Tsu4 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @vdragos, nu modifica regulamentul pt ca nu este nicio diferenta intre clikerul pe care-l foloseste GUNIT si celalalte clikere si anume: orice cliker iti aduce un avantaj pe care in mod normal nu-l aveai, fie ca poti sa dai pe spot, fiind mg/sm, 24/24, 7 zile din 7, tu care in mod normal ai fi dat o ora, cu ajutorul clikerului din Mu, deci iti aduce un avantaj.Pt DL, fie ca folosesti GUI, fie ca folosesti dizzy, iti face ca mouseul sa traga pe tot ecranul, lovind monstrii, lucru pe care tu ar fi trebuit sa-l faci manual daca ai fi vrut sa cresti, deci iti aduce un avantajAceeasi poveste si la clikerul lui GUNIT, il ajuta pe spoturile rasfirate sa omoare monstrii, ducandu-se dupa mobi, lucru care ar fi trebuit sa-l faca manual, daca ar fi fost on, deci... iar, un avantaj.Consider ca ati facut din tantar armasar si nu reusiti sa vedeti ca nu exista nicio diferenta intre clikere si daca tot vrei sa modifici regulamentul, ar trebui interzis orice fel de cliker. Oricum, in acel topic de la informatii, e clar cum unii oameni incercau sa incline balanta spre un hack, doar doar or lua 99 de zile GUNIT, eh, prietenii stiu de ce ;;)
vdragosh Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @vdragos, nu modifica regulamentul pt ca nu este nicio diferenta intre clikerul pe care-l foloseste GUNIT si celalalte clikere si anume: orice cliker iti aduce un avantaj pe care in mod normal nu-l aveai, fie ca poti sa dai pe spot, fiind mg/sm, 24/24, 7 zile din 7, tu care in mod normal ai fi dat o ora, cu ajutorul clikerului din Mu, deci iti aduce un avantaj.Pt DL, fie ca folosesti GUI, fie ca folosesti dizzy, iti face ca mouseul sa traga pe tot ecranul, lovind monstrii, lucru pe care tu ar fi trebuit sa-l faci manual daca ai fi vrut sa cresti, deci iti aduce un avantajAceeasi poveste si la clikerul lui GUNIT, il ajuta pe spoturile rasfirate sa omoare monstrii, ducandu-se dupa mobi, lucru care ar fi trebuit sa-l faca manual, daca ar fi fost on, deci... iar, un avantaj.Consider ca ati facut din tantar armasar si nu reusiti sa vedeti ca nu exista nicio diferenta intre clikere si daca tot vrei sa modifici regulamentul, ar trebui interzis orice fel de cliker. Oricum, in acel topic de la informatii, e clar cum unii oameni incercau sa incline balanta spre un hack, doar doar or lua 99 de zile GUNIT, eh, prietenii stiu de ce ;;)Nimic nou. Asta am zis si eu. Cea mai buna solutie este sa interzicem toate clickerele sau nici unul . => vorba lunga ...
alexsebi2005 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 @vdragos, nu modifica regulamentul pt ca nu este nicio diferenta intre clikerul pe care-l foloseste GUNIT si celalalte clikere si anume: orice cliker iti aduce un avantaj pe care in mod normal nu-l aveai, fie ca poti sa dai pe spot, fiind mg/sm, 24/24, 7 zile din 7, tu care in mod normal ai fi dat o ora, cu ajutorul clikerului din Mu, deci iti aduce un avantaj.Pt DL, fie ca folosesti GUI, fie ca folosesti dizzy, iti face ca mouseul sa traga pe tot ecranul, lovind monstrii, lucru pe care tu ar fi trebuit sa-l faci manual daca ai fi vrut sa cresti, deci iti aduce un avantajAceeasi poveste si la clikerul lui GUNIT, il ajuta pe spoturile rasfirate sa omoare monstrii, ducandu-se dupa mobi, lucru care ar fi trebuit sa-l faca manual, daca ar fi fost on, deci... iar, un avantaj.Consider ca ati facut din tantar armasar si nu reusiti sa vedeti ca nu exista nicio diferenta intre clikere si daca tot vrei sa modifici regulamentul, ar trebui interzis orice fel de cliker. Oricum, in acel topic de la informatii, e clar cum unii oameni incercau sa incline balanta spre un hack, doar doar or lua 99 de zile GUNIT, eh, prietenii stiu de ce ;;)nu are cum sa isi ia 99 dar sa nu mai folosesca cliker dasta sau sa ni-l dea si noua atunci :))
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nimic nou. Asta am zis si eu. Cea mai buna solutie este sa interzicem toate clickerele sau nici unul . => vorba lunga ...Expluatarea bugurilor este deja stipulata in regulament .Deci ca sa ma exprim asha '' avem lege'' , trebuie numai aplicata .Legat de celalalt clicker Gui ... daca se ajunge la concluzia ca creaza avantaje unei rase prin folosirea lui ati putea sa il interziceti .Si sa lasati ca si agreat un singur clicker care sa faca nimic altceva decat sa tina activ un skill fara a tine apasat click dreapta pe mouse .Interzicerea tuturor clickerelor nu stiu daca e o masura buna ...S-ar putea sa avem si efecte secundare .Incearca sa te pui in pielea unui player care joaca de vreme indelungata pe linkmania si care se trezeste subit ca sunt interzise toate clicker'ele .Fara a vrea sa cobesc , daca se vor interzice toate clicker'ele se vor lasa foarte multi de joc .E ca si cum deodata am interzice folosirea windows'ului si sa ne intoarcem cu 20 de ani in urma .Stiu pe cineva care si-a gaurit mouse'ul cu un holsurub inainte sa afle de aceste clickere . :blink:
Guest Fan_Tsu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Expluatarea bugurilor este deja stipulata in regulament .Deci ca sa ma exprim asha '' avem lege'' , trebuie numai aplicata .Legat de celalalt clicker Gui ... daca se ajunge la concluzia ca creaza avantaje unei rase prin folosirea lui ati putea sa il interziceti .Si sa lasati ca si agreat un singur clicker care sa faca nimic altceva decat sa tina activ un skill fara a tine apasat click dreapta pe mouse .Interzicerea tuturor clickerelor nu stiu daca e o masura buna ...S-ar putea sa avem si efecte secundare .Incearca sa te pui in pielea unui player care joaca de vreme indelungata pe linkmania si care se trezeste subit ca sunt interzise toate clicker'ele .Fara a vrea sa cobesc , daca se vor interzice toate clicker'ele se vor lasa foarte multi de joc .E ca si cum deodata am interzice folosirea windows'ului si sa ne intoarcem cu 20 de ani in urma .Stiu pe cineva care si-a gaurit mouse'ul cu un holsurub inainte sa afle de aceste clickere . :blink:pai cum vine asta? Vrei sa interzica un anumit cliker, dar altu nu? Fiecare aduce un avantaj, depinde cum il gasesti/faci si cum sti sa-l folosesti.Chiar trb sa-ti zic eu ca pana si clikerul GUI aduce un avantaj? Am scris in primul reply din acest topic si anume: el da, ca tu sa nu dai, deci, poti sa lasi afk fiind DL (un exemplu ) nu crezi ca aduce un avantaj cum l-a ajutat pe G clikerul, unde vezi diferenta intre cele 2?
Phant0m Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 eu nu am nimic inpotriva cu clickerul lui Gunit dar macar sa ni se zica clar ca aveam voie sau nu....si dk da ne apucam si noi sa folosim
KooX Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Stiu pe cineva care si-a gaurit mouse'ul cu un holsurub inainte sa afle de aceste clickere . :blink:Eu chiar nu ii inteleg pe astia care ori lipesc mouse`ul cu scoth , pun scobitoare , carti , pietroaie , borduri , etc.Fratilor eu unul nu folosesc nici 1 clicker dar totusi caracterul meu da singur.....cum ? , foarte simplu , folositi win mode`ul jocului , este foarte simplu si mai putina bataie de cap , plus ca nu stai sa te intrebi daca ai luat vreun keylogger.Cat despre interzicerea tuturor clicker`elor parerea mea cei mai dezavantajati ar fi elfii.
lulu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 pai cum vine asta? Vrei sa interzica un anumit cliker, dar altu nu? Fiecare aduce un avantaj, depinde cum il gasesti/faci si cum sti sa-l folosesti.Chiar trb sa-ti zic eu ca pana si clikerul GUI aduce un avantaj? Am scris in primul reply din acest topic si anume: el da, ca tu sa nu dai, deci, poti sa lasi afk fiind DL (un exemplu ) nu crezi ca aduce un avantaj cum l-a ajutat pe G clikerul, unde vezi diferenta intre cele 2?Nu vreau sa te jignesc dar se pare ca ori esti batut in cap .. ori dorinta asta nebuna de a-l salva pe Gunit te face sa nu mai fii obiectiv.Tu si nca 3-4 din HH sunteti singurii care va faceti ca nu vedeti .Iti mai zic o data ca ..: un clicker normal face ca sa ramana activ un skill selectat fara ca tu sa apesi click dreapta pe mouse .Pana aici nimic iesit din normal tinant cont ca aceste clickere precum dizzy sau MU clicker se folosesc de ceva vreme chiar si Gui .... Diferenta eu nu o vad intre clickere ..Diferenta este intre ca face un alt BK cum este spre exemplu JackDaniel si ce face Gunit ..JackDaniel foloseste un clicker care ataca mobii din jorul lui neafectand range-ul de la schilul respectiv si omorand mobii care sunt in raza de actiune a skill'ului respectiv .Ce face Gunit insa nu m-am edificat ..Unii zic ca expluateaza un bug.. El zice ca foloseste un clicker ... Altii zic ca foloseste un script programand caracterul sa urmeze un anume traseu pe spot ( in opinia mea prin schimbarea coordonatelor 5-6 coordonate stanga sau 5-6 coordonate dreapta el trece pe alt spot are alta arie vizuala si implicit alt spot )si sa omoare mobii aflati la coordonatele respective... Se va depista acest lucru de catre un admin / moderator cu experianta si se va ajunge la o concluzie legat de ce anume face.Cert este ca el spre deosebire de JackDaniel face caracterul ca in afk mode sa alerge pe spot singur si sa atace cu TS spre exemplu omorand mobii care sunt inafara range-ului pe care il are skill-ul folosit de el in acel moment.Acest aspect ii confera lui un avantaj foarte mare in comparatie cu ceilalti.. avantaj care nu a fost prevazut sa il aiba BK-ul nici in raport cu ceilalti BK si nici cu celelalte rase Acest avantaj nu ar fi fost o problema daca era creat prin ghidarea caracterului de catre player si nu de un clicker/ script / bug sau ce se va depista ca a fost .Daca am reusit sa ma fac inteles e bine ... daca nu inseamna ca ''ramane ca'n tren''
Guest Fan_Tsu Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nu vreau sa te jignesc dar se pare ca ori esti batut in cap .. ori dorinta asta nebuna de a-l salva pe Gunit te face sa nu mai fii obiectiv.Tu si nca 3-4 din HH sunteti singurii care va faceti ca nu vedeti .Iti mai zic o data ca ..: un clicker normal face ca sa ramana activ un skill selectat fara ca tu sa apesi click dreapta pe mouse .Pana aici nimic iesit din normal tinant cont ca aceste clickere precum dizzy sau MU clicker se folosesc de ceva vreme chiar si Gui .... Diferenta eu nu o vad intre clickere ..Diferenta este intre ca face un alt BK cum este spre exemplu JackDaniel si ce face Gunit ..JackDaniel foloseste un clicker care ataca mobii din jorul lui neafectand range-ul de la schilul respectiv si omorand mobii care sunt in raza de actiune a skill'ului respectiv .Ce face Gunit insa nu m-am edificat ..Unii zic ca expluateaza un bug.. El zice ca foloseste un clicker ... Altii zic ca foloseste un script programand caracterul sa urmeze un anume traseu pe spot ( in opinia mea prin schimbarea coordonatelor 5-6 coordonate stanga sau 5-6 coordonate dreapta el trece pe alt spot are alta arie vizuala si implicit alt spot )si sa omoare mobii aflati la coordonatele respective... Se va depista acest lucru de catre un admin / moderator cu experianta si se va ajunge la o concluzie legat de ce anume face.Cert este ca el spre deosebire de JackDaniel face caracterul ca in afk mode sa alerge pe spot singur si sa atace cu TS spre exemplu omorand mobii care sunt inafara range-ului pe care il are skill-ul folosit de el in acel moment.Acest aspect ii confera lui un avantaj foarte mare in comparatie cu ceilalti.. avantaj care nu a fost prevazut sa il aiba BK-ul nici in raport cu ceilalti BK si nici cu celelalte rase Acest avantaj nu ar fi fost o problema daca era creat prin ghidarea caracterului de catre player si nu de un clicker/ script / bug sau ce se va depista ca a fost .Daca am reusit sa ma fac inteles e bine ... daca nu inseamna ca ''ramane ca'n tren''batut in cap sau nu, toate clikerele iti aduc un avantaj. Eu cred ca ce te deranjeaza e faptul ca el a descoperit ceva care-l ajuta sa creasca mai rpde si tu + altii nu stiu de el Asta-i diferenta intre celelalte clikere, il are jack, il are knavish, il am eu, il ai tu, toata lumea e fericita pt ca toata lumea e la acelasi nivel, dar la g, el l-a descoperit sau are un cliker mai bun (depinde daca e bug sau cliker) si de aici, esti invidios :( Urat, dar asta-i viata.
al3xandru Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 deci ala e bug #-o el lasa clikeru si muta cursoru si caracteru se ducea acolo fara a mai dezactiva .Deci daca eu stau pe spot tin apasat click dreapta si dau pentru a ma muta trb sa iau mana sa apas click stanga si sa apas iar dreapta ceea ce e stresant asa ca intru in joc apas f11 si cand revin la imaginea mare el va da singur e autoclick jocului..puteti sa va puneti direct autoclik..de aici ramane sa apasati click stanga si veti merge langa mob chiar daca voua va arata pe ecran ca ramaneti pe loc.Dc nu e o exploatare dupa parerea mea?nu dai dmg pe drum si trb sa apesi iar click sa te intorci e aceasi chestia numai ca nu stai sa tot dai click scurteaza putin din timp..asa e si pe alte serv si nimeni nu zice nimic
boomeey Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ce a facut gunit se numeste exploit. de asta nici nu l-am folosit nici eu. este un bug de joc care aduce un avantaj enorm celui ce-l foloseste, dovada o aveti pe status. eu 13 rr- gunit 23de cate ori ati trecut pe langa gunit si vroiati sa-i faceti preluare dar el se invartea in tarc dand impresia ca este on?de cate ori a trecut adminul pe langa el fiind la razie dar a trecut mai departe ca l-a vazut ca "era on"?de ce el facea lvl 300 in 22-24 de ore cand celorlalti bk le lua cam 48 de ore sa faca 300?unii stateau on sa creasca repede, si altii dormeau pe spot in timp ce caracterul lor se invartea pe spoturi creand impresia de a fi on.nu o spun din invidie ci doar ca nu mi se pare fairplay.ce a folosit gunit nu este un clicker obisnuit. este o combinatie dintre un script (ceea ce am auzit ca este interzis) si un clicker. programelele astea ajutatoare i-au oferit un avantaj enorm cum mi-au oferit mie programelele pentru dupe, cum i-au oferit lui alone programelele pentru raspunsurile predefinite gen macro. nu-i doresc 99 ca e naspa sa iei block si mi se pare o pedeapsa prea mare dar nici sa scape basma curata n-ar fi corect fata de ceilalti playeri care muncesc din greu sa-si creasca un bk.
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 k vad ca faceti atata tam-tamdragosh baga ceva script sa stai on si daca esti afk1-2min sa iei d/c ca sa nu ne mai dam noi mari pe forum ca clicheru lui g e nush ce fel sa va vad atunci cum mai stati afk
Guest GUNIT-MG Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 cine ti`a zis tie ca este un bug si sa nu il folosesti ? :)
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 cine ti`a zis tie ca este un bug si sa nu il folosesti ? :) gunit iti bati capu cu toti prosti si idiotii care le este ciuda ca nu il au si ei #-o cum am zis si mai sus no AFK no CLICHER d/c daca stai afk1-2min si daca sunt descoperiti ca folosesc nush ce clicher ca sa pacaleasca scriptu de d/c sa fie pedepsiti cu 1 ss ff mare sa va vad atunci o sa va rugati sa vreti clichere si toate cele
al3xandru Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ma u te crezi pe maidan?am vazut cum ai vb la alta sugestie ia misca u in grota si lasa`ne
euSadea Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 aud oameni care sustin invidia pe succesul lui gunit - tineti pt voi fratilor invidia; eu nu sint invidios gunit a exploatat un bug de joc asta este - adminii iau dat voie :)) - exploatam si noi ce putem - ne dau si noua voie daca iau dat lui clikere care inregistreaza actiunea mousului se gasesc pe toate drumurile btw: regulamentul nu pedepseste folosirea exploiturilor gunit poti fi fericit - ai fost mai destept cu 1 secunda ca noi - dar recuperam stai calm :)) gunit iti bati capu cu toti prosti si idiotii care le este ciuda ca nu il au si ei #-o cum am zis si mai sus no AFK no CLICHER d/c daca stai afk1-2min si daca sunt descoperiti ca folosesc nush ce clicher ca sa pacaleasca scriptu de d/c sa fie pedepsiti cu 1 ss ff mare sa va vad atunci o sa va rugati sa vreti clichere si toate cele imi permit sa te citez - nu sint prost si nici idiot iar u ma insulti grav cu afirmatia ta citeste o carte poate iti mai cresc 2-3 riduri pe creier - ca in stadiul asta aduci a maimuta
boomeey Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 k vad ca faceti atata tam-tam dragosh baga ceva script sa stai on si daca esti afk1-2min sa iei d/c ca sa nu ne mai dam noi mari pe forum ca clicheru lui g e nush ce fel sa va vad atunci cum mai stati afk gandesti intr-o punga de obicei? gunit n-a folosit clicker. a folosit o combinatie dintre un script si un clicker, sau doar un script cine ti`a zis tie ca este un bug si sa nu il folosesti ? :) este bug. l-ai exploatat. de asta ai luat suspend pentru ks, ca tu erai pe centru spotului dar cu mouse-ul ai plecat la mama naibii sa omori mobii si ala care a venit acolo nu te-a vazut (chiar daca tu te vedeai pe spot cu bk-ul) gunit iti bati capu cu toti prosti si idiotii care le este ciuda ca nu il au si ei #-o cum am zis si mai sus no AFK no CLICHER d/c daca stai afk1-2min si daca sunt descoperiti ca folosesc nush ce clicher ca sa pacaleasca scriptu de d/c sa fie pedepsiti cu 1 ss ff mare sa va vad atunci o sa va rugati sa vreti clichere si toate cele faci parte din clubul prostilor cu P mare? aud oameni care sustin invidia pe succesul lui gunit - tineti pt voi fratilor invidia; eu nu sint invidios gunit a exploatat un bug de joc asta este - adminii iau dat voie :)) - exploatam si noi ce putem - ne dau si noua voie daca iau dat lui clikere care inregistreaza actiunea mousului se gasesc pe toate drumurile btw: regulamentul nu pedepseste folosirea exploiturilor gunit poti fi fericit - ai fost mai destept cu 1 secunda ca noi - dar recuperam stai calm :)) imi permit sa te citez - nu sint prost si nici idiot iar u ma insulti grav cu afirmatia ta citeste o carte poate iti mai cresc 2-3 riduri pe creier - ca in stadiul asta aduci a maimuta nu este invidie pe gunit si nu este succes ce are gunit acum. a trisat exploatand un bug de joc ca sa ajunga acolo. si eu am exploatat ce am putut (dupe) si am fost pedepsit cu 99. ziceai ca nu se pedepseste exploit-ul? take a look http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=243150&hl=
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 gandesti intr-o punga de obicei? gunit n-a folosit clicker. a folosit o combinatie dintre un script si un clicker, sau doar un scripteste bug. l-ai exploatat. de asta ai luat suspend pentru ks, ca tu erai pe centru spotului dar cu mouse-ul ai plecat la mama naibii sa omori mobii si ala care a venit acolo nu te-a vazut (chiar daca tu te vedeai pe spot cu bk-ul)faci parte din clubul prostilor cu P mare?nu este invidie pe gunit si nu este succes ce are gunit acum. a trisat exploatand un bug de joc ca sa ajunga acolo. si eu am exploatat ce am putut (dupe) si am fost pedepsit cu 99. ziceai ca nu se pedepseste exploit-ul? take a look http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=243150&hl=dane ia si paste vaca ma :)) invidia va roade rau de tot si u stai afk 50% cand faci xp asa ca taci...in cate ore face 1 bk lv 300?iti zic eu ca am stat on de la lv1 pana la lv300 sa alerg dupa mobi si cateva h afk nu mai mult de 20h si daca am si spoturi bune in 12-16h am 300 cu bkdaca se interzice clicher-ul asta atunci toate sa se interzica toate si gata :tiphat:
Guest Sadi022002 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Va agitati degeaba , asta e, omu a fost mai destept ca toti si roadele se vad la status :bananadance2:
Bobby Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Si eu consider ca exloitul unei bug este si trebe sa fie interzisa.Daca se permite clickerul ala atunci toti o se ne facem bk ca creste la fel de bine ca un sm sau mg si cum spunea boom da impresia ca este on(no contor-no preluare)
boomeey Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 dane ia si paste vaca ma :)) invidia va roade rau de tot si u stai afk 50% cand faci xp asa ca taci...in cate ore face 1 bk lv 300?iti zic eu ca am stat on de la lv1 pana la lv300 sa alerg dupa mobi si cateva h afk nu mai mult de 20h si daca am si spoturi bune in 12-16h am 300 cu bkdaca se interzice clicher-ul asta atunci toate sa se interzica toate si gata :tiphat:ok am pascut-o. nu este invidie. ci doar ma deranjeaza ca unii sunt pedepsiti ca exploateaza bug-urile in favoarea lor iar altii scapa basma curata. daca eram eu sau altul in situatia asta aveam un suspend de 30 de zile cel putin cum de altfel v-am si demonstrat in link-ul din reply-ul anterior.una e sa stai afk, si alta e sa exploatezi un bug de joc sa poti da impresia ca esti on.
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ok am pascut-o. nu este invidie. ci doar ma deranjeaza ca unii sunt pedepsiti ca exploateaza bug-urile in favoarea lor iar altii scapa basma curata. daca eram eu sau altul in situatia asta aveam un suspend de 30 de zile cel putin cum de altfel v-am si demonstrat in link-ul din reply-ul anterior.una e sa stai afk, si alta e sa exploatezi un bug de joc sa poti da impresia ca esti on.ce bug vezi u?e 1 clicher ca oricare care il poti face sa te misti prin tarcsi daca se misca prin tarc ce?iti da impresia ca e afk?poi si atunci cand setezi 1 anumit clicher sa de-a cu ts si apoi sa mai de-a cate 1 stab la nush cate secunde iti face aceasi impresie :) ptr clicherul Gui cati ar trb sa ia ss?
boomeey Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ce bug vezi u?e 1 clicher ca oricare care il poti face sa te misti prin tarcsi daca se misca prin tarc ce?iti da impresia ca e afk?poi si atunci cand setezi 1 anumit clicher sa de-a cu ts si apoi sa mai de-a cate 1 stab la nush cate secunde iti face aceasi impresie :) ptr clicherul Gui cati ar trb sa ia ss? nu exista clicker care sa te miste prin tarc. script-uri da. una e sa stai intr-un loc si sa mai dai un stab din cand in cand, si alta e sa te invarti pe spoturile din tarkan/kalima sa faci lvl muult mai repede. bug-ul de care s-a folosit gunit i-a favorizat substantial cresterea. mai repet odata => dovada o ai pe status.
Guest Sadi022002 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu exista clicker care sa te miste prin tarc. script-uri da. una e sa stai intr-un loc si sa mai dai un stab din cand in cand, si alta e sa te invarti pe spoturile din tarkan/kalima sa faci lvl muult mai repede. bug-ul de care s-a folosit gunit i-a favorizat substantial cresterea. mai repet odata => dovada o ai pe status.nu te mai agita sa le explici nu se vor destepta niciodata , asa e romanul ,pana nu fura nu se simte bine :crazy:
macheda Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu exista clicker care sa te miste prin tarc. script-uri da. una e sa stai intr-un loc si sa mai dai un stab din cand in cand, si alta e sa te invarti pe spoturile din tarkan/kalima sa faci lvl muult mai repede. bug-ul de care s-a folosit gunit i-a favorizat substantial cresterea. mai repet odata => dovada o ai pe status. k dan ce dovada?ca el a jucat mai mult ca tn?sa fim seriosi cand la intrebat ija ce clicher foloseste si apoi la intrebat daca are voie i sa zis ca da si de aici punct.....ce vrei sa mai comentezi?sa ii de-a ss ptr ca asa vrei u? @sadi u ai trait in prostie si continui sa traiesti in continuare.Bv lui a fost mai inteligent ca tn care stai on 24/24