Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pe langa explicatia data de wabbit , tind sa-i dau dreptate narcisei.

ScaryLexa :rofl2:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Looser ....

Nu ma intereseaza ce treaba are cu tine , fiecare cu problemele lui, dar de ce se leaga de toti , ne arunca in oala lui comuna si imaginara in care plutim si emanam repulsie lui , ma depaseste.

Daca tot a avut interes sa iti urmareasca posturile si sa puna link de la GoT la el la guild nu il face deloc un lame kid... nu, este deasupra noastra a mediocritatii.

Probabil e bun prieten cu V-Dumnezeu ala , specialilor , o sa va ia Mourinho asistenti la real atat de deosebiti sunteti.

Hint : cel mai probabil te incadrezi in caracterizarea facuta de bunny , o persoana antisociala ce se teme de a relationa cu alte persoane.

Si daca tot o sa te ataci, probabil o sa ma injuri si o sa te iei de mine ca nu e treaba mea sa ma bag in cearta voastra, da-mi voie sa iti raspund :

Intervin deoarece bunny este amicul meu , iar in RL ca si in MU ( paralela asta o sa te oftice grav ) suntem invatati sa ne ajutam si sa tinem partea prietenilor nostrii . Si nu, nu ma astept sa intelegi avand in vedere ca pari a fi o persoana lipsita de prieteni .

Iar inainte sa ma acuzi ca am judecat in lispa de cunostinta , acorda-ti o secunda de gandire...vei realiza ca ai facut asta inaintea mea.

Seara buna.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Hello push spici :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

du` si ia 2

Wanna smell the muffin?

Posted

Ohohoohohohoo, ti-a zis THE MUFFIN! Nu "a muffin", deci clar o are si nu-i e frica s-o foloseasca. :rofl2:

@practica >_< deja mi s-a scarbit cu trezirile astea de dimineata, iarasi...

Posted

azi, dupa examen, ma duc la o inghetata sa sarbatoresc ziua copilului :D

kk ne intalnim acolo. Faceti si serbare la facultate de ziua copilului? ziceti poezii alea alea? :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...