Narcisa Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Capra si cei trei iezi si-au cumparat, la casa, usa moderna, de metal. Capra: - Eu plec sa iau d-ale gurii! Sa-mi deschideti, cand ma auziti spunand: "Sug lapte! Sug lapte!"! Iezii: - Bine, mama! Lupul, dupa usa, auzi si, imediat dupa plecarea caprei, veni la usa. Lupul: - Sug lapte! Sug lapte! Iezii: - Sugi p**a! Ca avem vizor! :P
bunny Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wow player1: how about getting into the real life? Wow player2: is that the new expansion? @_@ and hi you! unde have you fost?
bunny Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 me doing fine, got a job now, i'm a mature wabbit. @_@ how about you?^^ :hug:
Narcisa Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 si eu sunt cu munca hey, nu prea mai am timp de nimic <_< in rest, toate bune? dexi, ce invarti hey? bo$$ :-*
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 me doing fine, got a job now, i'm a mature wabbit. @_@ how about you?^^ :hug: Mi se parea pe mine ca te-am vazut ....pe undeva Nu spun unde....NU SPUN !!!!!
bunny Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 si eu sunt cu munca hey, nu prea mai am timp de nimic <_< in rest, toate bune? dexi, ce invarti hey? bo$$ :-* bun, lasa ca e bine. ^^ unde lucrezi? ;p eh, da, urmeaza admiterea la master. mi-e cam tar?a asa sa ma apuc iarasi de tocit. >_<
Narcisa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 lucrez in conta...plicti <_< eu sapt viitoare am niste restante la master, primul semestru n-am prea ajuns la facultate :(
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 lucrez in conta...plicti <_< eu sapt viitoare am niste restante la master, primul semestru n-am prea ajuns la facultate :( Conta ? lol.... si eu schimb jobul....ma integrez in comunitatea auditului financiar [img
Narcisa Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 dap, conta... eu am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune...bleach
bunny Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 lucrez in conta...plicti <_< eu sapt viitoare am niste restante la master, primul semestru n-am prea ajuns la facultate :( E bine ca lucrezi pe domeniu. ;p
Narcisa Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pU64Y8ED78A&feature=related
Narcisa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Bula ajunge la scoala, Alinuta ii arunca in cap o hartie mototolita strigand: HEAD SHOT !!!... Bula ia cartea si ii plezneste una peste fata: FACE BOOK !!!
bunny Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Vine Gigel acasa cu nota 2 la educatia fizica trecuta in carnetul de note. Tac-su : - Gigel, cum dracu tu baiat sportiv, care si acasa faci sport, ai 2 la educatia fizica? Gigel : - Profu' de educatie fizica zice : "Gigele ridica un picior". Eu ridic un picior. Dupa aia zice: "Gigele ridica-l si pe celalalt...". Si eu i-am zis: "Pai crezi ca pot sa stau in p...?". Si mi-a pus 2. Tac-su : - Bravo Gigele, bine ai facut! A doua zi vine Gigel acasa cu nota 2 la literatura. Tac-su : - Gigele, cum ma tu baiat destept, care citesti toata ziua ai luat 2 la literatura? Gigel : - Profu’ de literatura ne-a pus sa compunem cate o poezie si eu am compus-o p'asta: “Ce sa fie, ce sa fie/ Un om mort cu p... vie/ Sa fereasca sfanta soarta/ D'unul viu, cu p... moarta.” Tac-su : - Bravo Gigele, chiar e misto! A treia zi Gigel ajunge acasa de la scoala si ii spune tatalui: - Am luat 2 la matematica azi... - Ce s-a intamplat? - Pai m-a intrebat profesorul: "Cat fac 3 x 2?" si eu am spus "6". - Pai… e corect. - Stiu, dupa care m-a intrebat: “Cat fac 2 x 3?" si eu am spus “Si care p… mea e diferenta?” Si mi-a dat 2. A 4-a zi Gigel ii zice lui tac-su ca l-a exmatriculat din scoala. - Pai de ce? - M-au chemat in cancelarie, intru eu acolo si cand ma uit : profu’ de educatie fizica, profu’ de literatura, profu’ de matematica si profu’ de geografie... - Pai, ce p... mea cauta profu’ de geografie acolo? - Asta i-am intrebat si eu! =)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 good one wabbit .... lolz ^_^ Doi vampiri reparau o motocicleta : Primul : Da-mi ma o surubelnita ... Celalalt: Na ma... Primul : Nu aia in cruce idiotuleeeeeee !!!!!!