Jump to content
Alecswtzu

90 % dintre bancnotele americane prezintă urme de cocaină

Recommended Posts

Studiu: 90 % dintre bancnotele americane prezintă urme de cocaină

Nouă din zece bancnote care circulă în SUA au urme de cocaină pe ele, arată un studiu recent. În oraşe precum Baltimore, Boston şi Detroit procentajul de bani "murdari" este chiar mai mare.

Analiza bancnotelor care circulă în Washington DC arată că 95% dintre acestea prezintă urme de droguri. La polul opus, cele mai "curate" bancnote circulă în Salt Lake City, unde locuiesc foarte multe familii de mormoni, informează Sky News.

Particulele de drog ajung pe bancnote, după ce acestea au fost folosite pentru a priza cocaina sau după ce au fost atinse de traficanţii de droguri. Urmele de droguri se răspândesc, apoi, de pe o bancnotă pe alta, în portofel sau în maşinile de numărat bani ale băncilor.

În cadrul studiului au fost testate bancnotele care circulă în 30 de mari oraşe din SUA, Canada, China şi Japonia. Bancnotele din SUA şi Canada au prezentat cele mai multe urme de cocaină, cu o rată de contaminare de peste 90%. În China şi Japonia au fost înregistrate cele mai scăzute rate de contaminare cu urme de cocaină de 20% şi respectiv 12%.

Yuegang Zuo, cercetător din cadrul Universităţii din Massachusetts, a declarat: "Spre surprinderea mea, găsim din ce în ce mai multe urme de cocaină pe bancnote. Rezultatul studiului ar putea fi o consecinţă a scăderii dramatice a economiei mondiale. Oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi şi recurg la consumul de droguri".

Sursa : antena3.ro

------------------------------

Aiurea, comentati si voi...

Link to comment

cat de idiot sa fii sa iti bagi in nara o hartie pe care au pus mana milioane de oameni? :blink:

bine ca stiu ei sigur un procent atat de exact, ce dreaq niciodata nu le da cu virgula? =)) hai sa fim un pic seriosi si sa nu mai ascultam toate bazaconiile - cum au reusit ei sa convinga pe cineva sa controleze atata amar de banet? cine a platit pt asa o aberatie? cam cati oameni e nevoie sa verifice toate bancnotele din un oras? sau stat? sau tara? este preactic imposibil. :-j

Link to comment

totusi 90% pare putin exagerat nu credeti?

btw oare care of fi procentajul in Romania?

Drogati , cred ca mai mult de 60% se drogheaza in statul American...smile.gif

hai sa nu exageram ...poate 20-30% maxim,desi si asta pare o exagerare ...n-au cum sa fie 180 de milioane(60%) de drogati ce naiba =))

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...