Jump to content
Dragos20

IMAGINI ABSOLUT SOCANTE! Tanara macelarita in plina strada, la Bacau!

Recommended Posts

Posted

O fata de 25 de ani a fost hacuita, in plina strada, de un individ inarmat cu un cutit. Cel mai probabil un fost iubit, acesta a prins-o de par si a injughiat-o de nenumarate ori, sub ochii trecatorilor. Scenele surprinse imediat dupa sunt SOCANTE!!!

"L-am vazut pe nebun ca o prinde pe biata fata din spate si o injunghie cu cutitul in burta. Am lasat catelul pe care-l plimbam, am luat o sipca si i-am dat in cap pana a cazut. Dupa aceea, i-am mai dat cateva"Martor

Fata s-a prabusit, inecata in sange. Atacatorul a incercat, la randul lui, sa-si puna capat zilelor... Un trecator care a asistat la scena apucase sa-l loveasca peste cap, in incercarea de a o scoate pe tanara din mainile lui. Victima era insa in agonie, cu pieptul si abdomenul pline de rani adanci...

Un alt barbat a surprins minutele ce au urmat. Politistii si un echipaj de ambulanta sunt deja la fata locului. Primul ridicat este agresorul. Probabil, in urma unei decizii de moment a celor de la salvare: luam pacientul cu cele mai mari sanse de supravietuire.

In urma sa, biata fata nu da semne ca ar mai respira. Te infiori cand ii vezi trupul inert, langa un lac de sange. O femeie urla insistent dupa o patura, in timp ce altii privesc neputinciosi cum tanara...se stinge cu zile. "Fata asta moare, ma, pana trimiteti pe cineva!", adauga, cel care filmeaza, constient de faptul surprinde, pe camera, ultimele secunde de viata ale tinerei.

De altfel, medicii n-au reusit sa o mai salveze. Intrase in stop cardio-respirator. Barbatul, in schimb, a fost trimis direct in sala de operatii.

In haine avea un bilet de adio, scris pe o bucata de hartie de lunga doi metri. Se certase cu fata, iar acum dadea vina pe ea...

Video

Sursa:ProTv

Posted

este o EA :( si dc cu sare ?

se referea ca tipul care a injunghiat-o ar trebui sa fie operat (sa aiba rani deschise) si sa arunce sare pe el. ustura ingrozitor atunci cand pui sare pe o rana..

@ot:

:blink: deseori stau si ma intreb ce fel de oameni is astia?

Posted

Domane, chiar ca imagini socante ... daca si in plina strada te taie in halul asta ... ce sa mai zic - ROMANIA!

Ce legatura are romania cu crima asta ? Daca ala e nebun de legat tu pe toti ne bagi in oala ? Imagineaza-ti ce-i america atunci daca acolo la ordinea orelor se intampla asa ceva!

Posted

ala nu trebuia dus la operatie, ci aruncat cu sare pe el...

eu l-as arunca in otet.

se referea ca tipul care a injunghiat-o ar trebui sa fie operat (sa aiba rani deschise) si sa arunce sare pe el.

de fapt tipul a fost si el lovit, scrie in stire. mai putem vedea si cum il cara paramedicii in primele secunde din video.

Posted

Nemernicul... Dragii mosului, unde e pedeapsa cu moartea?

Moartea e prea milostiva pentru astfel de specimene . Sa lovesti o femeie sau un copil sunt 2 lucruri complet inacceptabile . Se vede pe ce lume traim daca astfel de oameni exista .

Pff ti-e scarba de ea de oamenire , si te mai intrebi daca meritam sa traim pe lumea asta daca ne omoram intre noi fara nici un motiv .

Posted

Moartea e prea milostiva pentru astfel de specimene . Sa lovesti o femeie sau un copil sunt 2 lucruri complet inacceptabile . Se vede pe ce lume traim daca astfel de oameni exista .

Pff ti-e scarba de ea de oamenire , si te mai intrebi daca meritam sa traim pe lumea asta daca ne omoram intre noi fara nici un motiv .

Daca scapa cu viata, risca 25 de ani de inchisoare.

Mult prea putin pentru o bestie ca acesta...

Posted

Cand te urmarete cineva zici sa te duci intr-un loc cat mai aglomerat ca zici ca n-o sa aiba tupeu sa dea in tine... dar uita-te si tu !! Nu numai ca da in tine... te taie in mijlocul strazii in plina zi ... si de ce Dumnezeului l-a luat ambulanta p-ala in loc sa o ia pe ea prima!?!? Sanse mai mari de supravietuire... nu dau o flegma pe ala care a facut asa ceva... saraca fata... Dumnezeu s-o ierte, n-a fost vina ei ca a plecat asa. :(

Posted

La stiri dastea puneti si voi 18+ inainte :)) :(

Oricum un nenorocit merita sa fie "electrocutat" sau sa stea in puscarie pe viata.

Ar trebui chinuit nenorocit ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...