Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Inainte de a sterge contul- din joc si Forum !

Recommended Posts

Posted

Deoarece cel mai mare respect pe care ti-l poti purta singur, este acela unde esti consecvent de la inceput pana la sfarsit, as dorii sa ma ajute cineva sa inteleg 2 lucruri.

E bine sa-mi sterg contul din joc, fara ca ""munca mea"" sa ajunga la cineva si sa o poata folosii mai departe? Are sens sa-i fie lasat cuiva acest cont? E voie sa fac acest lucru? Are urmari negative pentru cel care eventual il primeste?

Daca sterg contul de pe forum, dispar si toate posturile acestuia?

Astea sunt intrebarile.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Nu ma deranjeaza daca unii se vor bucura ca "" au scapat de mine"". Cea mai frumoasa comunitate este aceea care are o diversitate complexa de caractere.

Toate adunate la un loc = astia suntem noi. Oameni mai mari si mai mici. Mai rabdatori si nerabdatori . Mai pasionati si mai neinteresati.

Totusi tind sa cred ca nu am sa lipsesc nimanui, e bine asa. Este doar un joc.

Mai ii salut pe multi dintre voi , pe unii i-am cunoscut , pe altii i-am citit.

Este bine sa parasesti locul cand vremea a sosit.Nu trebuie sa criticam tot ceea ce nu putem schimba.

Se poate si altfel .

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Eu pe old db mi-am lasat char-ul (Hammerel-SM , pentru cei care tin minte) unui copil tembel....

Si in ziua de azi regret....am legat multe prietenii pe joc si m-am simtit aiurea sa imi reproseze toti ca i-am lasat contul unui .... care ii jignea si etc.

Cred ca depinde in mare masura si cui ii lasi daca il lasi.

In cele din urma, cred ca ramane o decizie personala care nu ar trebui sa fie influentata de parerile noastre.

Despre forum nu am nici cea mai vaga idee.

Pacat ca ne parasesti ....

Take care ! :beer:

Guest elenushaa
Posted

e prea atasat emotional.. he needs some closure :wub:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

e prea atasat emotional.. he needs some closure :wub:

And long therapy plus group meetings ... wow, you are such a genius ... you really should move to US and make some money :cool2:

Posted

Deoarece cel mai mare respect pe care ti-l poti purta singur, este acela unde esti consecvent de la inceput pana la sfarsit, as dorii sa ma ajute cineva sa inteleg 2 lucruri.

E bine sa-mi sterg contul din joc, fara ca ""munca mea"" sa ajunga la cineva si sa o poata folosii mai departe? Are sens sa-i fie lasat cuiva acest cont? E voie sa fac acest lucru? Are urmari negative pentru cel care eventual il primeste?

Daca sterg contul de pe forum, dispar si toate posturile acestuia?

Astea sunt intrebarile.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Nu ma deranjeaza daca unii se vor bucura ca "" au scapat de mine"". Cea mai frumoasa comunitate este aceea care are o diversitate complexa de caractere.

Toate adunate la un loc = astia suntem noi. Oameni mai mari si mai mici. Mai rabdatori si nerabdatori . Mai pasionati si mai neinteresati.

Totusi tind sa cred ca nu am sa lipsesc nimanui, e bine asa. Este doar un joc.

Mai ii salut pe multi dintre voi , pe unii i-am cunoscut , pe altii i-am citit.

Este bine sa parasesti locul cand vremea a sosit.Nu trebuie sa criticam tot ceea ce nu putem schimba.

Se poate si altfel .

eu zic sa nu stergi nimic

schimba parolele la contul de e-mail (aferent contului de mu ) si la contul de mu si noteaza-le undeva

asa nu o sa regreti nimic .

nu se stie ce iti rezerva viitorul . :)

Posted

eu zic sa nu stergi nimic

schimba parolele la contul de e-mail (aferent contului de mu ) si la contul de mu si noteaza-le undeva

asa nu o sa regreti nimic .

nu se stie ce iti rezerva viitorul . :)

...hmmmmm , daca ai putea sa zici ceva despre viitor :-? , cu toate ca ai zis ca se schimba ceva...dar ai mai zis si apoi te-ai razgandit. Dragosh eu am inteles politica serverului>>> definitiv !!

Pe aia cu schimbatul nu le-am inteles, poate imi explici

Posted

Eu pe old db mi-am lasat char-ul (Hammerel-SM , pentru cei care tin minte) unui copil tembel....

Si in ziua de azi regret....am legat multe prietenii pe joc si m-am simtit aiurea sa imi reproseze toti ca i-am lasat contul unui .... care ii jignea si etc.

Cred ca depinde in mare masura si cui ii lasi daca il lasi.

In cele din urma, cred ca ramane o decizie personala care nu ar trebui sa fie influentata de parerile noastre.

Despre forum nu am nici cea mai vaga idee.

Pacat ca ne parasesti ....

Take care ! :beer:

mai sunt uni care vor contu doar pentru iteme sau pk si sa nu lase pe alti sa creasca :hair: asa ca mai bine nu da la nimeni acc :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...