Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lulu

Intrebare intrebatoare !

Recommended Posts

Posted

Dupa cum bine stim in kalima 3 si kalima 5 in capat apar bosii .. prin omorarea carora deschidem poarta catre kalima urmatoare 4 sau 6 in conditii de sub lvl .

Sa zicem ca un caracter se afla acolo face print cu spotul .

Pana sa apara bosul ( apare intr-un loc anume ) mai vin si alti doritori de al omora si trece in kalima urmatoare .

Daca cel ce vine dupa ,ataca/ omoara bosul .. se considera ks ...?

Daca da, care regula se aplica ? .. ks pe spot ... ks la golden ?(tinand cont ca este un mob special)

Lamuriti-ma..?

Daca nu exista o regula in acest sens ar trebui discutata si introdusa in regulament .

Posted

Am stat si m-am gandit ,.. regula de ks pe spot nu se poate aplica deoarece nu sunt necesare 2 minute pentru omorarea acestuia .

Posted

Din punctul meu de vedere, se poate aplica doar regula de ks pe spot, insa precum ai spus si tu nu ar trebui sa dureze 2 min sa il omoare. Daca atinge insa acest interval, ghinionul celui care nu are print singur pe spot si ataca.

Guest RedHat
Posted

apare din ora in ora exact ca o invazie. in loc de bok primesti o intrare spre kalima urmatoare. de ce sa fie pedepsit ca un ks pe spot?

ai print cu mob-ul special? (goldenul si boss-ul sunt amandoi mobi speciali) bun. daca iti face unu ks il postezi pentru ks la kundun si gata.

Posted

Eu zic ca xtest are dreptate pana la un punct, sa va spun cum vad eu lucrurile:

1) Daca totul se desfasoara dupa cum spune Lapusneanu atunci parerea mea e ca este ks pe spot

Acuma in ceea ce priveste spoturile eu zic ca este o mica scapare in regulament. Niciunde nu se specifica exact ce inseamna spot ... Toti consideram ca spotul este acolo unde apar mai multi mobi deodata deoarece faci mai multa experienta si cresti mai repede. Dar daca eu ma duc intr-un loc gol unde apare un mob 1 data pe ora si fac poza ca si cum as fi pe un spot este oare acela considerat spot? Daca raspunsul ar fi da atunci ma pot duce la o iesire din oras cand nu e nimeni sau undeva in afara orasului, fac poza si sunt pe spot; iar cand vine cineva si ma omoara il postez pentru pk ...

2) Daca ai poza singur cu boss s-ar putea aplica regula care se aplica la ks la golden

Have fun playing!!

Guest voda^lapusneanu
Posted

Eu zic ca xtest are dreptate pana la un punct, sa va spun cum vad eu lucrurile:

1) Daca totul se desfasoara dupa cum spune Lapusneanu atunci parerea mea e ca este ks pe spot

Acuma in ceea ce priveste spoturile eu zic ca este o mica scapare in regulament. Niciunde nu se specifica exact ce inseamna spot ... Toti consideram ca spotul este acolo unde apar mai multi mobi deodata deoarece faci mai multa experienta si cresti mai repede. Dar daca eu ma duc intr-un loc gol unde apare un mob 1 data pe ora si fac poza ca si cum as fi pe un spot este oare acela considerat spot? Daca raspunsul ar fi da atunci ma pot duce la o iesire din oras cand nu e nimeni sau undeva in afara orasului, fac poza si sunt pe spot; iar cand vine cineva si ma omoara il postez pentru pk ...

2) Daca ai poza singur cu boss s-ar putea aplica regula care se aplica la ks la golden

Have fun playing!!

Care xtest ..?

Poate ai vrut sa zici Redemption.

Am shimbat userul ..:P m-au mazilit.. :D

Treaba e ca dupa ce tu faci print cu ....sa-i zicem spotul ... pot aparea si altii in acea zona.

kundunul apare intr-un loc anume... fapt pentru care se poate intampla ca la aparitia acestuia sa mai fie prezenti si altii in acea zona.

Cine va fi coonsiderat proprietarul kundunului ?

Pentru asta ar trebui gandita o solutie .

Guest voda^lapusneanu
Posted

faceti pt si intrati impreuna :)

Pentru asta ar trebui sa doreasca ambii sau eventual mai multi ... 3 poate 4...

Unii poate au party deja si nu il pot strica .. etc

Nu e chiar asha simpla treaba

Guest kreeper
Posted

Varianta cu golderul !:)

vdragosh, si daca eu stau acolo de 50 minute si vine unu si imi face pk ? sau mi-l omoara ? Mai stau ca prostu inca o ora ?

Posted

Varianta cu golderul !:)

vdragosh, si daca eu stau acolo de 50 minute si vine unu si imi face pk ? sau mi-l omoara ? Mai stau ca prostu inca o ora ?

acelasi lucru este valabil in BC si DS

Posted

Care xtest ..?

Poate ai vrut sa zici Redemption.

Am shimbat userul ..:P m-au mazilit.. :D

Treaba e ca dupa ce tu faci print cu ....sa-i zicem spotul ... pot aparea si altii in acea zona.

kundunul apare intr-un loc anume... fapt pentru care se poate intampla ca la aparitia acestuia sa mai fie prezenti si altii in acea zona.

Cine va fi coonsiderat proprietarul kundunului ?

Pentru asta ar trebui gandita o solutie .

nu trb gandita eu zic ca e bine sa ramana ca la golden daca iesiti din oras si amandoi aveti poza cu golden ce faceti? da`ti amandoi care are noroc sa`l ia bulanul lui :))

Posted

nu trb gandita eu zic ca e bine sa ramana ca la golden daca iesiti din oras si amandoi aveti poza cu golden ce faceti? da`ti amandoi care are noroc sa`l ia bulanul lui :))

Si daca unu sau mai multi asteapta de 30 min sau 40 ca sa apara bosul .. si cand apare vine unul mai mare si ii trimite baza pe toti ...??? si omoara bosul ...??

Ai vrea sa fii in locul celui care a asteptat ..>??

eu ziceam de ks ...

daca te deranjeaza pk-ul asa de tare ....

bosii din K3 si K5 au statut de mobi speciali

KS-ul sau PK-ul la acestia ar trebui reglementat ca atare .

Pe alte servere asha e..

Nu e neaparat sa fie asha si aici .. insa eu zic ca pentru a evita tot felul de nenintelegeri si eventual plangeri e mai bine sa existe o regula si pentru situatiile mai sus prezentate .

Propun

Primul venit sa aiba intaietate , cu conditia sa faca print cu spotul / zona unde se spowneaza bosul ... iar KS-ul si PK-ul la bosul din K3 si K5 sa aiba aceleasi pedepse ca si la ks si pk la golden.

Daca este mai mic si dureaza ca sa il omoare .. atunci cand apare bosul sa isi faca si print singur cu bosul asha cum se face si la golden.

Posted

Nu am vazut situatii de genul acesta pana acuma. Am ajuns si eu de 2-3 ori si era cineva la el, am facut frumusel party si am intrat.

Nu are rost sa punem regula de ks la kundun poate cel mult de pk.

Lapusneanu pe alte servere poate este reglementat ca eu te opresc prin pk, ks sa ajungi in kalima 7 ca sa prinzi ceva ancient. Aici intri ca nu ai lvl de harta si astepti kundun ca sa se deschida poarta sa mai faci si tu lvl.

Guest euSado
Posted

mai bine scot bosii din k3 si k5 si am rezolvat problema :D

si asa nu prea isi au rostul ... un fel de cheat leagal :P

scoatei - sa aduca mai mult cu 97 :)

sau mai indicat lasai cum era jocu - scara de la 1 pana la 6

Posted

mai bine scot bosii din k3 si k5 si am rezolvat problema :D

si asa nu prea isi au rostul ... un fel de cheat leagal :P

Poi nu ma mai mira nimic ....

Scoateti ... bagati ... ca doar de...

''Aveti cu ce !!! ''

Nu am vazut situatii de genul acesta pana acuma. Am ajuns si eu de 2-3 ori si era cineva la el, am facut frumusel party si am intrat.

Nu are rost sa punem regula de ks la kundun poate cel mult de pk.

Lapusneanu pe alte servere poate este reglementat ca eu te opresc prin pk, ks sa ajungi in kalima 7 ca sa prinzi ceva ancient. Aici intri ca nu ai lvl de harta si astepti kundun ca sa se deschida poarta sa mai faci si tu lvl.

Poi tu te-ai dus prin K3 in K4 sau prin K5 in K6 de cateva ori ... ( adica de atatea ori .. cate rr ai .. sau poate la jumatate ) .. Sunt unii care fac acest lucru mult mai des.

Eu am zis ca ar trebui reglementata aceasta situatie ... iar dragos considera ca si solutie ....mai bine sa scoata bos-ii .

Asha sa fie . :hello:

Atat vreti ... atat puteti ... atat faceti . :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...