Jump to content
THuG-Radu

Help - vopsea masina

Recommended Posts

Posted

As vrea sa imi vopsesc masina, am un Opel Corsa din 2005.

Am tot cautat pe net, dar nu am gasit ce m`a interesat. Preturi clare la anumite vopsele n`am gasit deloc.

Ce m`ar interesa, e pretul la alb perlat si albastru perlat. Cat costa litrul ... si daca cineva pe aici se pricepe bine, cam cati litri mi`ar trebui si cam cat m`ar costa manopera, asa, informativ.

Daca tot am facut topic si e legat tot de masini ... pret la niste jante de 16", negre as dori :)

Multumesc anticipat pt. ajutor.

Posted

As vrea sa imi vopsesc masina, am un Opel Corsa din 2005.

Am tot cautat pe net, dar nu am gasit ce m`a interesat. Preturi clare la anumite vopsele n`am gasit deloc.

Ce m`ar interesa, e pretul la alb perlat si albastru perlat. Cat costa litrul ... si daca cineva pe aici se pricepe bine, cam cati litri mi`ar trebui si cam cat m`ar costa manopera, asa, informativ.

Daca tot am facut topic si e legat tot de masini ... pret la niste jante de 16", negre as dori :)

Multumesc anticipat pt. ajutor.

Iti dau un sfat ca de la un om ce a avut masina Alb Perla la un om care va urma sa aiba!

NU ITI VOPSI MASINA ALB PERLA! Si nicio cuoare perlata!

O sa stai cu inima in dinti cand vezi ca unu incearca sa parcheze langa masina, sau cand o lasi intr-o parcare nu cont ca e sau nu cu plata.

Cand vei vedea o zgarietura pe ea vei "plange" + daca vei vinde masina o sa ai mare batai de cap cu ea la vanzare.

Este foarte pretentioasa culoarea, dar si foarte frumoasa :wub:

Eu ti-am dat un sfat.

Daca vrei sa o vopsesti trebe sa platesti vopseaua alb propriu zis si perla care o va da peste alb.

Posted

Da, stiu ca e o vopsea pretentioasa.

Te referi ca voi plange daca mi`o zgarie careva, pt. ca e scumpa ? Sau de ce ? Un prieten are cel mai tare cameleon din Oradea pe masina ... si stiu cum e. Ca zilnic is cu el ... si`mi zice tot. Deci stiu cam cum sta treaba.

Oricum, ash vrea si niste preturi de vopsele perlate ... sa imi fac o idee cam cat m`ar costa sa imi fac toata masina, avand in vedere ca totusi e o masina mica :)

Guest darkrider
Posted

frumoasa culoarea....pentru masina ta as zice ca iti trebuie in jur de 4 litri de vopsea......cel mai bine ca sa afli un pret exact mergi la policolor, au acolo catalog de unde poti sa iti alegi exact ce vrei si iti vor spune exact pretul

pt masina mea nu aveau in catalog asa ca a trebuit sa imi faca pe calc.....a fost cam 2,5 mil/500 ml

Posted

Eu personal am lucrat la un atelier de tinichigerie, si e putin mai dificil de spus un pret, in special la o vopsea asa pretentioasa ca albul perlat. Ideal ar fi sa te duci la 2-3 ateliere specializate si sa intrebi, si la final faci tu o balanta si vezi unde este mai avantajos. Ideea e sa te duci tu pentru ca aceste vopsele nu se aplica la fel ca cele normale. Insa un pret estimativ ar fi cam de 30-35 de milioane pentru tot, insa acum depinde foarte mult si cat e manopera la serviceul respectiv.

Posted

Eu personal am lucrat la un atelier de tinichigerie, si e putin mai dificil de spus un pret, in special la o vopsea asa pretentioasa ca albul perlat. Ideal ar fi sa te duci la 2-3 ateliere specializate si sa intrebi, si la final faci tu o balanta si vezi unde este mai avantajos. Ideea e sa te duci tu pentru ca aceste vopsele nu se aplica la fel ca cele normale. Insa un pret estimativ ar fi cam de 30-35 de milioane pentru tot, insa acum depinde foarte mult si cat e manopera la serviceul respectiv.

CAT ? 30-35 de milioane ? Pfff, nu se merita :|. Mai bine ii dai o culoare lucioasa asa misto, eu zic ca pe Opel Corsa ar merge un negru lucios, nota 10+. Niste jenti albe, aoleu :>. Si de restul banilor mai faci ceva, dar 30-35 de mil pe o vopsea, si mai sunt nebuni la care nu le prea stau cheile in buzunar. Na, alegerea ta :D .

Posted

Salut .

Am o motocicleta de 125 cmc ( cagiva mito ) care am vrut sa mi-o fac exact dupa gustul meu . Am facut combinatia alb + negru . Bineinteles nu am ales un alb simplu , ci un alb perlat . Culoarea se schimba la soare in auriu si albastru deschis , arata foarte bine insa trebuie spalata masina / motocicleta foarte des , cum ziceau alti useri mai sus " Te zgarii pe fata cand vezi ca iti atinge altu masina ori apare o zgarietura mica "

Pentru a vopsi toate carenele alb perlat ma costat 350 e cu tot cu manopera , asta fiind acum 2 ani . Banuiesc ca va fi mai ieftin in zilele de azi cu criza asta .

Sincer cand ma uit la motor shi vad cate o zgarietura pe el ... parca regret ca am dat atatia bani pentru vopsit ... insa adevarul e ca atunci cand iesi la o plimbare cu el , fura multe priviri .

Iti doresc o seara placuta !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...