Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Unde s-a dus spamul...UNDEE ??!!! My precioussss.....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

iepure cand iesim in plaza la un suc?

got cand iesim la un suc? :happy1:

Posted

eh nu plaza ma, n-au aia spatii de fumat pe-acolo. mergem intr-o bodega undeva, intr-o carciuma!!!!!! UN BAR DE MOSNEGI! mergem la casa ado, stie caty unde e. =))))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

eh nu plaza ma, n-au aia spatii de fumat pe-acolo. mergem intr-o bodega undeva, intr-o carciuma!!!!!! UN BAR DE MOSNEGI! mergem la casa ado, stie caty unde e. =))))

Nush unde e.

Mergem la carul cu bere.

Posted

la mine pana si timpul e in criza. >.< e perioada aia cand incep partialele, proiectele & stuff. cred ca sambata asta e cel mai bine. :D vorbim vineri despre locatie. :P

deza, narci, sunteti si voi pe-aici? sau mai bine facem un gather bucuresti? :-??

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

la mine pana si timpul e in criza. >.< e perioada aia cand incep partialele, proiectele & stuff. cred ca sambata asta e cel mai bine. :D vorbim vineri despre locatie. :P

deza, narci, sunteti si voi pe-aici? sau mai bine facem un gather bucuresti? :-??

Hai mai bine duminica la un gratar la Campina, pe la Tykosi :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Atunci iesim sambata seara.

Mai anunta si tu lumea :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

pff, am si uitat cum se mai joaca. xD n-am mai jucat de vreo o luna si ceva sa fiu sincer. lawl, vad ca a aparut 6.69c. xD

Nu ai somn iepurache?

Ia zi ramane sambata la o iesire?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

am facut-o "oficial" http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=246661&pid=5464194&st=2575&#entry5464194 pirahna merge? xD s-o iei si pe caty ma, sa faca cinste cu jaorma aia. xD

pff, am dormit de la 17.00 pana la 21.00. acum dorm iar. xD hai ca stabilim maine ce si cum, dau si eu cateva telefoane, ne strangem de-un 6-7, maxim 10.

Suna bine.

Nush daca poate veni. Daca poate o iau.

Insa fara jaorma, nu mai are voie :D Suntem la regim, nu mai halim toate mizeriile de fast food , gatesc eu :">

Pam pam

Posted

Ce urasc persoanele care se imagineaza miezul intelepciunii si care in realitate sunt persoane frustrate, probabil care evita sa iasa din casa de teama penibilitatii pe care o exprima in gesturi, infatisare si fapte. Ascunse in spatele unui monitor, al unei lumini difuze si a unui tricou transpirat si plin de pete. Cola la 2litrii si troaca plina de slinosenii aproape.

Cand nu au puterea necesara sa faca fata unei confruntari verbale ce fac? Apeleaza la relatiile virtuale de amicitie. Persoanele care l-au ajutat sa depaseasca problema ejacularii precoce la masturbare il ajuta si acum si imi dau mie pauza pe forum 3 zile.

Stiti bine la cine ma refer .

Posted

Ce urasc persoanele care se imagineaza miezul intelepciunii si care in realitate sunt persoane frustrate, probabil care evita sa iasa din casa de teama penibilitatii pe care o exprima in gesturi, infatisare si fapte. Ascunse in spatele unui monitor, al unei lumini difuze si a unui tricou transpirat si plin de pete. Cola la 2litrii si troaca plina de slinosenii aproape.

Cand nu au puterea necesara sa faca fata unei confruntari verbale ce fac? Apeleaza la relatiile virtuale de amicitie. Persoanele care l-au ajutat sa depaseasca problema ejacularii precoce la masturbare il ajuta si acum si imi dau mie pauza pe forum 3 zile.

Stiti bine la cine ma refer .

what?

Posted

Narcisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ce mai faci buey? :>

:hug: mare claaaaaaaaar

bunaaaaaaaaaa :hug: bine, tu ce mai faci? :D

suntem in buc mai mereu, in weekend nu prea e deza...

noi nu prea mai intram pe forum, asa ca nu aveam de unde sa stim de gather...lasati si voi un offline ceva :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...