Dani Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Stiti bine ca majoritatea lucrurilor si frumusetilor dintr-un parc normal au fost construite sigur in locul unor plante sau a unor copaci care le stateau in drum. Ei bine, acest parc din imaginile de mai jos, localizat in Singapore, Asia a fost construit pe langa si peste vegetatia localizata acolo. N-au distrus absolut nimic. Ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca s-ar fi distrus o parte din vegetatie. Pe langa faptul ca distrugeam plantele, cu siguranta distrugeam si animalele si insectele de acolo. Acest parc a fost o idee originala, o idee foarte buna si promoveaza cel mai bine responsabilitatea omului fata de mediul incojurator. Fantastic! Mai multe pe site oficial. Alte imagini
Stargate Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 foarte frumos, ma mir ca tocmai in asia s-a ajuns la un compromis in legatura cu asa o constructie, bv lor :tiphat:
DuR@nG0_* Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 bine ca s-a gandit cineva si la lucrul acesta :D
uLise Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Mi-ar placea sa fie peste tot :D de exemplu eu in spatele casei am padure ;D sa avem un parc suspendat ar fi frumos :D sa se pastreze e mai important ^_^
Nach3 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 O idee superba :). Mi se pare foarte frumos , acest parc. ! Stau sa ma gandesc la noi i Romania va fi asa ceva?
Domino628 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Noi nu suntem in stare sa ne asfaltam strazile, ce poduri prin parcuri visati noi nici parcuri nu mai avem, ca le-am distrus ca sa construim blocuri si terase :)
Lord_Bogdan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Noi nu suntem in stare sa ne asfaltam strazile, ce poduri prin parcuri visati noi nici parcuri nu mai avem, ca le-am distrus ca sa construim blocuri si terase :) Adevarat! nu suntem in stare de nimic :P Frumos parc.. idee geniala
The Wizard Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 da, pare frumos...dar adevarul e ca tot deranjeaza mediul.baga-ti o aschie in deget si las-o acolo sa vezi ce se intampla. cam asa e si cu parcul asta.
alcholic Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 da e frumos ... da mi`ar fi frica sa ma duc pe acolo :whistle:
terror_bogdan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 un parc ca asta n-o sa vedem in romania in viitorul apropiat in nici un caz..poate peste cativa zeci de ani
Alkanphel Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Totuşi,nu l-am văzut pe Magic_master apărând pe aici spunând ' 'Superb :wub: ' '. . . :-? on:o idee genială. . . noi nu putem face 1 km de autostradă in 3 ani , ce să mai visăm la parcuri şi alte chestii pe care nu o să le realizăm niciodată. . .
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 iata ca uni oameni cu putere intr`un stat mai fac si lucruri bune.. nu ca la noi #-o