Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AntiMuHackmania

Ce kliker e asta ?Este permis asha ceva ?

Recommended Posts

Guest RedHat
Posted

Daca atunci cand se face razie se intreaba orice char, ce are :)? Se pune un anunt intr-o sectiune a adminilor in care sa scrie: "Exista un program care inregistreaza miscarile mouse-ului. De acum inainte intrebati orice char.". Nu e mai bine asa? Sau iti este mai usor sa fugi dupa mobi?

coboara cu picioarele pe pamant :)

@parabimpadampampampam scriptul ala care il foloseste gunit i-a oferit un avantaj foarte mare. uita-te putin pe status sa vezi diferenta. a exploatat un bug in tot acest timp. noi il vedem ca se muta pe spot cand de fapt el sta pe loc. daca ar fi invers cum ar fi? sa-l vedem ca sta pe loc si el de fapt sa ne faca ks?

Posted

coboara cu picioarele pe pamant :)

@parabimpadampampampam scriptul ala care il foloseste gunit i-a oferit un avantaj foarte mare. uita-te putin pe status sa vezi diferenta. a exploatat un bug in tot acest timp. noi il vedem ca se muta pe spot cand de fapt el sta pe loc. daca ar fi invers cum ar fi? sa-l vedem ca sta pe loc si el de fapt sa ne faca ks?

iti pierzi timpul cu astia ...

majoritatea vor afk si considera ca jocul asa a fost gandit :blink: . mai ales pararampampam

Au vazut ca nu mai este specificat in regulament si ca nu le zice nimeni nimic de clickere chiar si cand fac topicuri pt asa ceva . Acum li se pare ok sa puna un orice program sa joace pentru ei.

O sa revizuim regulamentul si o sa revenim la regulile de "programe ajutatoare " de pe 97D + completari ( exista programe/metode noi )

Noroc .

Posted

pana la urma clickerul doar imita miscarile mele care le fac cand sunt on :-?

avantaj? :) pt lvl 1-300 ? aia faci in maxim 24 ore nu?

diferentele de la status sunt pt ca eu am jucat mai mult tu ai jucat l2 si nu prea ai intrat nici knavish ...

Posted

diferentele de la status sunt pt ca eu am jucat mai mult tu ai jucat l2 si nu prea ai intrat nici knavish ...

ma tu daca nu folosesti bugu ala nu aveai acum 22 de rr taci odata :comp2: sper sa iei ss la postul de al plangeri

Posted

Acum sincer, eu cred ca tu nu faci diferenta intre clicker si script. Am vrut sa stau deoparte dar vad ca tot insistati ca acel "program" este clicker si nu script. Daca eu inregistrez miscarile tastaturii "enter nu enter" atunci se transforma in macro bot nu? :)

Posted

ai pus punctul pe i.

"pana la urma clickerul doar imita miscarile mele care le fac cand sunt on"

1. deci nu esti on.

2. un program imita miscarile, nu le faci tu .

se pare ca singura solutie este interzicerea programelor ajutatoare .

apare problema cu alea 5 minute de preluare sau 3 minute la razie .

daca cel suspectat da in mobi in acel timp si nu raspunde la intrebari => poate fi acuzat de folosire programe ajutatoare in loc de afk :D

Posted

deci si MU GUI pt dl cum foloseste tyrexelu ar fi interzis atunci ?

exact asta face si el, imita miscarile care le face dl cand e on si autobufful la elfa same thing

Posted

daca cel suspectat da in mobi in acel timp si nu raspunde la intrebari => poate fi acuzat de folosire programe ajutatoare in loc de afk :D

Nu cred. In regulament scrie ca unu trebuie sa intrebe de afk iar celalalt sa raspunda. Indiferent daca se misca sau nu. Raspunde, move on. Nu raspunde, ii faci preluare.

Posted

Nu cred. In regulament scrie ca unu trebuie sa intrebe de afk iar celalalt sa raspunda. Indiferent daca se misca sau nu.

pricepi greu .

daca se modifica regulamentul si se pedepseste utilizarea programelor ajutatoare :

1. eu vreau sa iti fac preluare si tu spai pe un spot si omori mobii.

2. nu raspunzi la intrebari timp de 5 minute , SI TOTUSI II OMORI .

=> esti afk si folosesti un program ajutator sau un bug ..

Guest RedHat
Posted

vrei sa-mi zici ca tu timp de 24 de ore alergi dupa mobi? du-te ma de aici.

am 2 pc. am jucat mu si silkroad in paralel. charul meu a fost ON 90% din timp NUMAI la XP. n-am facut trade-uri nici invazii, doar XP.

exact asta face si el, imita miscarile care le face dl cand e on si autobufful la elfa same thing

ce treaba are GUI cu ce folosesti tu? ala invarte mouse-ul in stanga si in dreapta atat. tu stai pe loc, altii te vad ca te misti, si culmea, coasa ta are un range cat es-ul unui mg/sm. ce e asa greu de inteles?

Posted

ce treaba are GUI cu ce folosesti tu? ala invarte mouse-ul in stanga si in dreapta atat. tu stai pe loc, altii te vad ca te misti, si culmea, coasa ta are un range cat es-ul unui mg/sm. ce e asa greu de inteles?

Eu cred ca are legatura. Adica un DL face xp afk miscandu-se de jur imprejur am inteles, cu acest GUI, deci nici macar nu are nevoie sa se miste dupa loc, insa bk-ul da, ca sa faca xp. Ambele programe au aceeasi buba, sunt boti.

Posted

da

Nu are nici o treaba GUI cu ceea ce foloseste el, GUI nu alearga cu bk-ul dupa mobi, nu imita TOATE miscarile cum face acel "clicker" al lui. :)

Posted

Nu are nici o treaba GUI cu ceea ce foloseste el, GUI nu alearga cu bk-ul dupa mobi, nu imita TOATE miscarile cum face acel "clicker" al lui. :)

Nu prea conteaza cate imita, conteaza ca le face. Repet, un DL cu acest GUI nu are nevoie sa se miste, pt ca face xp oricum. Pe cand un BK, da. Ambii fac un range de nuanta unui soul master. Ceea ce dezavantajeaza sm-ul, parerea mea. :-?

Posted

tu ai citit contextul intrebari si raspunsului ?

cine a intrebat daca exista o legatura intre cele 2 programe in acea discutie ?

cred ca incep sa da ss-uri pt dezinformare. nu stiti sa cititi , nu mai postati .

Guest Fan_Tsu
Posted

Chestia este dubioasa cu Clickerul lui Gunit :>

Sa fii un Bk in urma lui Knavish cu 2 rr si sa-l ajungi,

sa-l intreci asa intr-o luna de zile cu 7 rr :-?

Nu va pare un pic suspect acel AutoClicker?

De ce nu a crescut boom, pt. ca a avut 10 zile ss?

Hmm, curioasa chesite, da de gandit !!

Daca era la la alt player sigur ar fi avut 99 :>

incet incet incep sa am eruptii cutanate de la oamenii care nu gandesc -_-

knavish a avut ss pt afk +3 ( sau cate a avut) si apoi o perioada, desi nu a mai avut ss nu a aparut la status, poate a avut nevoie de zile de odihna -_-

Diferenta intre reseturi nu se face in tarkan, ci in arena, unde G a dat mai rpde la fire golemi -> ii omora mai rpde, crestea mai rpde, in timp ce boom statea la gigasgolem -_- Gandeste inainte sa scri si lasa-ne cu teoria conspiratiei.

Vad ca transformati acest cliker in altceva, in bot.. in hack in a 2 a venire a Lui Iisus -_- Daca da click stanga, ori ca da click dreapta, nu e tot un cliker? :| o.O Bun, ca exista acest bug la bk, dar daca in loc sa-l foloseasca, putea f usor sa dea click dreapta pe acel traseu si tot acolo ajungea 8-|

Posted

Cum gasiti voi scuze hai sa zic eu altceva pt desteptu care daca zice ca te invarti ai cine stie ce program uite sa vezi cat esti de prost activeaza winmod din luncher apoi intra pe caracter sm bk mg punel pe spot punel sa traga si mausul sa fie exact pe caracter ai sa vezi ca el se invarte depinde ce mob e cel mai aproape de el si nu folosesti nici cliker sa traga ti clic dreapta F11 F 12 si gata trage si se si invarte dar nu se misca de pe loc tartane nu mai scoate tu scz cu rime intelectuale ca tn asa #-o una e sa se invarta alta e sa se plimbe pe spot asta daca te ajuta vrunu din miile de neuroni care ii ai

Posted

Se pedepseste clikeru lu Gunit cumva?:D

Este voie cu el? daca da Gunit pune-l pe forum sa il vedem si noi :comp2: sau dani-l pe pm

am raspuns deja la intrebare asta .

aveti rabdare sa se modifice regulamentul .

pana atunci , discutati intr-un topic de la diverse sau sugestii ( daca aveti ceva de propus )

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...