Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Urasc Romania, urasc Bucurestiul .

Plec la 8.20 de acasa din Tei . In mod normal plecam pe la 8.40 ca sa ajung cu masina la 9 la munca, dar pentru ca prin spatele blocurilor nu se baga vreun plug sau alt utilaj pentru a indeparta zapada ucigasa nascuta in Iadul alb sunt nevoit sa plec cu tramvaiul oftand la masinuta mea imobizata sub nameti.

Toate bune sa zicem, pana in Pipera iau tramvaiul 16 sau 36 - primul venit primul servit.

In aceasta dimineata insa ma trezesc mai greu ( a tot picat serv de Mu in timpul noptii si ma suna lumea ) asadar am plecat pe la 8.30. Ajung in statie si le wild 36 apare. Imbarcarea>plecam din statie>parcurgem 10m si ne oprim in curba. Soferii claxonau la tramvai - tramvaiul claxona/ring ring-uia la soferi inapoi. Ocazional se strigau mamele, mortii si gatlejul din ambele tabere.

Stam asa frumos aproximativ 15 minute. Dupa 15minute in sfarsit ne punem in miscare-15metrii- apoi oprim brusc. In fata se observa o coloana imensa de tramvaie, masini si pinguini(pentru ca pe gheata existenta nu ai cum sa adopti un stil de mers uman). Ma dau jos si dau drumul la un galop fin pana la intersectia cu Maica Domnului de unde incerc sa abordez cativa soferi de taxi care statea pe liber. Nu au acceptat oferta mea de 20lei sa ma duca pana in Pipera invocand aglomeratia si crampele stomacale provocate de oxiuri.

Asadar uite cum ma pun eu la pas pe linia de tramvai alaturi de alte cateva zeci poate sute de persoane sa ajungem in pipera. Si desigur ca am mers prin zapada afanata in care te scufundai 10-20 de cm sau mergeai pe sosea cu riscul sa derapeze vreun sofer de weekend si sa te faca kebap turcesc.

Trotuarele nu trebuiesc curatate, deci daca aveti trotuar in fata casei, blocului sau firmei sa nu il curatati, sau daca deja v-ati mobilizat si este curatat grabiti-va sa puneti ceva zapada pe el - din ce deduc primaria da amenzi pentru persoanele care curata trotuarele deoarece confera un aspect inestetic orasului, totusi e iarna, zapada este monument al naturii si trebuie protejata.

45 de minute mai tarziu ajung transpirat si cu bocancii plini de zapada/apa si vietati marine la munca. Inca o zi minunata pe care o incep mustind de bucurie.

Traiasca Romania anului 2012.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Dafuq deja simt asa cum imi frig ochii in cap si ma ia un fior rece pe spate.

Pute a medical.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Haha ^^

Da meh pai vezi, eu mi-am pastrat acolo la semnatura bucket power....tu canci >:P

iepule lau si ulat :lol:

Posted

La fel e si in oradea vietii, pe trotuar nu poti sa mergi linistit ... ieri la ce viscol a fost, a trebuit sa merg pe jos vreo 10 minute pana la un amic, am ajuns la el complet alb, culmea este ca eram imbracat in negru 8-|

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

No soup for you !

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pe masura ce se afunda in padure, drumul inflorea de condoame.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Si pe culoare,aroma si continut.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

bump it the wabbit !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...