Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Emanuel*

pentru

Recommended Posts

Posted

daca tu ne spui cum se fac jwl si mai ales cateva mii poate supe si ala cum face :))

bv lui

cu wpe-pro ,un program ce transmite pachete catre server. acest program a ajuns la vDragosh inca de pe beta, cred ca in februarie . Recunosc ca am folosit un hack si am luat 99 pe conturi,oricum nu am comentat prea mult pt ca nu aveam de ce.

Acum doresc sa aflu si eu cum pana mea se invarte bk-ul afk in jurul pietrei aleia ? E bk magic cumva, e o magie noua ? ce mi-e hit-hack ce mi-e clicker-ul asta care alearga dupa mobi.

Posted

pai asta nu e un bug, asa e conceput bkul pe s1 :)

Asha e conceput BK-ul pe S1 sa faca ce faceai tu cu BK-ul tau ..???

Ma esti sigur ca nu ne pacalesti ...? :-j

Posted

Ma sincer sa fiu nu stiu dc purtati atata ura pe Gunit cu el stateam de vorba nopti intregi si el statea pe punctiform.

In fine cand Gunit avea 5 rr de dadea pe punctiform Lapusneanu dadea rr-ul cu mine in party in tarkan...

2 la mana nush dc sar Honey cu gura pt un clicker care misca jucatorul daca e asa sa zicem..

3 la mana Tyrexelu si cu Q-sadi nu au crescut rpd........nu?

4 la mana Fratilor mai lasati draq vanatoarea ca va iesi rau..... Nu-i vad rostul sa ne certam ca si chiorii pe Global

5 la mana Nu stiu de ce vorbesc oamenii care nu erau pe server sa vada cum crestea Gunit

6 la mana Stiu ca sunteti disperati dupa lot dar nu trebuie sa faceti gura pe forum ....

7 la mana -abc- nu stiu ce dreq faceai tu acolo pe spot la ora 23 cand unele spoturi din k6-k7 sunt goale( ce-ai spus ? Hai ca l-am gasit pe Gunit afk!!!! hai sa-l terminam ..... de aia vorbeai pe guild .....)

8 la mana Ma bucur ca atunci cand aveati voi castelul erati cei mai fericiti....acum cand vedeti ca e greu de luat...rpd sa faceti orice sa ne luam suspend

9 Mie in locul vostru mi-ar fii rusine. Desi stiti ca voi v-ati facut dusmanii de cand ati inceput sa va laudati ca sunteti mari si nimeni nu va invinge( vorbesc de vremea cand aveau Q-sadi si Cristal primele rr-urisi si Noobul de Butone folosea speed in icaru)

Guest nailui1
Posted

Acum doresc sa aflu si eu cum pana mea se invarte bk-ul afk in jurul pietrei aleia ? E bk magic cumva, e o magie noua ? ce mi-e hit-hack ce mi-e clicker-ul asta care alearga dupa mobi.

de curioztate am testat bugul vizual sau nevizual cum o fi, e fff simplu de "exploatat"

1. selectezi twisting

2. apasi click-dr si tii apasat

3. apesi click-st si tii apasat

4. muti mouse in zona in care vrei sa ataci mobi.

4.1 observi ca bk nu se misca dar numerele se schimba si scade viata mobilor din zona mouse-ului

5. pui clickeru de elf/dl sa apese ambele butoane si sa faca clasicele rotatii in jurul personajului

6. profiti de pe urma exploatarii bugului facand Exp mai eficient pe spoturi mari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...