Jump to content
Dragos20

IMAGINI ABSOLUT SOCANTE! Tanara macelarita in plina strada, la Bacau!

Recommended Posts

Posted

daca il insela ? isi merita soarta :cool2:

Ce aberatie poti sa spui(chiar si in gluma), nimeni nu merita asa ceva. :|.

Tipul o luase razna, un om intreg la minte n-ar fi facut asa ceva, clar. Oh, si chiar daca supravietuieste, sigur va mai reincerca sa se sinucida ..

Posted

daca il insela ? isi merita soarta :cool2:

Doamne,numai tu puteai zice asa ceva :)) s-a presupus ca e fostul ei prieten,si chiar daca l-ar fi inselat n-ar avea dreptul sa o ucida.De-acum incolo o sa ne fie frica si sa iesim din casa din cauza psihopatilor ca ala.

Posted

intamplator chiar l-am cunoscut pe individ la o zi de nastere ... acum ceva vreme ... ce pot spune parea stabil "psihic" .. un alt prieten de al meu ... il cunostea chiar bine ... deocamdata nimeni nu a putut determina ce naiba la impins pe L. sa faca asa ceva ... (nu incerc sa justific ceea ce a facut .. just barely stating the fact that i knew the guy)

R.I.P prietenei lui

Posted

Pedeapsa cu moartea e prea usoara pentru un criminal.

In zilele noastre pedepsele cu moartea sunt cea mai usoara scapare pentru ca nu simti nimica. Toate sunt facute ca tu sa nu simti .

Cea mai buna pedeapsa cu moartea este taierea corpului nu foarte adanc si dat cu sare si otet . Nu produce moarte instantanee ci o moarte lunga si durereoasa , iar dupa 1 -2 zile cand deja nu mai simte durerea sa fie omorat .

Aceasta este metoda mea care as vrea sa se aplice pe criminali.

Guest Bogdan.
Posted

Daca prietena te-ar insela tu ai ucide-o cu sange rece in plina strada?

Hmmm...Nu...nu in plina strada ;)

Ce ii asa de socand? Cenzura? Nu vezi absolut nimic

Posted

Animal este mai degraba o alintare , criminal este cel care ucide in liniste , nu lasa sa se chinuie ,

Cel mai bun cuvat pentru acest domn mort este ...... Nu sa gasit in dex un superlativ mai bun la criminal , BRUTA

Posted

Pacat c-a murit boul. Pedeapsa cu moartea este prea putin. Eu il faceam sa moara in chinuri. La inceput luam un cleste, si ii scoteam cate o unghie. Pac pac pac pe toate la rand :). Dupa aceea, ii taiam cate un deget. Daca urla, avea un bici peste fata, si ii puneam niste otet asa cu vata unde am dat cu biciul (daca dai tare lasa rani :) ). Pe urma, zicea si cineva mai sus, ii faceam niste rani adanci, si puneam sare sau otet, sau amandoua ;)). Sa-l fi vazut atunci cum urla :angry1: . In fiecare zi ii faceam program de otet si sare, cam odata la 2 ore ii puneam, si peste 2-3 zile :gun: in cap ;). Asta as fi facut eu cu el, si de fapt as face cu toti criminalii din lume :).

Posted

Pacat c-a murit boul. Pedeapsa cu moartea este prea putin. Eu il faceam sa moara in chinuri. La inceput luam un cleste, si ii scoteam cate o unghie. Pac pac pac pe toate la rand :). Dupa aceea, ii taiam cate un deget. Daca urla, avea un bici peste fata, si ii puneam niste otet asa cu vata unde am dat cu biciul (daca dai tare lasa rani :) ). Pe urma, zicea si cineva mai sus, ii faceam niste rani adanci, si puneam sare sau otet, sau amandoua ;)). Sa-l fi vazut atunci cum urla :angry1: . In fiecare zi ii faceam program de otet si sare, cam odata la 2 ore ii puneam, si peste 2-3 zile :gun: in cap ;). Asta as fi facut eu cu el, si de fapt as face cu toti criminalii din lume :).

te-am si crezut

Guest spanky
Posted

pedeapsa cu moartea e prea blanda ... ar trebui sa sufere mai mult decat ea !

La stiri dastea puneti si voi 18+ inainte :)) :(

Oricum un nenorocit merita sa fie "electrocutat" sau sa stea in puscarie pe viata.

Ar trebui chinuit nenorocit ...

ok ok stiu ca oamenii astia sunt niste psihopati si ca aceea fata a murit groaznic , dar daca si noi i'am chinui si i'am face mizerabili , asta nu ne'ar cobora la nivelul lor ? :dontknow:

Posted

te-am si crezut

De data asta care este problema ta ? :) Nu te mai lua de mine fara nici un fel de rost, vezi-ti de treaba, te rog eu frumos ;).

ok ok stiu ca oamenii astia sunt niste psihopati si ca aceea fata a murit groaznic , dar daca si noi i'am chinui si i'am face mizerabili , asta nu ne'ar cobora la nivelul lor ? :dontknow:

De ce am cobora la nivelul lor ? :) Sa "plateasca" si el pentru ce a facut, a macelarit o fata, sa moara si el in chinuri groaznice, sa simta si el ce a simtit acea fata ;).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...