mai invidiem noi pe dansul vai si vai nu mai pot eu de gunitNU MAI FACETI SPAM - ALA ESTE EXPLOIT SI CLICKERUL LUI EXACT ASTA FACE - SINT LAMURIT IN PRIVINTA ASTA - GUNIT A PROFITAT DE UN EXPLOIT LA FEL CUM AU FACUT SI DUPERIintrebarea mea era avem voie sa folosim acel bug?????????????????
m4x Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Raspunsul la intrebarea ta e DA, poti folosi clicker-ul. Intrebarea era alta, este permis sau nu ?
SadiBK Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ofof mai vai sarmanu gunit cel mai invidiem noi pe dansul vai si vai nu mai pot eu de gunitNU MAI FACETI SPAM - ALA ESTE EXPLOIT SI CLICKERUL LUI EXACT ASTA FACE - SINT LAMURIT IN PRIVINTA ASTA - GUNIT A PROFITAT DE UN EXPLOIT LA FEL CUM AU FACUT SI DUPERIintrebarea mea era avem voie sa folosim acel bug?????????????????eu am folosit programele ajutatoare de mi-am creat un avantaj "material" pe mu, si am luat 99Alone a folosit programele ajutatoare de si-a creat un avantaj la crescut prin folosirea macro-ului, si si-a luat 40 de zile suspend Gunit a folosit programel/bug ajutator si si-a creat un avantaj la crescut si a fost iertat:)ole ole Gunit gratiat ole ole sa invatzat minete ole ole e baiat cuminte ole ole am uita sa precizam e in HH :bananadance2:Si compari asa ?adica fac 1 lvl mai repede cu 26.000 jwls ? se poate comparaASTA E VANATOARE PE FATA !!!!!!!!!eu zic ca e prostie #-o