Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kaliman12

tarcuri de bk fara bk:))

Recommended Posts

Posted

Logic ca e pustie cand in klima e xp asa mare si o sa mai fie pustiu mult timp de acum nu o sa mai fie monotomia dupa 97 orcat ai vrea tu sau cui i se mai nazare ca e pustie klima 5 6 7 tarkan 2 3 icarus sunt la spoturi fara nr:)) ca sa nu mai zic ca toata lumea prefera 4 5k xp afk de cat sa zic cum a zis gunit 32 k am inteles ca serv asta e facut sa scada nr de afekisti fata de 97? ori am auzit prost or careva viseaza park e turnat de afk atlans tarkan aida nustiu cate spoturi sunt da sa zic la kterink 40 x5 = 200 restu klima ca sa nu mai zic ca nici spoturile din lt 5 si 7 nu sunt goale ca sa vezi tu arena plina trebuie sa intre cam 400 de jucatori pe zi iar macar 50 din ei bk peste 5 6 rr daca nu dute klima 5 6 7 anuntama cand e pustie :))

si care e legatura dintre topic si reply-ul tau ? :-?

Posted

o sa cam fie de asteptat , pana sunt cam 10 bk peste 10rr nu se poate tine tarcu ala bine .... (zic 10 pentru ca nu toti o sa fie peste 300 , etc ... sa fie minim 4 in tark cu 10rr+)

eu sunt de parere ca ar trebui sa se revina la puncte ....

Momentan pe server sunt enorm de multi BK. Problema e ca pana vor ajunge toti la cateva rr ca sa poata sa tina tarcu ala o sa dureze... Poate tarcu ala ar trebui facut peste 1 luna...

In plus, cand deja or sa aiba mai multe rr, or sa stea in tarcurile de Gigas sau Fire. Mai nou vad BK ce stau singuri pe spoturi f imprastiate gen Kalima, Icarus drakani etc...

Posted

Momentan pe server sunt enorm de multi BK. Problema e ca pana vor ajunge toti la cateva rr ca sa poata sa tina tarcu ala o sa dureze... Poate tarcu ala ar trebui facut peste 1 luna...

In plus, cand deja or sa aiba mai multe rr, or sa stea in tarcurile de Gigas sau Fire. Mai nou vad BK ce stau singuri pe spoturi f imprastiate gen Kalima, Icarus drakani etc...

Am sugerat si eu acest lucru ..

Se pare ca asa va ramane pana vor fi deajunsi bk cu 4 rr + ca sa le poata tine

Posted

Am sugerat si eu acest lucru ..

Se pare ca asa va ramane pana vor fi deajunsi bk cu 4 rr + ca sa le poata tine

hai sa numaram cati bk au 4 rr +

http://img37.imageshack.us/i/bkresets1.jpg/

http://img29.imageshack.us/i/bkresets2.jpg/

http://img198.imageshack.us/i/bkresets3.jpg/

problema pare sa fie : numarul prea mare de spoturi .

Posted

Desi nu prea e in avantajul nostru, aici ai si tu dreptate. Buba e ca daca se reduce nr de spoturi, cei mari tot singuri vor da pe spoturi, si atunci va si mai nasol decat acum. (Ajung acasa de la munca la 7 si deja nu gasesc pic de spot liber)

Daca ai pune spoturi normale si nu din astea sa fie nevoie sa stea cel putin 2-3 BK ca sa nu alerge dupa mobi, nu ar fi mai ok?

Guest kaliman12
Posted

sincer tzineti 2 tarcuri.. goale in care altii ar fii putut trage sa faca lvl.

Existind si regula ca iei direct suspend la afk in tarc de bk

niciunui bk.. oricit de mare ar fii el..nu-i convine sa stea acolo

de preluare nu se mai pune problema..ca nu are cine sai preia acolo

Face-ti cum doriti..

Posted

eu am venit cu sugestia sa ramana doar un tark de bk si cel de jos (respectiv de la coord 60 75 ) unde se pot aseza monstrii incat sa incapa 7 bk in linie (1 / 1 / 1 1 1 / 1 / 1 .... / - reprezinta garduletele) si sa fie hero sau omega acolo deocamdata .

Posted

sincer tzineti 2 tarcuri.. goale in care altii ar fii putut trage sa faca lvl.

Existind si regula ca iei direct suspend la afk in tarc de bk

niciunui bk.. oricit de mare ar fii el..nu-i convine sa stea acolo

de preluare nu se mai pune problema..ca nu are cine sai preia acolo

Face-ti cum doriti..

ciudat , eu am intrat aseara si am gasit:

- 4 bk in tarcul de jos

- 2 bk , 1 dl si un agility elf in tarcul de sus

Guest galateanu19
Posted

http://img37.imageshack.us/i/bkresets1.jpg/

http://img29.imageshack.us/i/bkresets2.jpg/

http://img198.imageshack.us/i/bkresets3.jpg/

acuma hai sa numaram bk care au 7rr+ si nr de tarcuri unde trag (gigas+fire golem) si vei observa ca multi nu au unde daca nu intra dim la 5 ;) a facut 1 gat ca vrea sa spoturi usoare in arena sa poate creste 3-4h pe zi pe cand cei din top erau in aida2,t1 at3 pana la 2rr cand cat de cat am inceput sa miscam in arena iar astia fac gat ca vor sa creasca in arena :crazy:

dau 1 ex:eu am trb maine nu pot intra la 5 sa imi iau spot si intru la 12 tot full unde sa cresc?ttarc bk une este xp mai mult decat dezastruoasa

Posted

daca ai multe reset-uri inseamna ca noi suntem obligati sa iti punem tie la dispozitie spoturi "grele" ? =)) ( sa avem grija ca sunt suficiente spoturi pentru nivelul tau )

nu vrei sa facem un script care sa modifice mobii dupa poftele tale ? :))

PS: nu s-au pus mobi mici in tarcurile de bk pt. ca a facut unu' gura . S-au pus pt. ca erau goale . Acum pare ok :) .

Raspunsul il gaseai pe aici dar se pare ca iti este greu sa citesti sau preferi sa arunci cu noroi cu speranta ca noi suntem atat de idioti incat o sa te lasam in pace .

La ce sa ne asteptam de la cineva care foloseste un cont inscris pe 27 august 2009 ( acum 6 zile ) ?

Mda , trebuie sa imi ascult sfatul : sa nu mai bag in seama pe cei ca tine ( ca sa nu zic ... )

Guest galateanu19
Posted

daca ai multe reset-uri inseamna ca noi suntem obligati sa iti punem tie la dispozitie spoturi "grele" ? =)) ( sa avem grija ca sunt suficiente spoturi pentru nivelul tau )

nu vrei sa facem un script care sa modifice mobii dupa poftele tale ? :))

PS: nu s-au pus mobi mici in tarcurile de bk pt. ca a facut unu' gura . S-au pus pt. ca erau goale . Acum pare ok :) .

Raspunsul il gaseai pe aici dar se pare ca iti este greu sa citesti sau preferi sa arunci cu noroi cu speranta ca noi suntem atat de idioti incat o sa te lasam in pace .

La ce sa ne asteptam de la cineva care foloseste un cont inscris pe 27 august 2009 ( acum 6 zile ) ?

Mda , trebuie sa imi ascult sfatul : sa nu mai bag in seama pe cei ca tine ( ca sa nu zic ... )

=)) ma faci sa rad cum a facut ala gura asa ac si eu

ce trb are userul cu ce iti zic eu?pot sa am si userul facut azi care e problema?in caz ca ai uitat chiar u mi-ai blocat userul #-o ce trb sa fac in cazul asta?sa nu imi fac user?

vrei sa fii tratat cu respect atunci RESPECTA sau intri sa imi scoti mobii de pe tarc cum iai facut lui eros pe punctiformul de omega? :crazy:

se pare ca daca ai functia de global moderator trb sa tacem toti in fata ta.

ca si aici ca si in topicul lui boom ne iei intrun fel la"misto"

ai zis camd o sa fuga mobii din tarcu de bk si de pe spoturi sa venim pe forumsi nush ce ti-am pus poze mobi din tarc bk care erau la fantana si prin asta iti demonstrez multe desi am user de acum 6 zile cum zici u

Posted

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta . Ups , nu trebuia sa iti raspund :P

uite aici un ss pentru acuzatii nefondate :) : "cum iai facut lui eros pe punctiformul de omega? "

PS: Acelasi lucru este valabil si pentru tine "vrei sa fii tratat cu respect atunci RESPECTA". Sau trebuie sa se aplice doar la ceilalti ?

Guest contblocat
Posted

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta . Ups , nu trebuia sa iti raspund :P

uite aici un ss pentru acuzatii nefondate :) : "cum iai facut lui eros pe punctiformul de omega? "

PS: Acelasi lucru este valabil si pentru tine "vrei sa fii tratat cu respect atunci RESPECTA". Sau trebuie sa se aplice doar la ceilalti ?

bn stiu faza cu user facut azi si nush ce

sa iti aduc aminte faza cu acel spot din arena

eros era pe bk pe punctiformu omega de langa fire golem cand te-a luat la intrebari dc iai dat ss pe bk lui ai scos 1 mob de pe spot acum iti amintesti?si nu fac acuzatii nefondate cum am zis suferi si u de functia care o ai :tiphat:

Posted

bn stiu faza cu user facut azi si nush ce

sa iti aduc aminte faza cu acel spot din arena

eros era pe bk pe punctiformu omega de langa fire golem cand te-a luat la intrebari dc iai dat ss pe bk lui ai scos 1 mob de pe spot acum iti amintesti?si nu fac acuzatii nefondate cum am zis suferi si u de functia care o ai :tiphat:

iar ai uitat sa pui niste dovezi . inca un ss .

PS: ce iti mai place sa infloresti povestile care le-ai auzit .

Se pare ca am fost prea indulget pana acum . V-am lasat cu impresia ca puteti sa va bateti joc de mine fara sa patiti nimic. :(

Guest The_KniveS
Posted

astept si eu sa se umple .

nu veniti cu texte : mobii sunt prea slabi sau mobii sunt prea puternici. nu exista un tip de moob care multumeste pe toata lumea .

ar trebuie sa se ia xp mai mult din bali , totusi 7k e cam putin si la cat de greu se omoara, mai bine te duci tarkan2 , mobi mai slabi xp la fel

Posted

Sunt oare singurul caruia ii place tarcul bk???la 1 rr al meu e bn la 2 cred ca o sa fie gg

Si eu sunt multumit. La bali e 7k da' mere mai repede ca in tarkan2 (mobii sunt mai adunati), La celalalt mere cam incet, dar cu o ee elfa merge si ala f bine.

PS: vorbesc din experienta cu elfa cu 6k agi si 1.5 ene.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...