i sin Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Standing at the edge of forever.....at the start of whatever...shouting love at the world..... la furat yo
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Love that song :wub: Si am mai gasit unul dragut de la Fly Project - Goodbye Nu pot pune link, I'm @ work now :P
i sin Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 daaaaaaaaaaaaa ce noroi pe afara :\ m*** ploii D:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Inspiratie de 5 dimineata intr-o sambata spre duminica, pe balcon cu o cafea fierbinte: Privesc la usa de metal ce a ramas inchisa Zidita in exterior cu amintiri si vorbe gri Si chiar de as avea o ultima dorinta Si zidul l-as narui...stiu...tu nu vei reveni Privesc in oglinda zilelor ce sunt uitare Rememorez un film pierdut sub norul De cenusa. Un alt final, eu iti duc dorul Insa raman privind la o imagine ce doare O alta zi, alt film, finalul neschimbat Si simt ca timpul se repeta , ca un ecou Ecou ce nu se pierde...incet...treptat Cu calm, frenetic, imi umple in inima un gol Si ne-am jurat prin ploaia de lacrimi amare Sa fim un suflet, un copil, un joc numit iubire Dar te-ai pierdut...si m-ai lasat sa ascult Cum tu jurai, insa ascultam doar juramantul mut M-ai lasat fara aripi sa ma tarasc prin lume M-ai lasat sa fiu un pictor fara brate Din zborul meu m-ai doborat...a fost cruzime? Nu stiu...incet alunec pe un cristal de gheata Si ma pierd in dimineata mea intunecata Un cantec surd vibreaza nepasare catre toti Si toata atentia ce m-a inconjurat vreodata Se pierde precum diamantul intre hoti Vorbesc in vis cu tine, suvita ta ce ma atrage Te sarut , te privesc, te strang in brate Si sufletul eu il aprind...dar...e dimineata Ma sting descult pe drumul acoperit de gheata O alunita ce va fi mereu a mea, un zambet Si un tavan deaspra patului acoperit de stele O ezitare , un sarut, al inimilor fosnet A mea, al tau, si toate gandurile noastre O clipa cat o viata , un trecut ce ne-a unit O cruda asteptare , tu departe , un juramant Ce l-ai lasat in urma, cuvantul ai tradat Un juramant ce arzand in noapte s-a sfarsit Unde am fost noi, tu ai plecat, si am ramas Da..am ramas...doar eu, acelasi vesnic eu Sa iti soptesc toate acestea nu am glas Raman in amintire pierdut prin glasul tau... -_-
Narcisa Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 :( cum se joaca mafia narci ?:D http://www.linkmania...4&hl=mafia&st=0 @frumos luci...:D
i sin Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 http://www.linkmania...4&hl=mafia&st=0 @frumos luci...:D mersi nubo :P intru si eu sa vad cum e
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Noapte ... film ... Nimeni Altu-inger si demon .... salata de la Mc .... Red Bull ...Take That - The flood... Twix ... inca un Red Bull ...confuz...Ricky Martin-Tu recuerdo....fericit....nervos.....David Guaetta-Baby when the lights go out.....trist....plimbare prin centrul Bucurestiului pustiit si inghetat .....amintiri...dor.....Moloko-The time is now.....luminitele.....Al treilea Red Bull.....Urmeaza inca o dimineata...Ombladon-Ultimul tren.....
Narcisa Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 i wanna? boom bang bang with his body,yo!
[evil] Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A happy new year for all >:D<:bananadance2: :tiphat: