Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest crisulets

ramas in crywolf

Recommended Posts

Guest crisulets
Posted

Cand am intrat in crywolf mi`a iesit din joc.. iar acum cand incerc sa intru pe caracterul respectiv..la fel: mi se inchide jocul. Pe celelalte caractere pot intra..

Am vazut pe forum ca a mai fost problema asta si poate muta un admin caracterul in alt oras.

character: crisulets

hel pls :(

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

La ora aceasta adminii dorm....cel mai sigur dimineata scapi :)

Guest kreeper
Posted

intra pe un caracter , scrie: /1//move lorencia

Apoi cand dai dublu click pe caracterul cu probleme, apesi continu Alt+1.

Ai vreo 50% sanse sa scapi de bug. Incearca de mai multe ori.

Posted

Cand am intrat in crywolf mi`a iesit din joc.. iar acum cand incerc sa intru pe caracterul respectiv..la fel: mi se inchide jocul. Pe celelalte caractere pot intra..

Am vazut pe forum ca a mai fost problema asta si poate muta un admin caracterul in alt oras.

character: crisulets

hel pls :(

Ai facut ce ti-a zis Old..?

S-a rezolvat ?

Posted

daca exista coordonatele astea : Crywolf 237 45 , problema este de la firewall-ul tau (crywolf este pe alt port )

ti-am mutat caracterul in Lorencia 130 130

Guest crisulets
Posted

nu am apucat sa fac ce mi`a zis Old... s`a rezolvat acum.. ms frumos oricum... ms mult dragosh.

deci ce ar trebui sa fac? ar fi fost deajuns sa opresc firewallu? de acum incolo ar trebui sa nu mai intru in crywolf?

Posted

daca exista coordonatele astea : Crywolf 237 45 , problema este de la firewall-ul tau (crywolf este pe alt port )

ti-am mutat caracterul in Lorencia 130 130

nu am apucat sa fac ce mi`a zis Old... s`a rezolvat acum.. ms frumos oricum... ms mult dragosh.

deci ce ar trebui sa fac? ar fi fost deajuns sa opresc firewallu? de acum incolo ar trebui sa nu mai intru in crywolf?

a verificat cineva daca exista (daca poti sa ajungi pe) coordonatele alea ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...