Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AntiMuHackmania

Ce kliker e asta ?Este permis asha ceva ?

Recommended Posts

Posted

deci eu am un clicker care retine miscarile mousului ( misca mousul si da click stanga ATAT ) si ziceti ca e bot

si voi aveti MU GUI ala care, schimba magiile misca mousul da click stanga/dreapta repara arma setezi raza de actiune in care sa poate da buff la tot partyul si e direct setat sa iti alegi charul cu care vrei sa lasi afk si ziceti ca e legal?

o_O

Posted

deci eu am un clicker care retine miscarile mousului ( misca mousul si da click stanga ATAT ) si ziceti ca e bot

si voi aveti MU GUI ala care, schimba magiile misca mousul da click stanga/dreapta repara arma setezi raza de actiune in care sa poate da buff la tot partyul si e direct setat sa iti alegi charul cu care vrei sa lasi afk si ziceti ca e legal?

o_O

click stanga nu da....

plus ca in mare parte ne intereseaza dk asa cv e permis...si in caz ca e sa il folosim si noi...

in caz ca nu ...asta e...ghinionu tau

Posted

o_O

Iti dai seama cum merge dracia asta de inventie a ta in K4 , K5 sau K6 pe ultimul spot..? :D

Cum sa nu iti dai seama...:P ce spun eu aici ?:D Asha reuseai sa faci lvl 300 in timp de trei ori mai scurt decat ceilalti .

Oricum e diferenta mare intre clickerele folosite de ceilalti si ce folosesti / faci tu ..

Tu faci caracterul sa se plimbe pe alte coordonate sa alerge dupa mobi in timp ce tu nu il controlezi / ghidezi

Asta e diferenta intre una si alta .

Acum sa iti mai zic ceva ..

De multe ori si cred ca nu sunt singurul .. ma uitam la status si ziceam..

Ma cum naiba creste asta... nu mai doarme si el ... aaa ... sigur joaca 2-3 pe cont.

Am vb cu tu si mi-ai zis ca joci numai tu ..

Stii de cate ori veneam pana langa tarcul unde erai si vazandu-te alergand prin tarc mi-am continuat drumul fiind sigur ca esti on ..? De multe ori .

Poate de multe ori erai on de altele m-am pacalit din cauza acestui '' clicker'' al tau

E o chestie asemanatoare cu macro ca si efect asupra celorlalti playeri .

Naiba se astepta ca un caracter sa se miste pe spot singur fara ca el sa fie ghidat de player .

;;)

Guest kreeper
Posted

Nu ai cum face nici un script program ca sa se miste singur pe spot.

in primu rand poti lovi mobi cu click stanga si sa nu se deplaseze caracteru cat trebuie, si sunt sanse ff mari sa iasa de pe spot, sau chear sa ajunge pe altu.Pentru mine faza asta cu afk si cu cick stanga nu sta in picioare.

Probabil ai folosit workspace macro, e un program care iti inregistreaza miscarile facute o data, apoi ti le repeta la nesfarsit. Dar si asa mobi apar la intamplare pe spot, si cand dai click stanga sa te muti te lovesti de ei. Trebuie sa stai on sa il aduci pe spot de fiecare data.

Posted

Sunt de parere ca voi faceti confuzii intre bug , hack si software utilitar. Un Clicker e facut sa dea click unde vrei tu, ca poti singur sa faci unul foarte lejer in C Basic nu cum spuneau altii ca daca se misca..poi se misca si da click care e problema? nu e hack, nu e bug si chiar nu inteleg care e problema oricum ar fi daca e afk si ii faci preluare nu o sa-ti raspunda, un topic fix aiurea !!!

In sfarsit unul care intelege :)...

Daca el face acelasi lucru cat este on, aceleasi miscari pe care le face cand e afk, inseamna ca ar trebui sa ia 99 pentru exploit :huh:?

Posted

Stai in centrul elipsei sau traiectoriei pe care o umreaza .... si intrebi de acolo ... hai sa nu discutam amanunte ... intrebarea principala la care trebuie sa raspunda vdragosh (dupa parerea mea) este:

Clickerul pe care il foloseste Gunit este ok din punct de vedere al regulamentului sau nu ?!

Daca da ... atunci sa fie sanatos. Daca nu; parerea mea e ca si MuGui ar trebui interzis deoarece face lucruri in plus fata de un asa zis clciker care doar iti da click dreapta dupa cum spun unii (de exemplu si la elf poti sa setezi daca esti pe agility si se misca in cerc pentru a ataca in toate directii - iarasi o situatie in care crezi ca respectivul nu e AFK....) - Ca si completare daca s-ar interzice MuGui, acesta nu poate fi detectat de log-uri si iarasi revenim la problema cum aflam cine foloseste ... asta numai cu printuri repetate ... ceea ce duce la o asa zisa vanare a respectivului si iarasi apar certuri si probleme; in loc sa ne vedem de joc in mod normal ....

Sa nu mai acuzam aiurea pe unii ca folosesc anumite clickere doar pentru ca au un avantaj fata de noi ... bv lor ... Prin MuGui au capatat avantajul de a face AFK fara a fi in party si de a parea ca sunt ONcaracterele gen DL, ELF. Acestea pana acum nu puteau face acest lucru decat in party cu un SM sau MG pe energy... Daca a fost unul care a gasit un clicker si pentru BK ferice el!

Nu stiu daca iti mai aduci aminte cum se facea pe primul DB AFK. Da-mi voie sa-ti reimprospatez memoria: se lipea cu scoci clapeta dreapta a mouse-lului pentru a ramane tot timpul apasata sau se lasa ceasca de cafea pe ea, cartea pe care o citea (sau vroiai, doar ca jucai MU si era mai buna pe post de click-er :)) ) ... sau te foloseai de window mode (cei care stiau smecheria) ... Apoi au intervenit clikerele care o faceau automat si iti dadeau si viata (daca plecam de la QQQ deja avem un minibot), iar in cele din urma s-a ajuns la MuGui care iti si misca cursorul, face autoloot etc. (inca un minibot).

Deci, daca ar fi sa fim toti imaculati si corecti nu am mai folosi MuGui sau alte programe cu auto hp, autoloot etc. Insa suntem prea obisnuit

cu binele si in plus cum am putea spune toti ceilalti care folosim astfel de clickere ca de fapt sunt miniboti; doar ce suntem prosti sa ne taiem singur picioarele perfect sanatoase??!!!

Iti sugerez sa deschizi un topic separat in care sa dicuti despre muGui ... aici subiectul este inovatia folosita de Gunit .

nu am folosit nici un macro ci un clicker mic de 20 kb

De acord cu tine .

Insa efectele sunt asemanatoare ... daca nu chiar identice.

Stii ce lucruri periculoase pot fi create cu ''ingrediente'' la prima vedere inofensive..?

Si aurolacul ... daca vopsesti cu el rama de la plita lbunicai la tara ... nu-i bai :D

Dar daca bagi intr-o punga si dai lui Asrai sa inhaleze.... are un efect la fel cu cel al unui narcotic .

Deci..... :-?

Posted

Sunt pe un spot in K4. Mobii mai fug si vreau sa-i prind pe toti. Pun clicker-ul care copiaza miscarile mouse-ului ca sa se miste in zona spotului. Care e buba? Cand sunt intrebata de afk, voi luati in considerare faptul ca ma misc sau ca raspund? 80% din server continua cu intrebarile de afk chiar daca ma misc fiindca o preluare nu este intrerupta decat daca se raspunde la intrebare. Corect?

Iata si un mic demo al "exploit-ului" vostru :): http://www.youtube.com/watch?v=RyX5GHn462I .

Posted

Lapuneanu nu ma intereseaza sa deschid un alt topic pe astfel de chestii ... Ceea ce am vrut sa spun este ca 90% server face cam acelasi lucru ca si Gunit, insa el a gasit o modalitate de a face caracterul sa se miste dintr-un loc in altul ... asa cu face MuGui elful si DL sa se invarta penbtru a ataca in mai multe directi ...

Posted

NIrl-ZkUols

uitati "bugul" la bk

exact atat face clickerul meu ... cred ca exact asta face GUI ala dar ca poti seta raza de actiune si multe alte chestii folositoare pt afk

Posted

Sunt pe un spot in K4. Mobii mai fug si vreau sa-i prind pe toti. Pun clicker-ul care copiaza miscarile mouse-ului ca sa se miste in zona spotului. Care e buba? Cand sunt intrebata de afk, voi luati in considerare faptul ca ma misc sau ca raspund? 80% din server continua cu intrebarile de afk chiar daca ma misc fiindca o preluare nu este intrerupta decat daca se raspunde la intrebare. Corect?

Iata si un mic demo al "exploit-ului" vostru :): http://www.youtube.com/watch?v=RyX5GHn462I .

Ce vrei sa zici cu asta...?

Sm este un caracter care poseda un skill numit ES ... un skill cu range mare de atac .

BK poseda alte skill-uri ... Nu putem transforma Ts in ES ....

Sau nu e normal asha ceva ca de putut a putut Gunit .

Posted

Ce vrei sa zici cu asta...?

Sm este un caracter care poseda un skill numit ES ... un skill cu range mare de atac .

BK poseda alte skill-uri ... Nu putem transforma Ts in ES ....

Sau nu e normal asha ceva ca de putut a putut Gunit .

Din ce am inteles e vorba despre un bug vizual, mai mult sau mai putin. El da click stanga si are range mai mare (asa ii apare lui, ca nu se misca, decat range-ul i se mareste), dar ceilalti il vad cum se misca. Daca nu ar fi fost acest bug, el ar fi vazut cum se misca si ar fi vazut cum ia mobii aia, ceea ce vad si ceilalti. Da sau nu? Parerea mea e ca este un bug mai mult vizual decat "exploit".

Este interzis sa dau click stanga ca sm? Sa ma misc?

Posted

NIrl-ZkUols

uitati "bugul" la bk

exact atat face clickerul meu ... cred ca exact asta face GUI ala dar ca poti seta raza de actiune si multe alte chestii folositoare pt afk

GUI nu misca caracterul

Stii cum sta treaba ??? Garrone si boom iau aratat treaba de la lehap si au folosito si sau ales cu cate un 99 frumusel , nu zic ca Gunit ar merita 99 , dar lasi afk lasi pe propia raspundere , nu cred ca e vina nimanui ca el "pleaca "de pe spot si apoi revine si se invarte pe acolo sus jos bla bla bla ,A TE FOLOSI DE UN BUG ,ESTE O INFRACTIUNE CARE MERITA PEDEPSITA .

Posted

GUI nu misca caracterul

Stii cum sta treaba ??? Garrone si boom iau aratat treaba de la lehap si au folosito si sau ales cu cate un 99 frumusel , nu zic ca Gunit ar merita 99 , dar lasi afk lasi pe propia raspundere , nu cred ca e vina nimanui ca el "pleaca "de pe spot si apoi revine si se invarte pe acolo sus jos bla bla bla ,A TE FOLOSI DE UN BUG ,ESTE O INFRACTIUNE CARE MERITA PEDEPSITA .

Of, of, Sadi :)... Tu nu intelegi ca pentru el e bug vizual :)?

Faceti-ma sa inteleg... nu mai are voie bk-ul sa dea click stanga cand vrea sa se miste si are ts-ul functionand fiindca ia suspend pentru exploit :)? Ce vina are el ca nu vede cum se misca si ia mobii cu un range mai mare? Daca nu ar fi fost bug-ul asta vizual, vedea cum se misca si cum ia mobii :)? Eu cred ca da... El nu vede cum se misca, dar ceilalti il vad. Daca el putea sa vada cum se misca si lua mobii la omor pe rand, tot lua suspend pentru "exploit", nu :)?

LE: Practic, bk-ul este legat de maini si de picioare. Daca ii scapa un mob de pe spot nu poate sa fuga dupa el si sa dea cu ts fiindca ia suspend pentru exploit :).

Posted

Of, of, Sadi :)... Tu nu intelegi ca pentru el e bug vizual :)?

Faceti-ma sa inteleg... nu mai are voie bk-ul sa dea click stanga cand vrea sa se miste si are ts-ul functionand fiindca ia suspend pentru exploit :)? Ce vina are el ca nu vede cum se misca si ia mobii cu un range mai mare? Daca nu ar fi fost bug-ul asta vizual, vedea cum se misca si cum ia mobii :)? Eu cred ca da... El nu vede cum se misca, dar ceilalti il vad. Daca el putea sa vada cum se misca si lua mobii la omor pe rand, tot lua suspend pentru "exploit", nu :)?

LE: Practic, bk-ul este legat de maini si de picioare. Daca ii scapa un mob de pe spot nu poate sa fuga dupa el si sa dea cu ts fiindca ia suspend pentru exploit :).

Sunt uimit cat de grijuliu/ie esti cand e vorba BK...

Ma gandesc daca era vorba de alt BK .. altul decat Gunit la fel de ingrijoat/a erai de faptul ca :

''LE: Practic, bk-ul este legat de maini si de picioare. Daca ii scapa un mob de pe spot nu poate sa fuga dupa el si sa dea cu ts fiindca ia suspend pentru exploit :).''
?

:-?

Posted

GUI nu misca caracterul

Sadi te inseli in ceea ce priveste GUI. Si acela iti misca caracterul doar ca o face intr-o miscare de rotatie ceea ce iti ofera avantajul de a ataca in toate directiile si iti face o miscare de translatie in plan ... NU conteaza in ce directie te misti doar ca te misti, ceea ce-ti ofera avantajul de a ataca in toate directiile. Sa nu uitam ca miscarea de rotatie este foarte des intalnita multe aplicatii. Pentru a afla cate tipuri de miscari sunt va recomand link-ul urmator: http://www.didactic.ro/files/13/elemnte_de_cinematica.ppt

Deci pana la urma unde ajungem la faptul ca MuGui poate fi considera ca face acelasi lucru ca si clicker-ul lui Gunit doar ca miscarea efectuata de MuGui este una de rotatie si nu elicoidala ca in cazul lui Gunit.

P.S. Nu stiu cati dintre voi au jucat sau nu pe original, dar acolo fara party esti fiul ploii ... da merge cateva levele la inceput sa faci xp de unul singur. Cei care au facut jocul l-au gandit fara reset, fara click-ere sau autoloot si multe altele... acuma fiindca esti pe un server privat aceste lucruri se schimba si in momentul in care joci si folosesti click-er trebuie sa accepti faptul ca vine unul cu un click-er mai bun ca al tau care il ajuta in a face xp ...

Posted

Sunt uimit cat de grijuliu/ie esti cand e vorba BK...

Ma gandesc daca era vorba de alt BK .. altul decat Gunit la fel de ingrijoat/a erai de faptul ca : ?

:-?

1. Da, Gunit mi-e amic :).

2. Am si eu bk si nu vreau sa ma trezesc ca iau suspend pentru o tampenie ca asta, stiind ca sunt sigura ca pot folosi, neafectand pe nimeni cu "es-ul" de bk.

Guest pararampampam
Posted

99 clar :rofl1: se misca in timp ce ataca . =)) , un amarat de clicker =))

p.s. aia cu "bug exploit" dati-va delete la caractere(1,2,3,4,5,6,7[fara virgula","]) , ati jucat degeaba :tiphat:

Guest RedHat
Posted

' date='Aug 19 2009, 12:16' post='4128016']

Dar ce e? Un pointer care da point? :) Nu inteleg cu ce va deranjeaza ca altul are un clicker mai bun ca voi. Geez. 8-| Atata timp cat si voi la randul vostru folositi, nu inteleg de ce dati cu batu-n balta altuia. Sau mai ales ce daca foloseste clicker-ul in timp ce e afk, voi nu stati afk? Nu faceti xp afk? Sau pentru ca se invarte e mai "jm3k3r" si nu trebuie folosit. Voi ati vrut afk, acum acceptati-l cu tot cu clickere.

tu daca treci in razie cu gm-ul pe langa unu care il vezi ca se misca pe spotul lui il mai intrebi de afk?

mie imi suna a mini-bot.

parca nu erau permise programele "ajutatoare" ... acum vad ca nu mai este nimic in regulament despre asta :(

mai aveti putin si spune-ti ca sunt permise si generatoarele de pachete :blink:

parca? pai "programelul ajutator" care l-am folosit si eu m-a adus in stadiul de am luat 99. ca asta nu e detectabil asta nu inseamna ca trebuie folosit corect?

daca stau putin sa ma gandesc :

1. cam la fel se poate spune si despre autobuf ( buff heal, defense si dmg la toti membri party-ului)

2. cred ca a folosit chiar un autobuffer pentru a obtine acest efect :D ( cine stie , cunoaste :P )

deci, depinde de regulament pana la urma ... pana unde tragem linie .

ne ascundem in spatele regulamentului acum? nu era nimic scris in regulament cand Alone sau cum il chema pe ala, a luat suspend pentru ca a folosit macro bot. tot program ajutator e si ala nu?

@@gunit n-a facut altceva decat sa se foloseasca de un bug. noi il vedem ca se misca, dar de fapt el statea pe loc. ce-i asta? exploit cumva? low lvl tot bug era, shadow tot bug era. dupele tot cu un programel ajutator se fac, d/c-urile de pe 97 tot cu un programel ajutator se faceau.

ma amuza faptul ca unii sunt pedepsiti pentru faptele lor, dar altii scapa basma curata de fiecare data. :)

Posted

tu daca treci in razie cu gm-ul pe langa unu care il vezi ca se misca pe spotul lui il mai intrebi de afk?

Daca atunci cand se face razie se intreaba orice char, ce are :)? Se pune un anunt intr-o sectiune a adminilor in care sa scrie: "Exista un program care inregistreaza miscarile mouse-ului. De acum inainte intrebati orice char.". Nu e mai bine asa? Sau iti este mai usor sa fugi dupa mobi?

Posted

BINEEEEEE SCOATETI CELE DOUA CARACTERE CARE DAU CU TS MG SI BK K AU BUGURI ( ne facem dl toti) bai voi va auziti ce spuneti... doamne nu am crezut sunteti atat tantalai si gogomani

Guest pararampampam
Posted

@@gunit n-a facut altceva decat sa se foloseasca de un bug. noi il vedem ca se misca, dar de fapt el statea pe loc. ce-i asta? exploit cumva? low lvl tot bug era, shadow tot bug era. dupele tot cu un programel ajutator se fac, d/c-urile de pe 97 tot cu un programel ajutator se faceau.

ma amuza faptul ca unii sunt pedepsiti pentru faptele lor, dar altii scapa basma curata de fiecare data. :)

si unde e bug`ul ? e un clicker care repeta x miscari exact ca autobuferul sau clickerul pentru dl , ce conteaza ce vede el ?

ce legatura au dupele sau low lvl (care era un bug de la joc) cu amaratu asta de clicker , ce defectiune are clickeru ala ca eu nu inteleg si care regula o incalca ?, da click dreapta/stanga la un anumit interval eu atat vad acolo :)

Posted

Pai altfel de ce as mai face razie? Normal ca intreb de afk, are obligatia de a-mi raspunde. Si in plus sunt genu de om care asteapta macar salut de la persoana cu care intru in contact. xD

Posted

cel mai bine ar fi pana la urma sa zica stafful clar dk e sau nu voie cu acest tip de clicker...ca dk e va asigur ca toti o sa-l folosim...dk nu asta e...

acuma alergati fiecare pe langa piatra (asa cum facea Gunit cu clikeru :) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...