Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acadea

Informatie in leg. cu contor afk

Recommended Posts

Guest varza'n beci
Posted

Nu era vorba de avantajat. Era ideea ca e jocul online, nu afk. Ca raziile nu cred ca se faceau ca sa ia cineva spot. Se faceau din dorinta de a elimina afk-istii si a lasa locul celor care chiar joaca si stau on. Asa las afk in nestire pana iau un contor, apoi 15 zile stau cuminte si apoi iar las afk pana ma prinde cineva.

tu oricum nu iei ss chiar daca lasi afk....dar na...sa moara capra vecinului nu?.... :-j

Posted

Regulamentul nu se aplica retroactiv si intra in vigoare incepand cu data de azi

Eu unul vad o situatie cel putin ciudata aici si vreau sa o aduc in vedere:

1) Deja sunt multi jucatori care au abateri de la aceasta regula. Din ce inteleg acestia vor fi in dezavantaj fata de altii care abia acum incep sa lase AFK, adica le raman cele 1,2...4 contoare si in cazul in care vor primi inca unul vor lua sa zicem 5 zile daca aveau 4 contoare. Trec 15 zile si nu este prins ca fiind AFK i se sterge abaterea a 5-a, mai trec inca 15 zile tot nu este prins AFK dar nu se mai sterge din contor deoarece l-a luat inainte de 18 August de cand se aplica regula.

2) Sunt un jucatori care abia acum pot sa accesez harti cu mobi mai puternici in care nu au voie sa lase AFK conform regulamentului asa ca incep cu contorul de la 0 ... Acestia pot lasa AFK si sa fie gasiti de admin in aceasta stare doar o data la 15 zile si nu iau suspend, in timp ce jucatorii cu abateri iau ss din prima.

Sugestia mea este ca si celor care au contoare mai vechi sa li se stearga contoarele respective, insa doar daca de la data de la care se aplica regulamentul timp de 15 zile nu este gasit de catre un admin ca fiind AFK, si inca dupa 15 zile de atunci etc.. E o aborbdare mai corecta fata de toti cei care joaca pe acest server.

P.S. Nu am nici un contor (in cazul in care credeti ca am postat mesajul doar din aceasta cauza), dar mi se pare absurd sa nu le permitem celor care au recidive sa-si poata indrepta situatia complet (sa ajunga la 0 contoare AFK).

Posted

Cand spun ca nu se aplica retroactiv se refera la faptul ca nu se iau in considerare zile cat ai fost "clean" de dinainte de regula.

Ex:

daca tu ai 4 contoare acum si pana la data de cand a intrat in vigoare aceasta noua regula ai 30 de zile de cand nu ai mai fost prins, tot cu 4 contoare ramai.

dar daca de la data acestei reguli, timp de 15 zile nu mai lasi afk, atunci ti se va scadea 1 din cele 4 mai vechi pe care le ai.

(ija cred ca ar putea sa confirme acest lucru)

Posted

Daca peste 16 zile va prind afk si voi aveti 1 abatere afk va sterg 1 si o pun pe cea mai ecenta :) => tot 1 abatere de afk aveti.

And closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...