Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

Salut

Recommended Posts

Posted

...As dori din nou sa se bage legea cu party obligatoriu in Tarcuri arena dupa un anumit lvl pt ca multi sunt fara guilde (chiar si eu) chiar daca am guilda si mai mereu sunt ocupati ai mei ....stai si te plimbi arena sau kalima si nu gasesti un party ...fiecare e cu guilda si alianta lui ....nu e corect altzi poate nu au guilda sau sunt elfe care nu pot da rr singure dureaza f mult cum vor da aia rr ..daca ce-i mari sunt deja pe spoturi ....cu statusul "no party"....

Am o intrebare se intrec in rr-uri ? ....

Posted

nuu ...in nici un caz ...e bun servarul e bine asa cu xp-ul asta doar ca vad in arena cate un bk in tark singur dand de zori nevoie cu 20 rr la activ pt ce mai joaca ala ...? sa ne ajutam intre noi nu fiecare pe pielea lui ....ca unu are 30 de rr si altu sta si se chinui cu party lvl 300 non rr ....explica-mi asta

Observ ca e mai usor pt voi nu mai e obligatoriu party arena ...si atzi scapat de niste posturi...

Daca stau si ma gandesc la ce ai spus cu high-exp ar fi bun doar ca rata la jwl, iteme, mobi sa fie mai puternici hp mai mare drop mai greu cred ca s-ar rezolva nu ? ...

Posted

Contra party obligatoriu!

Multa lume da rr in aida si LT7,GOod luck with that

Singura regula care trebuie schimbata este cea cu contorul,iar ideea lui vdragosh e geniala...

:)sper ca se va vota adoptarea ei

(cea cu 1-10 abateri,1 zi ss)

Guest kreeper
Posted

Dute pe alt server. fati prieteni si aia o sa te ajute.

Se cauta mult oameni care sa stea on noapte sau dimineata.. vreti toti mur in gura. Pentru ce party obligatoriu ? imi platesti tu curentu ?

Posted

...As dori din nou sa se bage legea cu party obligatoriu in Tarcuri arena dupa un anumit lvl pt ca multi sunt fara guilde (chiar si eu) chiar daca am guilda si mai mereu sunt ocupati ai mei ....stai si te plimbi arena sau kalima si nu gasesti un party ...fiecare e cu guilda si alianta lui ....nu e corect altzi poate nu au guilda sau sunt elfe care nu pot da rr singure dureaza f mult cum vor da aia rr ..daca ce-i mari sunt deja pe spoturi ....cu statusul "no party"....

Am o intrebare se intrec in rr-uri ? ....

De ce consideri ca cineva trebe sa te creasca pe tine..?

De ce nu cresti tu pe altii...???

Spre exemplu eu sunt singur acum in tarc.

Sa ne inchipuim ptr 10 min ca party e obligatoriu .

Iti dau party si ma opresc...

Tii tu tarcul ..? :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...