BAD_DMX Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nuj de cand esti Mod Tehnician dar felicitari
DenY Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 toata ziua e de tot rahatu. :|word! tuti pe mama ta de zidar obosit care dai gauri dimineatza la 8:50 cu PICAMARU` in pereti... GRRRRRRRRRR
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sir Fart-A-Lot, tza uabit :hail:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Bucketz powel pow wow pow pow woooooooow , the wabbit is dead
bunny Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 geezus, ce persoane importante in mu, le zici salut si pun "?" de parca ar fi analfabeti si nu stiu limba romana. -_- aroganta maxima, macar mi-aduc aminte de ce m-am lasat in the first place. >_<
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 geezus, ce persoane importante in mu, le zici salut si pun "?" de parca ar fi analfabeti si nu stiu limba romana. -_- aroganta maxima, macar mi-aduc aminte de ce m-am lasat in the first place. >_<Sa le vezi pe alea care vorbesc intre ele , le saluti si nu te baga in seama....Si mai sunt si old players....Ce sa zic, multa m**e pentru toti arogantii astia....
bunny Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Sa le vezi pe alea care vorbesc intre ele , le saluti si nu te baga in seama....Si mai sunt si old players....Ce sa zic, multa m**e pentru toti arogantii astia....Adica EU care sunt in staff (adica stii ca adminii ar trebui sa fie aia cu nasu' pe sus), nu ma port asa, se poarta unu care in primul rand tot eu il salut. Da sa fie sanatosi, scarbe de oameni, ce sa le ceri. :)