bendutzu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 poate joc poate nu poate sunt doar pe forum si te iau la misto.ai vro legatura cu topiku? :crazy:sa ma iei u pe mn la misto ? :blink: pai cand vad ce va iese din gura ma uimiti ... :right: nu trebuie sa dai u explicatii pentru ca omul dak vorbeste ceva stie despre ce vorbeste , nu cred ca se baga aiurea ca tine
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :beer: ai o bere si o verisoara bro :rofl2: multi se baga sa explice cu toate ca nu au nici cea mai mica legatura ... gelos ? ptr ce ? app ... sa il lasam pe dumnezeu sa ne defineasca gelozia :rofl2: iti zic si asta In zilele noaste gelozia e considerata o traire absolut normala, chiar o dovada de dragoste. :dooh: hai ca mai e putin si incepe scoala scap de voi :hair: sa ma iei u pe mn la misto ? :blink: pai cand vad ce va iese din gura ma uimiti ... :right: nu trebuie sa dai u explicatii pentru ca omul dak vorbeste ceva stie despre ce vorbeste , nu cred ca se baga aiurea ca tine si tu de ce te bagi esti avocat? citeste semnatura mea.eu iam spus cate ceva sa nu mai confunde comunismul cu democratia. =))
bendutzu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 iti zic si asta In zilele noaste gelozia e considerata o traire absolut normala, chiar o dovada de dragoste. :dooh: hai ca mai e putin si incepe scoala scap de voi :hair:dak cineva vroia explicatii ii cerea parerea unui moderator nu tie .stai lin ca nu am 12 ani ;)citeste semnatura mea.eu iam spus cate ceva sa nu mai confunde comunismul cu democratia. =))il inveti atunci cand iti cere ajutorul , nu trebuie sa te bagi u ca miezul :) cred ca stia despre ce vorbeste dak a deschis subiectul
Dumnezeu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 pacat :(http://img44.imageshack.us/i/fantsu2.jpg/acum trebuie sa ii dau ss :(totusi :1. Tu stii ce inseamna comunist / comunism ? Stie cineva de pe acest server ? A inceput lumea sa il foloseasca intr-o veselie ...2. Nici pana acum nu ai inteles ca eu am renuntat sa repet aceleasi explicatii ( acele jucarele despre care vorbeai tu ) fara sa modific nimic :). Dupa cum am vazut eu nu interesa pe nimeni motivul ( explicatiile ) ei vroiau doar sa schimbe server-ul :D . Daca nici atat nu te duce capul si nu intelegi ca ai venit pe un server care are niste reguli si o anumita politica cu care vrea sa se diferentieze de celelalte ....vezi ce a intrebat moderatorul?e eu lui iam raspuns acum intelegeti ?hai nb :dooh:
bendutzu Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 vezi ce a intrebat moderatorul?e eu lui iam raspuns acum intelegeti ?hai nb :dooh:tot bagator de seama esti ... :right:
vdragosh Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ce de spammnu se putea fara quote ? parea mai putin :P:closed:ps: nu cred ca mai primsec multumirile alea :(