Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 so..? unde mergem?Milano - Paris - Nice :D :wub:
Narcisa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 @DOTA PA LOL DIEEEEEEEEEEEEEE :crazy: Milano - Paris - Nice :D :wub: madrid-santiago bernabeu-raul :wub:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 M-a suparat Narcisa :( =(( Trebuie sa inchei cazurile, 25 minute si plec de la munca....i'm going shopping ^_^
Narcisa Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 nubu ala de 2 pac l'a luat si pe pante la dota O_oce'am facut luci? =((
bestiutza222 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 eu ma duc sa dau o tura prin mu .. si ma bag la nani:kiss: somn usor ... vise placute, ne vedem maine :kiss:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 nubu ala de 2 pac l'a luat si pe pante la dota O_oce'am facut luci? =((Ma parasesti pentru Raul....mai e si insurat si are si o forma proasta :((eu ma duc sa dau o tura prin mu .. si ma bag la nani:kiss: somn usor ... vise placute, ne vedem maine :kiss:Nighty night ;;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bla bla bla sro sucks bla bla lexa too bla blaBack from the gay bar? :))))Any intercourse ? :))))Glumesc ba nu plange :))))Gata muncaaaaaa.....ma pregatesc sa o tulesc :D :D
Lucian Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Back from the gay bar? :))))Any intercourse ? :))))Glumesc ba nu plange :))))Gata muncaaaaaa.....ma pregatesc sa o tulesc :D :D:huh:
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 eu ma duc sa dau o tura prin mu .. si ma bag la nani:kiss: somn usor ... vise placute, ne vedem maine :kiss:pupici :kiss:
i sin Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 macar sa posteze un boss last time in dimineata asta.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 macar sa posteze un boss last time in dimineata asta.Merci pentru introducere pateu.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Pot să gândesc cu voce tareCă nimeni nu mă vede, nimeni nu mă crede, nimeni nu m-aude sunt un oarecare,Pot să fumez un joint seara la plimbare,Pot să desfac o bere când e soare
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ca un dependent de heroPe urme cu anti-tero
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Plec aseara mai devreme de la munca....la 1.30. Merg pana la OMV la Lizeanu, fac si eu un plin, si dai spre Real. Pe la 2 eram la Real. Pana la 2.45 luasem tot ce imi trebuia, abia mai impingeam de cos ^^ , ma reped spre o casa si ghici ce?? :)) Nu mai le mergea sistemul, casele inchise. Am stat pana la 3.30 sa isi revina sistemul. Ne stransesem vreo 20 de persoane la televizoare, si ne uitam la Madagascar :))M-am apucat sa ma joc cu o minge....a fost amuzant :))