Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Rashta

Pentru dragosh...

Recommended Posts

Guest Rashta
Posted

pararampampam. ti-am raspuns la toate intrebarile, am incercat sa inteleg ce nu ai inteles ...

nu am cu cine .

nu ai nici cea mai mica idee despre MU. cel putin nu despre cel original. ai jucat si tu pe niste servere si acum te crezi zmeu . daca jucai asa mult cum pretinzi aici, sigur te loveai de regula afk + contor si pe alte servere . nu o sa mai stau sa iti explic cum sta treaba cu mu-ul ( client si server), deja ti-am dat prea multe informatii gratuite .

in concluzie :

1. raspusul pentru cei care nu au inteles pana acum de ce este aceasta regula este : pentru ca asa vera staff-ul LM. NU va place, vreti un server mai usor unde puteti sa stati afk , sunte-ti liberi sa alegeti alte server .

2. nu se va mai modifica pedeapsa pentru regula afk. ramana asa cum este acum .

:closed:

No offence dragosh,toata lumea a venit cu fel si fel de sugestii,s`a discutat..s`au aruncat "sageti",la un moment dat ai venit cu o idee foarte buna pt contor si cand ai dat peste unu care nu are ce face si care probabil nici nu joaca te`ai gandit sa inchizi topicul si sa nu mai faci nimic ca si cand ar fi avocatul tuturor..

Ai vazut ca e mai greu de minte, de ce trebuie sa te enervezi si sa te "razbuni" daca pot zice asa pe tot restul serverului? Nu stiu ce varsta ai,nici nu conteaza chestia asta dar mi se pare o copilarie raspunsul tau,tie nu?

Chiar sper sa nu o iei in nume de rau,dar aici ar trebui sa iei in considerare parerea celor multi,nu a unuia singur care ori nu intelege ori se face ca nu intelege.

O zi buna :tiphat:

Posted

motivul nemodificarii pedepsei este pus la Admin Section si este foarte bine argumentat .

daca il pun aici, iar ma trezesc cu un circ .

pedeapsa este scrisa foarte clar in regulament. nu inteleg de ce trebuie sa discutam aceste aspecte de fiecare data cand cineva incalca regulamentul .

daca tu crezi ca este o copilarie , problema ta .

eu am raspuns la toate intrebarile voastre . cel putin am incercat .

completare : sugestia cu micsorarea contorului dupa o perioada de cumintire pare ok.

completare 2:motivul nemodificarii pedepsei nu are nici o legatura cu discutia care am avut-o cu pararampampam

Posted

de ce nu se aplica una din metodele astea? nu inteleg de ce trebuie sa fie asa de mari suspendurile pentru afk?

nu injuram pe nimeni, nu pk-uim pe nimeni, nu facem reclama nici unui server. de ce este asa mare suspendul pentru afk?

@doua solutii pentru contor afk ar fi:

1.) sa se aplice regula cum era pe 97 cu minim un caracter din party sa fie on. ija in felul asta ai incuraja playerii sa ofere party (pentru a fi paziti ce-i drept)

2.) sa se dea suspend din 2 in 2 abateri cate 2 zile suspend. ex:

1 abatere=nimic

2 abateri =2 zile suspend

3 abateri =nimic

4 abateri =2 zile suspend

5 abateri =nimic

6 abateri =2 zile suspend

si tot asa.

PS: cu ce va incalzeste cand ia unu sau altul suspend asa mare pentru contor afk? :)

Posted

motivul nemodificarii pedepsei este pus la Admin Section si este foarte bine argumentat .

daca il pun aici, iar ma trezesc cu un circ .

pedeapsa este scrisa foarte clar in regulament. nu inteleg de ce trebuie sa discutam aceste aspecte de fiecare data cand cineva incalca regulamentul .

daca tu crezi ca este o copilarie , problema ta .

eu am raspuns la toate intrebarile voastre . cel putin am incercat .

completare : sugestia cu micsorarea contorului dupa o perioada de cumintire pare ok.

completare 2:motivul nemodificarii pedepsei nu are nici o legatura cu discutia care am avut-o cu pararampampam

nu suntem roboti sa stam on nonstop

vad ca in topicul care l-ai inchis ai tinuto 1 si buna ca nu facem pt

cum sa fac pt cand iau 7k si daca las afk si vine adminu iau si contor si nici lv nu am facut

in loc sa fie 1 srv mai liber il tranasformam intrunul comunist :tiphat:

Posted

nu suntem roboti sa stam on nonstop

vad ca in topicul care l-ai inchis ai tinuto 1 si buna ca nu facem pt

cum sa fac pt cand iau 7k si daca las afk si vine adminu iau si contor si nici lv nu am facut

in loc sa fie 1 srv mai liber il tranasformam intrunul comunist :tiphat:

1. Nu a zis nimeni ca sunteti roboti

2. Nu am tinut-o una si buna ca nu facem pt. o singura dat am spus asta. Am raspuns unui coleg de-al tau la intrebarea : "de ce nu mai punem spoturi ?"

3. Nu inteleg de ce o tineti una si buna ca luati exp mic cu cu party si ca luati contor daca lasati afk . Astea sunt conditiile serverului. Stiati de ele cand ati inceput. Acum vi se pare greu si vreti sa modificam server-ul .

4. Nu transformam in nimic. Acestea sunt conditiile. Daca nu puteti sa va adaptati ( daca vi se pare prea greu ) ....

In concluzie: Voi aveti aceleasi intrebari. Eu am aceleasi raspunsuri .

Mai are sens ca cotiunuam ?

PS: In plus mai "imi bagati si cuvinte in gura" : vezi pct 2

Nu este prima data ... cred ca m-am obisnuit :) . Poate ar trebuii sa dau pedepse pe forum :D

Posted

1. Nu a zis nimeni ca sunteti roboti

2. Nu am tinut-o una si buna ca nu facem pt. o singura dat am spus asta. Am raspuns unui coleg de-al tau la intrebarea : "de ce nu mai punem spoturi ?"

3. Nu inteleg de ce o tineti una si buna ca luati exp mic cu cu party si ca luati contor daca lasati afk . Astea sunt conditiile serverului. Stiati de ele cand ati inceput. Acum vi se pare greu si vreti sa modificam server-ul .

4. Nu transformam in nimic. Acestea sunt conditiile. Daca nu puteti sa va adaptati ( daca vi se pare prea greu ) ....

In concluzie: Voi aveti aceleasi intrebari. Eu am aceleasi raspunsuri .

Mai are sens ca cotiunuam ?

PS: In plus mai "imi bagati si cuvinte in gura" : vezi pct 2

Nu este prima data ... cred ca m-am obisnuit :) . Poate ar trebuii sa dau pedepse pe forum :D

ai venit si u cu o sugestie ptr contor dc nu o pui pe aia totusi e mai bn cu aia decat asa

Posted

ai venit si u cu o sugestie ptr contor dc nu o pui pe aia totusi e mai bn cu aia decat asa

ti-am raspuns si eu la "aia". parca ...

sa zicem ca am ghicit despre ce "aia" vorbesti .

Posted

Am o sugestie, ce spuneti de:

5contoare=10 zile

inca 5 contoare = 20 zile

inca 5 contoare = 30zile

etc.

Pai hai sa ne gandim, voua nu va place sa luati suspend dupa suspend dupa fiecare contor primit. Corect, nici mie nu mi-ar place. Dar asa acumulandu-le pe toate intr-un singur suspend si primindu-l o singura data mi se pare mai ok. Din 5 in 5 contoare sa primiti suspend din 10 in 10 zile. Scuzati-ma, dar care naiba player ajunge la 15 contoare? Si chiar daca ajunge, suspendul de 30 de zile e pe masura. Pareri?

Posted

ti-am raspuns si eu la "aia". parca ...

sa zicem ca am ghicit despre ce "aia" vorbesti .

am putea incerca sa micsoram pedepsele daca nu mergem pe varianta cu perioada de cumintire = -1 contor

intre 1 si 10 abateri de afk => 1 zi ss pentru fiecare abatere

intre 11 si 20 abateri de afk => 2 zile ss pentru fiecare abatere

intre 21 si 30 abateri de afk => 3 zile ss pentru fiecare abatere

...

intre 31 si 40 abateri de afk => 4 zile ss pentru fiecare abatere

...

Asta iti suna cunoscuta?

Posted

Am postat mai sus o sugestie mai mult de cat convenabila.

Nu sta nimeni sa va stearga din cazier cate-un contor la fiecare nu stiu cate zile, pe drept de buna purtare. Pentru ca pur si simplu, nu e corect sa stearga cazierul la o regula si la celalalte nu. Caci apoi veniti si cu sugestia asta, daca acolo se poate sterge pe buna purtare, la limbaj, ks, pk, de ce nu? :) Si nu e bine sa cream antecedente, ca uite unde ajungem.

Suspendurile la sugestia mea vor fi mai rare dar aproximativ de aspre. Take it or leave it. :P

Posted

am putea incerca sa micsoram pedepsele daca nu mergem pe varianta cu perioada de cumintire = -1 contor

intre 1 si 10 abateri de afk => 1 zi ss pentru fiecare abatere

intre 11 si 20 abateri de afk => 2 zile ss pentru fiecare abatere

intre 21 si 30 abateri de afk => 3 zile ss pentru fiecare abatere

...

intre 31 si 40 abateri de afk => 4 zile ss pentru fiecare abatere

...

Asta iti suna cunoscuta?

despre ce am vorbit pana acum in acest topic ?

ai nevoie de traducere ?

mai citeste o data topicul de la inceput.

Am o sugestie, ce spuneti de:

5contoare=10 zile

inca 5 contoare = 20 zile

inca 5 contoare = 30zile

etc.

Pai hai sa ne gandim, voua nu va place sa luati suspend dupa suspend dupa fiecare contor primit. Corect, nici mie nu mi-ar place. Dar asa acumulandu-le pe toate intr-un singur suspend si primindu-l o singura data mi se pare mai ok. Din 5 in 5 contoare sa primiti suspend din 10 in 10 zile. Scuzati-ma, dar care naiba player ajunge la 15 contoare? Si chiar daca ajunge, suspendul de 30 de zile e pe masura. Pareri?

Am postat mai sus o sugestie mai mult de cat convenabila.

Nu sta nimeni sa va stearga din cazier cate-un contor la fiecare nu stiu cate zile, pe drept de buna purtare. Pentru ca pur si simplu, nu e corect sa stearga cazierul la o regula si la celalalte nu. Caci apoi veniti si cu sugestia asta, daca acolo se poate sterge pe buna purtare, la limbaj, ks, pk, de ce nu? :) Si nu e bine sa cream antecedente, ca uite unde ajungem.

Suspendurile la sugestia mea vor fi mai rare dar aproximativ de aspre. Take it or leave it. :P

mie mi se pare prea mica pedeapsa propusa de tine :

1+2+3+4+5 = 15 < 10

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10 = 55 < 20

Posted

de ce sa fie suspendurile pentru afk atat de mari? nu inteleg gravitatea acestei abateri. bun, se da suspend pentru afk, dar de ce trebuie sa fie asa mare?

sugestie:

1 abatere - nimic

2 abateri - 2 zile suspend

3 abateri - nimic

4 abateri - 2 zile suspend

5 abateri - nimic

6 abateri - 2 zile suspend

7 abateri - nimic

8 abateri - 2 zile suspend

and so on..

Posted

de ce sa fie suspendurile pentru afk atat de mari? nu inteleg gravitatea acestei abateri. bun, se da suspend pentru afk, dar de ce trebuie sa fie asa mare?

sugestie:

1 abatere - nimic

2 abateri - 2 zile suspend

3 abateri - nimic

4 abateri - 2 zile suspend

5 abateri - nimic

6 abateri - 2 zile suspend

7 abateri - nimic

8 abateri - 2 zile suspend

and so on..

1. daca pedepsele sunt prea mici , cei care stiu numai afk cresc mai bine cu acele pedepse decat daca nu ar sta afk ( atunci nu ar creste aproape deloc )

2. nu inteleg de ce vi se par mari pedepsele. nu este ca si cum faceti afk din greseala. lasati afk, va asumati acest risc .

repet: Voi aveti aceleasi intrebari. Eu am aceleasi raspunsuri .

Mai are sens sa continuam ?

Guest elenushaa
Posted

ai zis ca nu`ti place sa te repeti :D :whistle:

Posted

ai zis ca nu`ti place sa te repeti :D :whistle:

in sfarsit cineva care a observat ca ma repet.

cu asa multi care nu stiu/nu vor sa citeasca ... trebuie sa le raspund ceva .

altfel ma acuza de indiferenta .

Posted

degeaba facem noi gat cu aceasta regula #-o

o sa iti dai seama cand nici jumate din cati joaca acuma nu o sa mai joace

deja sunt 4-5 persoane mari de 6rr care sau lasat din cauza aceste reguli

u zici celor care nu le convine sa nu joace,dar cand o sa se ajunga la situatia de pe 97d ce o sa faci?

ne batem cu morile de vant :-j in topicul lui tsu ai venit cu o sugestie chiar u acum nici aia numai e buna

Posted

degeaba facem noi gat cu aceasta regula #-o

o sa iti dai seama cand nici jumate din cati joaca acuma nu o sa mai joace

deja sunt 4-5 persoane mari de 6rr care sau lasat din cauza aceste reguli

u zici celor care nu le convine sa nu joace,dar cand o sa se ajunga la situatia de pe 97d ce o sa faci?

ne batem cu morile de vant :-j in topicul lui tsu ai venit cu o sugestie chiar u acum nici aia numai e buna

hai sa mai raspundem o data ...

daca pleaca cineva de pe server este pentru ca nu site sa citeasca regulamntul si / sau pentru ca acest server este pra greu pentru ei.

nu are nici o legatura situatia de pe 97d ce ce cereti voi aici. voi cereti server mai usor : sa lasati jocul mu in bara ca sa cresteti fara probleme si sa jucati alte jocuri in acelasi timp cstrike, lineage, wow sau sa va ocupati de alte probleme . acest server nu este facut pentru asa ceva . exista multe servere unde puteti sa va testati skill-ul afk .

sugetsia cu care am venit eu a fost o mare greseala. am explicat putin mai sus de ce trebuie sa fie mari pedepsele de afk .

cred ca o sa imi pun ca semnatura asta :

ps: 97d avea alte probleme . cateva exemple : prea putine spoturi pentru cati vroiai sa joace , problema cu disconnectul care mai tarziu a dus la desfiintarea paginii de creat conturi ....

am impresia ca eu stau de vorba cu cei care au luat ss-uri si care nu au ce face :-?

le place sa "bata apa in piua"

Posted

1. daca pedepsele sunt prea mici , cei care stiu numai afk cresc mai bine cu acele pedepse decat daca nu ar sta afk ( atunci nu ar creste aproape deloc )

2. nu inteleg de ce vi se par mari pedepsele. nu este ca si cum faceti afk din greseala. lasati afk, va asumati acest risc .

esenta jocului nu este sa se creasca? daca te-ai uita la cate abateri de afk am eu ti-ai da seama ca nu sunt afk-ist. cum cresc acum asa o sa cresc in continuare. daca te uiti putin pe la cazierul fiecaruia care a postat aici ai sa vezi ca majoriattea nu au abateri de afk.

eu nu vreau sa iau suspend. daca nu vreau sa iau suspend nu intru in joc.

tu spui ca vrei playeri pe server, dar de fapt dovedesti contrariul. cu regula asta usor usor o sa se piarda playeri. nu acum, nu peste o saptamana, ci in timp.

ce este asa grav in afk-ul asta de trebuie pedepsit asa drastic? faptul ca-mi consum curentul pe serverul tau? sa fim seriosi. este o regula absurda si prea drastic pedepsita.

aia care sunt pentru regula asta fie nu mai joaca, fie sunt prea "mari" ca sa poata creste in arena/icarus/kalima, si-si petrec timpul prin atlans sau tarkan.

Posted

dragos vrea sa stam on, sa nu lasam afk de nici o culoare, avem ceva treaba plecam de pe spot si asta e.

unii considera ca suspendul pt afk e prea mare, pentru ca in primul rand nu pot concepe jocul altfel... intri, gasesti spot, bagi clickeru si apoi te uiti cum se misca bara...pana cand?

pana la urma orice jucator care intra constant pe server indiferent cat va sta langa calculator o sa ia contor odata si odata, fiecare are nevoi si sa fim seriosi nimeni n-o sa plece de pe spot sau sa se opreasca din dat pentru ca a sunat cineva la usa, ca s-a dus pana jos sau ca l-a luat durerea de burta ^_^

singura cale de mijloc ar fi introducerea mai rapida a regulii cu scaderea nr contoarelor dupa o anumita perioada fara recidiva, din ce am citit pe forum e toata lumea de acord. poate asa se ajunge la un consens, sau ma rog...se vor mai linisti apele o perioada :)

Posted

esenta jocului nu este sa se creasca? daca te-ai uita la cate abateri de afk am eu ti-ai da seama ca nu sunt afk-ist. cum cresc acum asa o sa cresc in continuare. daca te uiti putin pe la cazierul fiecaruia care a postat aici ai sa vezi ca majoriattea nu au abateri de afk.

eu nu vreau sa iau suspend. daca nu vreau sa iau suspend nu intru in joc.

tu spui ca vrei playeri pe server, dar de fapt dovedesti contrariul. cu regula asta usor usor o sa se piarda playeri. nu acum, nu peste o saptamana, ci in timp.

ce este asa grav in afk-ul asta de trebuie pedepsit asa drastic? faptul ca-mi consum curentul pe serverul tau? sa fim seriosi. este o regula absurda si prea drastic pedepsita.

aia care sunt pentru regula asta fie nu mai joaca, fie sunt prea "mari" ca sa poata creste in arena/icarus/kalima, si-si petrec timpul prin atlans sau tarkan.

interesant, nimic nou.

mai repeteam :

LM se mandreste cu o animita categorie de jucatori . daca nu puteti sa intelegeti cerintele acestui server nu stiu de ce mai stam de vorba .

daca vreti neaparat afk puteti sa alegeti din miile de servere care se gasesc in intreaga lume .

am explicat de ce se pedepseste afk-ul si de ce se pedepseste drastic. cauta si tu ce am postat pana acum . nu mai veniti cu raspunsuri de 2 lei " ca imi consum curentul ... ". poti sa iti consumi curentul pe alt server si/sau alt joc daca vrei neaparat afk .

sunt de acord cu tine, aceasta regula este absurda si prea drastic pedepsita pentru cei care vor un server usor. ati nimerit gresit.

dragos vrea sa stam on, sa nu lasam afk de nici o culoare, avem ceva treaba plecam de pe spot si asta e.

unii considera ca suspendul pt afk e prea mare, pentru ca in primul rand nu pot concepe jocul altfel... intri, gasesti spot, bagi clickeru si apoi te uiti cum se misca bara...pana cand?

pana la urma orice jucator care intra constant pe server indiferent cat va sta langa calculator o sa ia contor odata si odata, fiecare are nevoi si sa fim seriosi nimeni n-o sa plece de pe spot sau sa se opreasca din dat pentru ca a sunat cineva la usa, ca s-a dus pana jos sau ca l-a luat durerea de burta ^_^

singura cale de mijloc ar fi introducerea mai rapida a regulii cu scaderea nr contoarelor dupa o anumita perioada fara recidiva, din ce am citit pe forum e toata lumea de acord. poate asa se ajunge la un consens, sau ma rog...se vor mai linisti apele o perioada :)

daca nu vroiam sa stati afk "de nici o culoare" dezactivam windowsmode-ul si clickerele.

inteleg ca lumea mai sta si semi-afk sau chiar afk pentru cateva minute cu anumite ocazii speciale. asta nu inseamna ca trebuie sa facem un sport din statul afk .

de ce am impresia ca repem mereu aceleasi chestii ? :blink:

Posted

interesant, nimic nou.

mai repeteam :

LM se mandreste cu o animita categorie de jucatori . daca nu puteti sa intelegeti cerintele acestui server nu stiu de ce mai stam de vorba .

daca vreti neaparat afk puteti sa alegeti din miile de servere care se gasesc in intreaga lume .

am explicat de ce se pedepseste afk-ul si de ce se pedepseste drastic. cauta si tu ce am postat pana acum . nu mai veniti cu raspunsuri de 2 lei " ca imi consum curentul ... ". poti sa iti consumi curentul pe alt server si/sau alt joc daca vrei neaparat afk .

sunt de acord cu tine, aceasta regula este absurda si prea drastic pedepsita pentru cei care vor un server usor. ati nimerit gresit.

daca nu vroiam sa stati afk "de nici o culoare" dezactivam windowsmode-ul si clickerele.

inteleg ca lumea mai sta si semi-afk sau chiar afk pentru cateva minute cu anumite ocazii speciale. asta nu inseamna ca trebuie sa facem un sport din statul afk .

de ce am impresia ca repem mereu aceleasi chestii ? :blink:

...da nimic nou pe frontul Linkmania, voi toti chiar nu observati cat de tare sau intins nervii ambelor tabere? Eu unul am cedat, fie din cauza varstei , fie din cauze personale. Eu doresc sa le spun tuturor colegilor mei de joc urmoatorul lucru.: aici nu este vorba despre joc, despre pedepse, propuneri referitoare la aceasta tema, sau speranta ca poate,poate se razgandeste. Intr-adevar a dat semne ca vrea sa schimbe ceva, dar a cedat si el fata de propiul lui staff.

Deci despre ce este vorba? Este vorba despre politica! Politica serverului. Cati dintre noi ne facem cruce cand ne mai uitam pe la stiri sau alte emisiuni cu si despre politici - nu despre politicieni!!

Dar ce se intampla cu politicele neplacute? Hai sa ne uitam inapoi in timp.

Mai intai se vor revolta cei loviti de problema. Apoi unii mai intelectuali se vor alatura si vor argumenta in fel si fel. Cei ""atacati"" maresc forta de constrangere in impunerea politicii respective. Urmeaza lehamite, nedumerire, resignare, ura....si se fac fel si fel de planuri, vise, conceptii - gen: lasa ca o sa ne vina si noua randul, sau lasa ca o sa plece ei!! DEGEABA !!

In propulsarea si continuarea unei politici , aici fiind vorba despre politica serverului, se inaspresc conditiile dar se maresc si bonusurile pentru adepti.

Concluzie: cu politica nu te poti lua la tranta - nimic nou, cu politicieni? aici nu avem!! Oare ajuta sa ne rugam?

OK , fara suparare, ganditiva cum se poate schimba o politica? FARA PROTESTE, propuneri, jigniri, etc??

CU IGNORANTA!! Cu ""greva"" :), stiu suna aiurea, dar poate e cazul odata si odata, cine stie. Istoric vorbind, forta blanda a castigat mereu !!

Mai ramane o singura problema!!

Cine face primul pas cand toti se asteapta de la altii sa se faca primul pas ??!!??

Oare cum ne-am castigat libertatea de a fi liberi? >> cu calm !!

Ps: despre propuneri..ele pot fi facute si sunt bine-venite, dar asta nu inseamna ca si le vor si asuma. No way !

Posted

parerea mea e ca regula este buna

problema e alta si de asta fac gura jucatorii...

pe 97d am reusit sa fac bk si mg full si nu stiu daca am avut 3 contoare(si vro 20 30 de d/c de la admini ce faceau razie) si am rupt afk in 15

trebuie schimbat comportamentul adminilor fata de jucatorii si jucatorii fata de adminii nu ca dream care cum te prinde afk te pune la zid si te "executa" cu contoar(sper sa nu iau suspend) dar asta este adevarul nu stiu daca dream a iertat pe cineva sau sa facut ca uita sa posteze vrodata de contoar cum fac alti adminii

Ps: nu critic stafful lm sper sa nu se inteleaga gresit dar totusi e un joc online mai treci si cu vederea o data de 2 ori

Posted

toata problema e ca uni jucatori(aici si cei din staf)au ramas la mentalitatea aia de acu 4ani cand exzista versiunea aia expirata de 97 si vezi doamne linkmania e slavita in cer din cauza ca are expu mic.

un joc online cu asemenea exp de mic nu exzista cum sa nu lase lumea afk daca face 1 lvl la 8ore a si globalumu are expu mic dar ala nene are sigurata 99%ca nu i se arde hardu sau sa deie rolbakuri cu 48ore inapoi -

si acest joc are 5caractere cu ce iar deraja politic daca eu imi fac toate caracterele ful?

cind un db nu tine mai mult de 3 ani.

pai cum mai nene eu care am munca scoala sotie copi probleme cum vrei sa ma distrez online pe jocu asta?da ma distrez las afk fac 2--3rrintrun an si gata ,treaba e ca numi pierd legatura cu anumite persoane care avem in comun doar linkmania mu.

cand muu este cel mai populat servar dintre toate sw care le are linkmania nu se zbat macar sa faca 2 servare sa joace toata lumea linistita .

un exp decent cu pedepse mai mari ar multumi pe toti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...