Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Valhalla

o intrebare.

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pe ce harta?

Guest faranume21
Posted

oi avea vreun bug... :-?? sau daca nu e bug puneti banii in banca.. ca sa nu mai aiba ce sati ia cand mori :P poate rezolvi..tu cumva :right: :right: :right: :right: :right:

Posted

oi avea vreun bug... :-?? sau daca nu e bug puneti banii in banca.. ca sa nu mai aiba ce sati ia cand mori :P poate rezolvi..tu cumva :right: :right: :right: :right: :right:

bai nene u ai fost atent la ce am zis ? u crezi ca ma bag la spoturi/tarcuri din alea mari #-o si la golden cum ii ? sunt spoturi akl respawnu ii pe loc =)) mor odt si am pierdut 50 de mil zen mai citeste naibi si nu tot da replyuri din astea ingenioase.

Guest faranume21
Posted

bai nene u ai fost atent la ce am zis ? u crezi ca ma bag la spoturi/tarcuri din alea mari #-o si la golden cum ii ? sunt spoturi akl respawnu ii pe loc =)) mor odt si am pierdut 50 de mil zen mai citeste naibi si nu tot da replyuri din astea ingenioase.

ma.. ce legatura e intre ce am zis eo si ce ai zis tu? tu nu vezi k faci citat gresit? :blink: eo doar tiam zis ca poti baga banii in banca.. daca ai vreun bug

Posted

ma.. ce legatura e intre ce am zis eo si ce ai zis tu? tu nu vezi k faci citat gresit? :blink: eo doar tiam zis ca poti baga banii in banca.. daca ai vreun bug

si daca bag zenul in banca cand nu mai am zen in inventar de unde imi ia zen :blink: ia ghici...hai ca-ti zic eu iti ia din banca.

Guest elenushaa
Posted

pune`i pe alt caracter :)

Posted

Chiar daca il bagi in stas zenul... dupa ce nu mai ai la tine se consuma din stas . :(

Posted

Chiar daca il bagi in stas zenul... dupa ce nu mai ai la tine se consuma din stas . :(

LOL? :blink: asta e bug sau ce ? :| Mie nu mi se pare corect. Oare daca pun lock pe stash tot asa scade zenul depozitat ? :-S

Posted

Cu cat ai mai mult zen, cu atat pierzi mai mult.

daca ai 700 mil zen pierzi 50 mil

daca ai 50 mil zen pierz 1 mil

daca ajungi pe 0 si ai zen in stash ii pierzi si pe aia

ce e asa greu de inteles ? :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...