Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest elenusha

pt LowGman

Recommended Posts

Guest elenusha
Posted

Acest utilizator a ales sa nu poata fi contactabil de me messenger-ul forumului

nasol ce pot sa zic..

http://img508.imageshack.us/img508/7596/lowgman.png

cred ca ai vrut sa`i trimiti pm lu mata referitor la faptu cum a cucerit marina militara nu?

Posted

Acest utilizator a ales sa nu poata fi contactabil de me messenger-ul forumului

nasol ce pot sa zic..

http://img508.imageshack.us/img508/7596/lowgman.png

cred ca ai vrut sa`i trimiti pm lu mata referitor la faptu cum a cucerit marina militara nu?

ma catelus nu stii ca nu-i frumos sa vorbesti despre mata =))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sunteti dusi cu capul frate :duh:

Insa leshinez de ras :coffee:

Auzi tu , marina militara :coffee::coffee::coffee:

Posted

puteai sa vii cu ceva original.. mai si razi ca ai scos o duma de tot rahatu.. replica de cineva nu prea inteligent..

end of argument.. n`ai cu cine ma n`ai cu cine..

Posted

puteai sa vii cu ceva original.. mai si razi ca ai scos o duma de tot rahatu.. replica de cineva nu prea inteligent..

end of argument.. n`ai cu cine ma n`ai cu cine..

hai dute si fai un show la rede pe masa si poate iti scoate si tie banu :crazy:

Posted

fratioare.. ti`a murit cainele? ce tot scoti spume la gura pe aici? du`te si inmormnteaza`l crestineste si mananca`i cacatu ca poate o sa ajungi si tu la voloarea lui intr`o zi.. :wub:

Posted

hai dute si fai un show la rede pe masa si poate iti scoate si tie banu :crazy:

ea/el face show ca poate , dar tu imi pari cam retardat :) no offense *clar...*

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Personaje ca voi strica frumusetea jocului si a forumului.

Consider ca aceste jigniri enumerate de voi sunt rezultatul unor minti frustrate.

O persoana cu, caracter si bun simt trebuia sa reuseasca sa isi rezolve problemele si altfel in viata.

Multi spun ca este doar un joc insa poate determina influentarea caracterului in viitoare interactiuni sociale.

Imi cer scuze ca am postat , insa observ ca de la o gluma ajungeti la jigniri care nu isi au rostul.

O zi buna va doresc si sper sa incetati in a va aduce injurii. :tiphat:

Posted

Personaje ca voi strica frumusetea jocului si a forumului.

Consider ca aceste jigniri enumerate de voi sunt rezultatul unor minti frustrate.

O persoana cu, caracter si bun simt trebuia sa reuseasca sa isi rezolve problemele si altfel in viata.

Multi spun ca este doar un joc insa poate determina influentarea caracterului in viitoare interactiuni sociale.

Imi cer scuze ca am postat , insa observ ca de la o gluma ajungeti la jigniri care nu isi au rostul.

O zi buna va doresc si sper sa incetati in a va aduce injurii. :tiphat:

unde e gluma ca eu n`o vad ? :)))

nu au nimic in viata reala si se bat ca berbecii cap in cap pe forum... Cand ies din casa ii scuipa lumea si se retrag pe mu linkmania.

ratatu meu preferat.. ce faci mama? mai traiesti? ma bat si in viata de zi cu zi nu`i problema.. da` mi`e frica sa nu incepi sa tipi ca o fetita prin parc ca te`am agresat verbal.. sau sa ma zici lu redemption sa`mi dea ss pe forum ca m`am uitat urat la tine :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...