Jump to content
Dragos20

Impact naucitor, in timpul unui raliu: Mitsubishi Evo vs. cal salbatic!

Recommended Posts

Posted

Camerele video au surprins un moment groaznic, in timpul unui raliu, in Argentina. Unul dintre bolizi a spulberat un cal salbatic, iesit brusc in fata sa.

Daca soferul si copilotul au scapat teferi, nu la fel se poate spune despre animal.

Daily Mail scrie ca nefericitul cal - aparut brusc, in fata masinii, alaturi de alti "tovarasi" - a fost aruncat in aer cel putin 10 metri. Organizatorii au fost nevoiti sa-l eutanasieze.

Video

Sursa:ProTv

Posted

Urat impact, calul a fost aruncat ca o simpla jucarie. Bine macar ca nu era un om, s-au intamplat si astfel de accidente.
Si daca era om care e faza ? Tot o viata este.

Frate, acuma are cu 1 cal putere mai mult ....
mai degraba in minus :o

Mama :)) , cum a zburat calul , dar masina nu a fost avariata deloc...
Masinile alea sunt proiectate sa spulbere copaci(pentur protectia soferului si copilotului), daramite un cal

Wow, ce impact :o Saracul cal. Organizatorii sunt de vina!
Mi-ai luat vorba din gura :) Chiar nu a verificat nimeni zona sa vada ca sunt cai pe acolo ?
Posted

Raliul Argentinei e unul din cele mai spectaculoase din WRC...la fel ca si in Paris Dhakar..nu e asa usor sa preintampini toate evenimentele de acest gen..ar fi practic imposibil tinand cont ca se concureaza prin mijlocul naturii..pe distante de mai multi kilometri

Guest spanky
Posted

saracutul cal ..... el nu avea nicio vina ca se plimba cu amicii pe acolo :(

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Saracul cal :(.

Posted

saracutu cal

da cred ca putea sal evite ca se vede ca il vede cu 2-2.5 secunde inainte de impact

putea sa traga de volan sau cu frana de mana sa intre in camp....

ca oricum cursa nu cred ca am mai continuato .....

pacat ... se vede in video ca soferii nul observa decat cand il lovesc....

navea mai mult de 150km/h 100% nici atata nush dak avea

deci masina in cel mai rau caz se rasturna ...pilotii erau safe la fel si calul

pacat de calut

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...