Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Doua tipe joaca golf si se distreaza de minune pina cind una dintre ele trimite mingea exact in mijlocul unui grup de barbati. Din nefericire, unul dintre ei cade secerat la pamint, zvircolindu-se de durere cu ambele miini intre picioare. Tipa fuge la el, isi cere mii de scuze si il roaga sa-i permita sa-l ajute pentru ca, intimplator, este asistenta medicala.

Nu, multumesc, in citeva minute am sa-mi revin, sopteste barbatul, cu miinile tot intre picioare. Simtindu-se teribil de vinovata, gagica ii da miinile usor la o parte, ii desface cu mare grija fermoarul pantalonilor si incepe sa-l maseze in zona genitala.

- Va simtiti mai bine?, il intreaba la un moment dat.

- Da, mult mai bine, geme tipul. Dar degetele de la mina tot ma dor ca

dracu'!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Un calugar şi o calugarita se ratacesc iarna la munte... frig... viscol... Dupa ce merg cu greu prin zapada ajung la o cabană. Gasesc ei cateva paturi şi un sac de dormit, dar un singur pat. Fiind un cavaler, el zice:

- Sora, dormiti dv in pat. Eu ma culc pe jos, in sacul de dormit.

Imediat ce intra in sac, trage fermoarul si atipeste, cand se aude:

- Frate, mi-e frig...

Desface el fermoarul sacului, se ridica, mai cauta cateva paturi si o inveleste. Intra din nou in sac si cand sa adoarma:

- Frate, tot mi-e foarte frig...

El deschide sacul, se ridica din nou, cauta alte paturi, le pune pe ea şi se reintoarce in sac. Abia inchide ochii cand:

- Frate, aproape inghet...

De data asta, el ramane nemiscat si zice:

- Sora, am o idee. Suntem aici, in salbaticie, la kilometri de orice fiinta omeneasca, departe de civilizatie. De ce sa nu facem ca barbatul si nevasta?

- Din partea mea nicio problema, raspunde ea cocheta.

La care el urla:

- Atunci da-te jos din pat si cauta-ti singura paturi!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

La o conferinta de presa, un jurnalist il intreaba pe un politician cunoscut, inscris in cursa pentru presedintie:

- Secretara dumneavoastra a declarat in public ca aveti un penis mic. Cum comentati?

- Adevarul este ca are o gura mare!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Un barbat in autobuz. Vine un tip, arata cu degetul spre el, si zice :

- Impotentule!!

Dupa cateva zile ii zice sotiei:

- Draga, in fiecare dimineata vine un tip in autobuz si imi zice ca sunt impotent..

A doua zi... Vine tipul, iar il ia de obraz:

- Paraciosule!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Merge un tip cu nevasta-sa la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sot, zice:

- Uite cum arat, ca o scroafa!

El raspunde:

- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:kiss:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pana la 5 dimineatza sunt la munca ^_^

:kiss:

Asa ca te astept la 5 cu mesajul "treci bey la o cafea"

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Uite bine tuh nebuno tuh.

Talentatule, frumosule, tuh fotbalistule tuh, sa te ia mama omida sa te infasoare sa te lege sa te dezlege sa amestece sa pleoscane pana paraie la rupere cu putere fara numere

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

noapte buna :D

@ spor la munca :P

NB :D

Thx and take care

haladit mic...care este ^_^

@@@@@@@@@@@@ Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Va pupa Jean

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Intr-o zi, Jimmy vine acasa de la scoala si-si gaseste bunicul pe prispa fara pantaloni.

"Bunicule, iti dai seama ca nu ai pantaloni pe tine?"

Bunicul raspunde: "Da Jimmy, stiu."

Jimmy continua: "Si atunci, de ce stai afara fara pantaloni, bunicule?"

Bunicul se uita la el si raspunde: "Ei bine Jimmy, ieri am stat afara fara tricou si mi-a intepenit gatul. A fost ideea bunicii."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...