Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

costyvl18

o porcarie

Recommended Posts

Posted

de fiecare data cand joc MU linkmania dupa vreo jumate sau o ora jumate , oricum putin timp imi iese din joc foarte scurt , am crezut la inceput ca e de la antivirus dar nu e ca lam oprit si am jucat si tot asa ... :angry1:

ce are?

plz help me ca nush ce sa fac vreau sa joc mai mult MUUUuuuu, practic nu o mai inghit:)

Posted

de fiecare data cand joc MU linkmania dupa vreo jumate sau o ora jumate , oricum putin timp imi iese din joc foarte scurt , am crezut la inceput ca e de la antivirus dar nu e ca lam oprit si am jucat si tot asa ... :angry1:

ce are?

plz help me ca nush ce sa fac vreau sa joc mai mult MUUUuuuu, practic nu o mai inghit:)

Probabil e de la lag/ping prea mare. Incearca alt ISP.

Posted

nu bag sp3 nici mort ... sp3 sucks e cel mai nestabil windows xp dintre sp-uri (1,3)..

o sa incerc winrar

Vorbesti prostii. Stii ce e la sp3? vine de la service pack si contine un pachet de updateuri pe care le descarcai pe rand din windows update, cand se aduna un numar mai mare de updateuri se face un sp. Incearca sa te documentezi.

Posted

Merge bine si de pe SP2 si SP1, eu am jucat de pe ambele variante si nu am avut probleme. Chiar acum joc de pe un SP 2 de circa 1 an.

Stiu ca era o problema mare cel putin pe 0.97d cu messengerul, daca joci mu si stai si pe messenger, in momentul cand primesti un BUZZ pe mess iei disconect in MU. Acum nu stiu daca e la fel si pe Season1.

O alta posibila cauza ar fi sa firewall-ul, incearca sa-l dezactivezi si observa apoi daca se remediaza.

Daca joci de pe un laptop ai grija sa fie bine aerisit, de preferat sa joci pe o suprafata de lemn, plastic si ai grija sa nu ai obiecte pe birou care sa blocheze aerisirile.

Daca joci pe conexie wireless, vezi sa fie semnalul excelent, altfel poti pierde pachete si iei disconect.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...