Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest [CioaGA]
Posted

Salutare,ce se mai intampla pe aici oameni buni?:) Narci,sa ma cauti pe mess ,cand ai tu timp .......8-|

Guest [CioaGA]
Posted

mda,ma mir cum de nu prea mai intra ea,de obicei mai verifica ce se intampla pe aici ...:)) probabil nu mai are timp.......

Posted

Salut GOT :D

era pe pagina a2a topicul ^_^ ...

ps. bunny am vaz topicul tau cu achizitionarea pcului , nu-ti lua conserva aia ma , mai pune inca 10 ceva in genu 2500 roni si ti-ai tras uzina

Posted

Da, nu stiu ce sa zic. Ma tot uit la hdd-urile alea care-s mai scumpe decat un procesor dracu. <,< Inundatiile ma-sii..

Eh, asta e, mai astept, poate dau de vreo oferta de craciun ceva. <,<

Posted

Da, nu stiu ce sa zic. Ma tot uit la hdd-urile alea care-s mai scumpe decat un procesor dracu. <,< Inundatiile ma-sii..

Eh, asta e, mai astept, poate dau de vreo oferta de craciun ceva. <,<

HDD-urile s-au scumpit =)

de exemplu. 1 hdd 1tb 7200@rpm era undeva in 190 roni acu ajunge si la 400 roni.

sfatul meu:

i5 (2400,2500 sau 2500k, diferenta ca versiunea 2500k face oc din 2 taste :)) new bios update ftw ) = intel quad core > AMD six cores

8gb DDR3 ( de ce ? simplu cu cat mai mult cu atat mai bine) 8gb DDR3 e mai ieftin decat 4gb DDR3 , stiu suna hilar dar e adevarat.

mobo cu socket 1155 si rupe..

restu te orientezi :D

de craciun nu se fac reduceri ( ce scrie e reducere e praf in ochi , vezi Black friday emag , s-a dus omu sa cumpere aragaz de 400 roni iar la black friday chipurile reducere era mai scump )

indiferent ca e criza sau nu lumea de craciun cumpara mai mult ca in tot anul indiferent de mediul economic

Posted

' date='10 December 2011 - 18:26' timestamp='1323534382' post='6108303']

Salutare,ce se mai intampla pe aici oameni buni?:) Narci,sa ma cauti pe mess ,cand ai tu timp .......8-|

hello bai bai bai baaaai :hug: :-* :-*

Cred ca narci a ros cablu' de net, ca n-am mai vazut-o de-o vreme buna. o_O

:hug:

nu m'am maritat bai ;;) nici nu am de gand prea curand, doar ca nu am avut timp...<_< munca, scoala....:(

Posted

nu m'am maritat bai ;;) nici nu am de gand prea curand, doar ca nu am avut timp...<_< munca, scoala....:(

narciiiiiiiiiiiiiiiii :hug:

da, i know the feeling, dar am renuntat la munca, o perioada. xD

Posted

mie nimic ? nici macar un mic hug ? >_< nu`i problema, nu va uit . . . :-<

Posted

O blond? merge pe strad?. La un moment dat, un tip care se uita lung dup? ea o salut?:

- Bun?!

La care blonda, nervoas? îi r?spunde:

- Bun?-i m?ta! Eu sunt sexy.

Posted

O blond? merge pe strad?. La un moment dat, un tip care se uita lung dup? ea o salut?:

- Bun?!

La care blonda, nervoas? îi r?spunde:

- Bun?-i m?ta! Eu sunt sexy.

:)))

de ce au bucatariile fereastra ?

sa aibe si femeile un punct de vedere :D

@ narci :hug:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...