Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hau ca va iau ca va haptzu pe bau bau ca va dau iar va iau nu va hau ca au mau
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hau ca iar te iau te haptzu la bau bau si tot n-ai ce-mi face ^_^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Frunza verde de maria....hai cu totii'n brazilia ....
Biggles Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 barbatul ajunge acasa seara tarziu...femeia: unde ai fost pana akm nenorocitulebarbatul: grija tafemeia: ai fost la alta ma nemerniculebarbatul: nu ma ceai esti nebunafemeia: iti dau eu numai nebuna tieatunci femeia se duce in bucatarie si ia facaletul si se duce spre barbatcand vede barbatul... de frica se baga sub patfemeia: iesi de sub pat nenorocitulebarbatul: nu ies ma ca nu vreaufemeia: iesi odata ca iti dau cu facaletu in capbarbatul: ba tu nauzi??? nu iesfemeia: iesi ca te omor nemerniculebarbatul: ba tu chiar nu auzi?? eu sunt sef in casa asta... CANZ ZIC CA NU IES PAI NU IES !!!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ^_^Am ajuns acasa dar nu am somn :(Mi-am luat o shaorma si imi e cam rau de la ea :(
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Haaaaaaiiiii cu noi sa fim haaaaaiiiiiii
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Adormisem si m-a sunat unu' sa-i dau party k am nr la store :)))))
spkeh Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 neatza la voi xD:Dmai traiti maaa nebunilor ? :bananadance2: }{