DaNu7zZz Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 newb, ce faci ?:P ahahhaha, uite mai dau cate`un reply pe aici :D @ tu ?
Dropkillerz Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 newb, ce faci ?:P ahahhaha, uite mai dau cate`un reply pe aici :D @ tu ? M-am reapucat si eu de Mu, cica, nu stiu cat o sa se tina microbul de mine. :)) Tu joci ?:D
DaNu7zZz Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 newb, ce faci ?:P ahahhaha, uite mai dau cate`un reply pe aici :D @ tu ? M-am reapucat si eu de Mu, cica, nu stiu cat o sa se tina microbul de mine. :)) Tu joci ?:D am cont si caracter mare :P @ am intrat si eu asta seara =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..sau nu Concurs Cel mai/cea mai sexy de pe link - Editie de martisor. Cine se inscrie? ^_^
Dropkillerz Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 newb, ce faci ?:P ahahhaha, uite mai dau cate`un reply pe aici :D @ tu ? M-am reapucat si eu de Mu, cica, nu stiu cat o sa se tina microbul de mine. :)) Tu joci ?:D am cont si caracter mare :P @ am intrat si eu asta seara =)) Ah, am si eu contul unui amic ce are DL de 9 RR, sper sa-l dau pe al 10-lea si sa-mi cresc un bk, prima dragoste a mea :)) Nuba mai joaca?
Dropkillerz Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 N-am mai vorbit cu ea de mult. Auzi ma, dar ce prost e dl-ul la afk :))
DaNu7zZz Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 N-am mai vorbit cu ea de mult. Auzi ma, dar ce prost e dl-ul la afk :)) nush =) eu am sm ... :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 numa' la nuba de narci faceti spam, la mine deloc. Uratilor.
bunny Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 pai, initial eu facusem topicu asta, dar se apucase narci odata de joc, si l-am mesterit eu sa fie ea prima. ;D eh oricum nici eu nu mai postez aici prea des, decat cand posteaza danu. ;p in rest la comunitate. ^^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Concurs de Martisor - 8Martie : Cel mai sexy/ Cea mai sexy de pe linkmania. Premii atractive constand in warn down :D Au mai ramas 5 zile in care va puteti inscrie. Pentru inscriere click Aici :D
DaNu7zZz Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 mai postez si eu de dragul vremurilor bune :wub: @ neatza nubz :D