Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

acadea

Informatie in leg. cu contor afk

Recommended Posts

Posted

Din cate am inteles retroactiv nu se scot

Ce spune -ija- :

Daca in decurs de 15 zile nu mai aveti abateri afk se va sterge 1 abatere.

Exemplu: pe data de 15 ai avut ultima abatere afk si pe data de 31 fac o alta abatere se sterge una si pe pune una.

Aceste 15 zile se calculeaza de la ultima abatere afk.

Contorul nu se va face negativ, minim este 0.

Posted

alta idee proasta , dupa ce ca se fac razii odata la saptama mai se scade si din contoare , stupid :bananadance2:

Agreed...

Cu privire la topic, din cate am inteles, daca ai 4 si nu mai esti prins afk 4x15 zile, ajungi la 0.

Posted

inca ceva pe mine ma taxat ca ma prins de 2 ori.... se ia de la 0 sau maine daca ma prinde ma taxeaza 3 zile? scuze ca intreb asa is eu mai toanta:)

Posted

inca ceva pe mine ma taxat ca ma prins de 2 ori.... se ia de la 0 sau maine daca ma prinde ma taxeaza 3 zile? scuze ca intreb asa is eu mai toanta:)

Daca acum ai doua abateri si in 15 zile incepand de azi nu mai faci nici o abatere ti se va scadea un contor si vei ramane decat cu unu

Guest *ROSY*
Posted

Suuuper, deci o data la 15 zile las afk si nu iau ss niciodata. Nu ca as fi lasat pana acum, dar barem dak unii benficiaza, sa beneficiem toti de afk :D. Inseamna ca nu se mai doreste crearea unui joc fara afk

Posted

Daca peste 16 zile va prind afk si voi aveti 1 abatere afk va sterg 1 si o pun pe cea mai ecenta :) => tot 1 abatere de afk aveti.

e bine asa , afk la putere :bananadance2:

Posted

:-?

oricum nu avantajau pe nimeni raziile ... daca vrei spot si e ocupat de cineva afk poti sa il preiei :-?

Regula respectiva are ca scop descurajarea afk-ului. Daca nu faci razii, toti vor sta afk pe ideea ca in cel mai rau caz o sa fie preluati.

Ma rog, efectul regulii respective s-a diminuat substantial odata cu cea noua.

EDITAT. (am inteles eu gresit)

Guest *ROSY*
Posted

:-?

oricum nu avantajau pe nimeni raziile ... daca vrei spot si e ocupat de cineva afk poti sa il preiei :-?

Nu era vorba de avantajat. Era ideea ca e jocul online, nu afk. Ca raziile nu cred ca se faceau ca sa ia cineva spot. Se faceau din dorinta de a elimina afk-istii si a lasa locul celor care chiar joaca si stau on. Asa las afk in nestire pana iau un contor, apoi 15 zile stau cuminte si apoi iar las afk pana ma prinde cineva.

Posted

Regula respectiva are ca scop descurajarea afk-ului. Daca nu faci razii, toti vor sta afk pe ideea ca in cel mai rau caz o sa fie preluati.

Ce nu-mi e clar e cine face regulile? Azi spune dragosh intr-un topic ca ar vrea razii mult mai dese si pedepse mult mai aspre iar dupa 1h apare regula asta noua care face exact contrariul.

ai uitat sa postezi si contextul . ce va place sa dezinformatii. cred ca nu ati primit de mult suspend pe forum :)

Posted

ai uitat sa postezi si contextul . ce va place sa dezinformatii. cred ca nu ati primit de mult suspend pe forum :)

Nu dezinformam. Nici macar nu incercam sa fac pe desteptul cum am vazut ca se practica. Eu asta am inteles din ce ai zis tu.

LE: Din raspunsul tau imi dau seama ca am inteles eu prost. Am editat mai sus.

Posted

Nu era vorba de avantajat. Era ideea ca e jocul online, nu afk. Ca raziile nu cred ca se faceau ca sa ia cineva spot. Se faceau din dorinta de a elimina afk-istii si a lasa locul celor care chiar joaca si stau on. Asa las afk in nestire pana iau un contor, apoi 15 zile stau cuminte si apoi iar las afk pana ma prinde cineva.

ar fi online si sar juca online dar sa stai on pentru 1lvl 4-8ore e o nebunie.

sincer cu regula asta incurajeaza doar pe cei cu rr sa stea mai mult afk.

:happy1:

Posted

Buna ziua

Eu am deja un contor luat pe nedret in perioada cand au fost

RollBack-urile. Mii se poate scadea acel contor daca nu voi face un altul

sa zicem pe o perioada chiar mai lunga de 16 zile?

Oricum era primul si nu era corect sa se puna intr-o perioada

in care servarul a fost in deficultate, mai ales ca eram aproape

de reset si ma dat la lvl 380 de cateva ori.

Va multumesc, o zi buna!

:tiphat:

Posted

Ce nu-mi e clar e cine face regulile? Azi spune dragosh intr-un topic ca ar vrea razii mult mai dese si pedepse mult mai aspre iar dupa 1h apare regula asta noua care face exact contrariul.

Nu dezinformam. Nici macar nu incercam sa fac pe desteptul cum am vazut ca se practica. Eu asta am inteles din ce ai zis tu.

LE: Din raspunsul tau imi dau seama ca am inteles eu prost. Am editat mai sus.

simplu : ce ai subliniat tu acolo era una din conditiile mele pentru modificarea experientei server-ului . NU are nici o legatura cu ultima modificare .

sunt de acord cu marirea exp-ului la server-ul curent cu urmatoarele conditii :

1. metode de micsorat viteza de crestere a celor cu reset-uri ( lvl req. pt. aripi, plata in jewels si/sau zen pt. fiecare reset , puncte stats dupa reset ... )

2. afk minim ( cateva secunde <-> cateva minute ) si cat mai aspru pedepsit

3. razii afk foarte dese .

... ati inteles ideea :P

incep sa vad multi care sunt impotriva acestei modificari => este ok pedeapsa pt. afk care sa da acum .

ma bucur :D

Posted

Daca peste 16 zile va prind afk si voi aveti 1 abatere afk va sterg 1 si o pun pe cea mai ecenta :) => tot 1 abatere de afk aveti.

e super k mie 1 imi convine :beer:

Posted

Regulamentul nu se aplica retroactiv si intra in vigoare incepand cu data de azi

Oooo sa traiti domnu Dream...:P

Multumim pentru lamuriri.. :D

Posted

simplu : ce ai subliniat tu acolo era una din conditiile mele pentru modificarea experientei server-ului . NU are nici o legatura cu ultima modificare .

Acele puncte pe care le-ai enumerat tu, ar fi bune si pe serverul actual si nu numai in cazul in care ai mari XP.

incep sa vad multi care sunt impotriva acestei modificari => este ok pedeapsa pt. afk care sa da acum .

ma bucur :D

Sper sa se revina la regula de dinainte.

Guest *ROSY*
Posted

ar fi online si sar juca online dar sa stai on pentru 1lvl 4-8ore e o nebunie.

sincer cu regula asta incurajeaza doar pe cei cu rr sa stea mai mult afk.

:happy1:

Nu te obliga nimeni sa stai 24/24h in joc. Joci cat poti si cand ai timp. Si oricum dak nu esti holder si nu ai rr poti sa lasi afk ca nu iei contor

Guest kreeper
Posted

Regula avantajeaza pe uni , pedeoparte dezavantajeaza pe alti.

Daca sa ziceam ca am 4 abateri, trec 16 zile, vine razia ma prinde raman tot cu 4 si iau si suspend ?

Oricum cei care stau acuma afk nu o sa mai stea mult asa. O sa creasca si cei mici si o sa vina la preluari, inainte stateam afk linistit in tarkan, acuma vin la preluat din 5 in 5 minute. In 2-3 luni asa va fi si in K6, K7 si arena.

----------------------------------------

APP: Nu ar fi mai bine sa facem afk clear prin donatii ? Ma ocup eu de strans fonduri. 25lei afk-ul si 50% din bani sa ajunga la admini. In felu asta o sa avem razii din ora in ora . Mi se pare corect.

-Bani vor fi, ca tot e criza.

-Scopul raziilor v-a fi sadisfacut din plin.

Posted

Da, dupa o discutie cu ija (apropo, daca aveti intrebari, puneti-le pe PM si va raspunde foarte clar si repede) incep sa cred ca ideea asta nu e chiar o idee rea. E clar ca regula de acum de AFK nu ajuta la nimic altceva decat la dat ss. Macar in felul acesta, lumea e incurajata sa stea on ca sa scape de contoare. E clar ca dupa ce vor scapa, vor sta la loc afk linistiti pt ca nu mai au contor. Dar cum ija anunta azi pe server ca mai vin 2-3 GM, ma astept la mai multe si mai dese razii. Deci contoare ceva mai multe. Si odata ce ai contor, ajungi inapoi la pasul 1 (stat on ca sa scapi de el).

Chiar le urez succes. Sper sa iasa asa cum si-au propus!!

Guest Rashta
Posted

Regula avantajeaza pe uni , pedeoparte dezavantajeaza pe alti.

Daca sa ziceam ca am 4 abateri, trec 16 zile, vine razia ma prinde raman tot cu 4 si iau si suspend ?

Oricum cei care stau acuma afk nu o sa mai stea mult asa. O sa creasca si cei mici si o sa vina la preluari, inainte stateam afk linistit in tarkan, acuma vin la preluat din 5 in 5 minute. In 2-3 luni asa va fi si in K6, K7 si arena.

----------------------------------------

APP: Nu ar fi mai bine sa facem afk clear prin donatii ? Ma ocup eu de strans fonduri. 25lei afk-ul si 50% din bani sa ajunga la admini. In felu asta o sa avem razii din ora in ora . Mi se pare corect.

-Bani vor fi, ca tot e criza.

-Scopul raziilor v-a fi sadisfacut din plin.

STOP DRINKING!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...