Alecswtzu Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Studiu: 90 % dintre bancnotele americane prezintă urme de cocainăNouă din zece bancnote care circulă în SUA au urme de cocaină pe ele, arată un studiu recent. În oraşe precum Baltimore, Boston şi Detroit procentajul de bani "murdari" este chiar mai mare.Analiza bancnotelor care circulă în Washington DC arată că 95% dintre acestea prezintă urme de droguri. La polul opus, cele mai "curate" bancnote circulă în Salt Lake City, unde locuiesc foarte multe familii de mormoni, informează Sky News.Particulele de drog ajung pe bancnote, după ce acestea au fost folosite pentru a priza cocaina sau după ce au fost atinse de traficanţii de droguri. Urmele de droguri se răspândesc, apoi, de pe o bancnotă pe alta, în portofel sau în maşinile de numărat bani ale băncilor.În cadrul studiului au fost testate bancnotele care circulă în 30 de mari oraşe din SUA, Canada, China şi Japonia. Bancnotele din SUA şi Canada au prezentat cele mai multe urme de cocaină, cu o rată de contaminare de peste 90%. În China şi Japonia au fost înregistrate cele mai scăzute rate de contaminare cu urme de cocaină de 20% şi respectiv 12%.Yuegang Zuo, cercetător din cadrul Universităţii din Massachusetts, a declarat: "Spre surprinderea mea, găsim din ce în ce mai multe urme de cocaină pe bancnote. Rezultatul studiului ar putea fi o consecinţă a scăderii dramatice a economiei mondiale. Oamenii sunt din ce în ce mai stresaţi şi recurg la consumul de droguri".Sursa : antena3.ro------------------------------Aiurea, comentati si voi...
Shtef14 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nu cred ca este chiar 95 % ...e prea mult ....oricum...
The Wizard Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 lucrul asta il auzisem si despre bancnotele din marea britanie.
mortallx Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 acu se mai aude ceva si de alte tari nu doar de romania :)
Alecswtzu Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Americanii sunt si mari amatori de jointuri, din cate imi amintesc...
zazone- Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 la noi au plumb la ei au cocaina haha ce situatie
Az. Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cracker jacks si cocalari ,viitorul suna bine :rolleyes:
KooX Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 la noi au plumb la ei au cocaina haha ce situatieLa noi nu cred ca e plumbul , cred ca e pamantul de sub unghii OT : nu cred ca e chiar proportia de 90 %
NoComment Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tragem o liniuta de pe o bancnota de 100 dolari ? :wub:
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tragem o liniuta de pe o bancnota de 100 dolari ? :wub: o liniuta de faina ? sau cel fel de liniuta ?
Nu e Sparky Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Studiu: 90 % dintre bancnotele americane prezintă urme de cocainăbetivi ordinari <_<
Hector93 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Doamne, ti drogurile in portofel fara sa sti ... ce se intampla cu cei care au milliarde ? cred ca au saci de cocaina
celmaislabaN Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 tragem o liniuta de pe o bancnota de 100 dolari ? :wub:cu ea, nu de pe ea..betivi ordinari <_<cocaina nu e de baut :(@ nasol, ce sa zici altceva..
RaifalM3n Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 eu am vazut la noi cum se trage pe nas cu bacnote de 1leu.. ce pot sa mai zic de americani
Alecswtzu Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Doamne, ti drogurile in portofel fara sa sti ... ce se intampla cu cei care au milliarde ? cred ca au saci de cocaina Sunt doar urme , Si nu au bani cash in general au in proprietati afaceri banii sau in banci, so... :D
Random Hero Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dupa ce a spus RaifalM3n, stau si ma gandesc, ce procentaj din banii nostri au urme de droguri? :-?
Nach3 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Drogati , cred ca mai mult de 60% se drogheaza in statul American...:)
Stargate Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 cat de idiot sa fii sa iti bagi in nara o hartie pe care au pus mana milioane de oameni? :blink: bine ca stiu ei sigur un procent atat de exact, ce dreaq niciodata nu le da cu virgula? hai sa fim un pic seriosi si sa nu mai ascultam toate bazaconiile - cum au reusit ei sa convinga pe cineva sa controleze atata amar de banet? cine a platit pt asa o aberatie? cam cati oameni e nevoie sa verifice toate bancnotele din un oras? sau stat? sau tara? este preactic imposibil. :-j
mad_eye Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 totusi 90% pare putin exagerat nu credeti? btw oare care of fi procentajul in Romania? Drogati , cred ca mai mult de 60% se drogheaza in statul American...smile.gif hai sa nu exageram ...poate 20-30% maxim,desi si asta pare o exagerare ...n-au cum sa fie 180 de milioane(60%) de drogati ce naiba