Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Emanuel*

pentru

Recommended Posts

Guest Emanuel*
Posted

Pot spune la tot servarul bugul pe care Gunit il foloseste il pot folosi si eu?

il putem folosi toti ?

ca sa stiu sa le zic la toti bk-i de pe servar sa poata creste si mai rpd ca un sm nu?

Guest Emanuel*
Posted

se pare ca akm lai postat la bugs report?

dupa ce lai folosit uh de teai saturat de el

akuma e bug nu mai e cliker?

pentru exploit bug 99 parka era sau 98?

vezi ca recunosti singur ca lai folosit?

Posted

ma bag si eu in seama cu o intrebare deoarece am un bk amarat si nu inteleg ceva : cum dreaq ala lasa afk si inconjoara piatra aia ,ca eu nu am reusit niciodata ,mai ales afk ? sa dau ture ,dar mai ales sa fac cerc in jurul pietrei mi se pare ceva ciudat...

Guest Fan_Tsu
Posted

ma bag si eu in seama cu o intrebare deoarece am un bk amarat si nu inteleg ceva : cum dreaq ala lasa afk si inconjoara piatra aia ,ca eu nu am reusit niciodata ,mai ales afk ? sa dau ture ,dar mai ales sa fac cerc in jurul pietrei mi se pare ceva ciudat...

citeste primul raspuns al lui gunit si uita-te la plangerea impotriva lui si o sa-ti dai seama

P.S. a pus si un video -_-

Sa inteleg ca recunosti ...'' exploit bug '' ??

Si totusi era postat de cand lumea si pamantul si tu nu stiai despre el... cred ca te macina ideea :(

Posted

Buna ziua

Chestia este ca ai folosit un exploit cu care ai crescut ca un "Fat Frumos"

Nu este corect, ca tu sa cresti cum creste un SM, MG, ca nu ai ES.

Eu sincer mi-as cere singur 98 daca nu vei primi 99 !

Cam Rusinica ceai ce ai facut tu Gunit!

Sa alasam totusi la aprecierea Moderatorilor daca vor fii corecti

Dar tinand cont , ca characterul tau se numeste Gunit si nu Garrone sau boom ,

poate vei scapa basma curata!

Posted

Buna ziua

Chestia este ca ai folosit un exploit cu care ai crescut ca un "Fat Frumos"

Nu este corect, ca tu sa cresti cum creste un SM, MG, ca nu ai ES.

Eu sincer mi-as cere singur 98 daca nu vei primi 99 !

Cam Rusinica ceai ce ai facut tu Gunit!

Sa alasam totusi la aprecierea Moderatorilor daca vor fii corecti

Dar tinand cont , ca characterul tau se numeste Gunit si nu Garrone sau boom ,

poate vei scapa basma curata!

Ce treaba are postul acesta cu topicul? #-o Terminati odata cu jungla asta ca nu suntem pe camp. S-a considerat ca a facut KS si a primit 5 zile ss. Discutia asta e incheiata.

Revenind on topic, si eu as fi curios daca pana la urma e ok sau nu de folosit clickerul respectiv. Poate ne ajuta ija.

Posted

De ce trebuie cate-un eveniment din asta mai important ca sa iasa discutii despre ceva ? Nimeni nu baga de seama pana e vorba de-un caracter mare care detine/ataca castelul .. Totul se rezuma la CS si la sansele avute pentru a-l apara/castiga.

-abc-, ai vazut ca nu a luat permanent pt folosirea unui clicker putin ciudat si te-ai decis sa afli si parerea moderatorilor cu toate ca vdragosh a zis "asteptati o modificare in regulament"

La fel de ciudat mi se pare si mie sa cauti clickere care te avantajeaza (lasand la o parte cele care sunt doar pt click dreapta) cum ar fi autobuff, auto q, clicker-ul pt dl, s.a. dar cat timp nu s-a discutat despre acest lucru si nu era trecut in regulament, nu le vad rostul discutiilor. Aici staff-ul Mu trebuia sa se autosesizeze si sa analizeze indeaproape situatia, ceea ce s-a si facut.

OT: cu toate ca se va ajunge la interzicerea lor, tot se vor folosi ..

Posted

Ce treaba are postul acesta cu topicul? #-o Terminati odata cu jungla asta ca nu suntem pe camp. S-a considerat ca a facut KS si a primit 5 zile ss. Discutia asta e incheiata.

Revenind on topic, si eu as fi curios daca pana la urma e ok sau nu de folosit clickerul respectiv. Poate ne ajuta ija.

Gunit, nu sunt din HONEY, nu sunt din HH sunt aparte dar cum tu ai crescut lasa un pic de

deceptie, prea rpd te-ai ridicat si nu este CORECT !!

Pacat, este doar un joc, HAI SA-L JUCAM CORECT fara Exploituri si fara avantaje!

Nu crezi ca ai ajuns cam repede la lvl care esti :-?

:tiphat:

Posted

nu stiu coitze,tu explica-mi cum faci ture ca bk in jurul unei pietre ,fiind si afk ?

daca tu ne spui cum se fac jwl si mai ales cateva mii poate supe si ala cum face :))

bv lui

Posted

decat sa tot comentati ca ce clicker avea de ce nu incercati pe google poate gasiti ceva tot va milogiti acilea ca oile.

si bugul ala la bk ala ii pe toate versiunile si pe 97d era si pe oficial este bugul ala...defapt nui nici un bug ca cei de la webzen au lasat asa sa aibe si bk-u avantaje numa sa tot trancaniti aiurea stiti cu toti cum a crescut el asa iute...sfatul meu ar fi sa mai invatati sa jucati mu...atat in interior cat si exterior...ce sa faci cand sunt atatia nabi pe lumea asta.

Posted

Gunit, nu sunt din HONEY, nu sunt din HH sunt aparte dar cum tu ai crescut lasa un pic de

deceptie, prea rpd te-ai ridicat si nu este CORECT !!

Pacat, este doar un joc, HAI SA-L JUCAM CORECT fara Exploituri si fara avantaje!

Nu crezi ca ai ajuns cam repede la lvl care esti :-?

:tiphat:

nu

Posted

nu stiu coitze,tu explica-mi cum faci ture ca bk in jurul unei pietre ,fiind si afk ?

u explica cum ai facut n k dupe dupa sa ceri explicatii

Posted

daca tu ne spui cum se fac jwl si mai ales cateva mii poate supe si ala cum face :))

bv lui

Tu esti cel mai prost om care la vazut linkmania ,sincer iti spun! Aprope in fiecare Topic te lingi pe langa cineva poate primesti si tu un party sau o pomana!

A EXPLOATAT UN BUG gunit! Ar trebuie sa fie pedepsit ca atare!

Cum adica ``bv lui`` inaptule? Tie ti s`ar parea normal ca Bk de 3,4,5 rr sa cresca numa prin party`uri deoarece e cel mai greu de crescut un BK dintre toate caracterele si unu mai rasarit sa exaploateze buguri? hai sa`l felicitam toti ca si`a batut joc de noi..

Posted

Tu esti cel mai prost om care la vazut linkmania ,sincer iti spun! Aprope in fiecare Topic te lingi pe langa cineva poate primesti si tu un party sau o pomana!

A EXPLOATAT UN BUG gunit! Ar trebuie sa fie pedepsit ca atare!

Cum adica ``bv lui`` inaptule? Tie ti s`ar parea normal ca Bk de 3,4,5 rr sa cresca numa prin party`uri deoarece e cel mai greu de crescut un BK dintre toate caracterele si unu mai rasarit sa exaploateze buguri? hai sa`l felicitam toti ca si`a batut joc de noi..

mai cacareaza ma excremez pe ideile tale cand ai sa ma vezi cu Gunit in party sami faci poza si imi dau singur99 sau cand ai sa ma vezi cu party plss SAUU cand o sa postez pe forum fara ca lumea sa stie ce nik am in joc.

papagalule,

ati vrea sal vedeti pe G sau v cu ss muriti fiti ai drqu de ciuda voi sustineti ca linku e faimos prin low exp bv voua jucati corect voi si lasati grija altora

va rup gatu ma :nanana: =))

Guest [HunteR]
Posted

gunit n-am nimic cu nimeni, dar nu prea e corect ce ai facut. pentru ca tu lasai afk cu zilele.

cum Dumnezeu sa iti faca preluare cineva, sau sa te verifice adminii daca esti on din moment ce u te miscai de nebun pe spot.

Guest [HunteR]
Posted

nu cred ca lasam afk cu zilele :))

si ai fi surprins cati vin cu preluari :))

nu lasai.. dar puteai lasa.

nu cred ca cineva iti face preluare cand vede ca umbli de nebun.

Guest Fan_Tsu
Posted

sunteti depasiti de situatie, asa cum exista atatea clikere care avanteaja caracterele, asa si aici, ca este bug, nu este bug uitati-va de cand e pus, de pe 9 martie... pana acum nu stiati de el? Ati aflat si voi acum si va e ciuda ca altii l-au folosit.

Daca din 9 martie a fost pus la bugs si pana acum nu s-a luat nicio decizie, ce va freaca acum la ridiche? Daia a crescut asa rpde GUNIT? De unde? Ati stat voi cat a stat el on? Si stiu asta pt ca-mi dadea beepuri cand era razie la ora 3 dimineatza -_-

Asa cum Tyrexel a crescut mult mai rpde decat mine, asa si GUNIT, dar explicatia este alta, nu acest bug/cliker -_-

Posted

Pot spune la tot servarul bugul pe care Gunit il foloseste il pot folosi si eu?

il putem folosi toti ?

ca sa stiu sa le zic la toti bk-i de pe servar sa poata creste si mai rpd ca un sm nu?

Daca e sa ne luam dupa reg.97d nu,nu ai voie.Surprinzator cum in reg.S1 nu exista un capitol legat de cheating

Cel de pe 97d zice asa:

7. Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack, aplicatii de replicat pachete (1-hit kill, 5x hit, etc) risca urmatoarea sanctiune: CONT BLOCAT! IP FILTRATpe o perioada nedefinita !

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului !

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...