Narcisa Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 :)) mare spammer esti...la 2 de'o data ;;) i'm still in love with uuu boooooooooooooy
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :)) mare spammer esti...la 2 de'o data ;;) i'm still I will always be in love with uuu SouthBoooooooooooooy :wub: :lol:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Un politist opreste un sofer pentru depasirea vitezei:- Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, de-aia te-am si asteptat aici toata ziua.- Pai am venit cat de repede am putut!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 gen, o baba cade pe scariO prinzi in brate....salvatorul ei...sarut pasional in spate la ghena...gen
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Intr-o zi la scularie vine un mare patron cautandu-l pe Gica. Seful lui Gica foarte curios il intreaba pe asta:- De cand te cauta pe tine ma, oameni importanti?- Tu stii cata lume importanta stiu eu ma sefu... pai eu il stiu si pe Papa domnle', daca nu ma crezi hai ca mergem acum la Roma.Zis si facut amandoi pleaca la Roma. Ajunsi in piata Vaticanului Gica ii spune sefului sau:- No domnle' matale stai aici in Piata si eu urc la Papa si iti facem cu mana din balcon.- Eu nu mai cred asta!!!Urca Gica, iese pe balcon cu Papa tinandu-l pe acesta de dupa cap se uita la seful sau si cand sa-i faca la seful cu mana il vede pe asta lesinand.- Ce ai patit sefu?Asta raspunde:- Ba Gica dupa ce ai iesit tu cu Papa pe balcon a trecut un grup de chinezi pe langa mine si nu a fost mare lucru ca te-am vazut pe tine cu Papa dar cand am auzit un chinez spunand:- Cine-i mosu' ala de langa Gica domnule? - am lesinat!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 In Bronx, o camera sordida, in semi-intuneric.La o masa sta un negru urias, transpirat, cu o scobitoare intre dinti: Big Leroy.Se deschide usa si apar doi malaci care tarasc dupa ei un individ.- Hei, Big Leroy, zice unul. Ti l-am adus pe fiul asta de catea. Seful cel mare zice sa-l iei si sa-l f..i un pic in dos, sa-l largesti un pic, sa se invete minte sa nu se mai ia de oamenii nostri.- Lasati-l acolo in colt, ma ocup de el mai tarziu, spuse big Leroy uitandu-se la televizor.Malacii dispar iar individul, livid si tremurand, incepe sa se milogeasca:- Va rog, domnule Leroy, va implor, nu ma sodomizati. Va promit ca am sa spun la toata lumea ca ati facut-o, n-o sa stim decat noi doi ca de fapt nu e asa!- Taci din gura, vierme! striga Big Leroy si tipul se face mic in coltul lui.Dupa o vreme vin iar cei doi, cu alt nefericit.- Big Leroy, seful ti-l trimite si pe asta. Zice sa ii tai ambele picioare ca sa nu mai fuga de oamenii nostri cand are de platit datorii.- Lasati-l in colt, ma ocup mai tarziu.Indivizii pleaca. Dupa inca un timp il aduc pe altul.- Big Leroy, seful zice sa il iei pe asta si sa-i tai p***, sa se invete minte sa nu se mai ia de femeile noastre. Si mai zice sa-i tai si mainile si limba, sa nu se mai poata atinge de nicio femeie in viata lui.- Bine, lasati-l acolo in colt, ma ocup mai tarziu.Gorilele pleaca.La care, din coltul lui, primul adus zice:- Domnul Leroy, daca nu va suparati, ca sa nu fie vreo confuzie: eu sunt ala cu c*rul, da?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Merge un schelet la medic.Medicul: Acum se vine?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Un tip merge sa faca baie intr-un lac. In apa, la un moment dat, o mana il apuca de oua, iar de undeva se aude o voce:- Plus doua sau minus doua? Sta tipul se gandeste:"Bah, daca-i spun minus doua raman "chel"! Mai bine ii zic plus doua. Zis si facut. Zice tipul plus doua si iese din apa. Cand se uita, avea doua oua in plus.Disperat, se duce la un doctor care, vazand care-i treaba, ii spune:- Omule, nu stiu ce sa-ti fac. Mi-e frica sa nu ti le tai pe alea bune.Mai bine te duci tu inapoi la lac, zici "minus doua" si isi ia ala ouale inapoi.Tipul ii asculta sfatul si se duce la lac. Intra in apa si mana iar il apuca:- Plus patru sau minus patru?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:- As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni...Vanzatorul:- Si eu ...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Un tip stilat, elegant, la costum, iese dintr-un supermarket impingand un cos plin ochi de marfuri si mancaruri gurmande de toate felurile: sampanie, somon, caviar, mezeluri, etc. In momentul in care seapropie de portbagajul Jaguarului sau, observa un om rahitic care umbla de colo-colo prin parcare rupand ierburi ce cresteau la imbinarea dintre carosabil si bordura.Bogatul: - Domnule, dar ce facetzi aici?Saracul: - Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si acasa ca nu mai avem nimic.B: - Adevarat?! Daca-mi permiteti, poftitzi cartea mea de vizita si venitzi sa mancatzi la mine acasa.S: - E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am si nevasta si 8 copii... In fine...B: - Dar bine-ntzeles! Venitzi cu familia dumneavoastra!S: - Chiar ca suntetzi dragutz! Numai ca din copii, unii sunt deja casatoritzi, au si ei copii...B: - Va rog, aducetzi-i pe totzi!S: - Sigur nu va deranjeaza?! ...pentru ca mai sunt surorile si cumnatzii mei, suntem destul de multzi.B: - V-am spus, insist, imi va face placere! La mine acasa iarba e uite asa de mare, daca suntetzi multzi cu atat mai bine - in cateva ore terminatzi!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Doi prieteni se revad dupa multi ani.- Mai Costele, ce mai faci? De cand nu te-am mai vazut te-ai mai ingrasat.Ia spune-mi si mie, sunt curios: ti-o mai vezi de burta?- Adevarul e ca nu. Dar daca o vezi tu, pup-o din partea mea!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trei tipi acuzati de viol.Judecatorul:- Tu, cel din dreapta, cum ai abuzat?- Eu am luat-o pe la spate, domnule judecator.Judecatorul:- Esti achitat.Murmur in sala, pofteste din partea celor acuzati, avocatii apararii cer explicatii.- Simplu! zice judecatorul. Din pozitia pe la spate putea sa fuga.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi.Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic.Mirat pompierul observa "mijlocul de propulsie": un caine si un motan "inhamati" la caruciorul de butelii.Pompierul intra in joaca copilului si incepe sa studieze mai atent "atelajul".Spre stupoarea lui, observa ca, in vreme ce cainele era legat de lesa, motanul era legat de testicule.La care pompierul ii spune copilului:- Salutare colega, ce camion de pompieri ai, dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului? Uite cum ai procedat cu cainele...- Aveti dreptate nenea, as merge mai repede, dar nu as mai avea sirena....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Se termina luna de miere, tanara sotie se plange mamei sale:- Mama, deja am avut prima cearta serioasa in familie.- Nu-ti fa griji, draga mea, asta se intimpla in orice casnicie.- Uf! M-ai linistit. O.K. dar ce sa fac cu cadavrul?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trei blonde vor sa treaca Nilul, dar niciuna nu stie sa inoate destul de repede, ca nu cumva sa le atace crocodilii. Dintr-o data, apare zana cea buna si le spune ca azi se simte foarte bine si de aceea fiecarei fete le va indeplini o dorinta. Prima:- Vreau sa inot de zece ori mai repede decat pot.Inoata cat inoata, dar cand ajunge la jumatatea raului, o inhata crocodilii. A doua speriata:- Vreau sa inot de 20 de ori mai repede decat pot.Dar nici ea nu reuseste, ajungand pana la un metru de mal este sfasiata de crocodili. A treia nici nu mai stie ce sa faca si cere sa se transforme in barbat. Dupa ce se transforma se uita putin imprejur:- Aaahaaa.... uite un pod!