Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pe langa explicatia data de wabbit , tind sa-i dau dreptate narcisei.ScaryLexa :rofl2:
bunny Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5133434Asta imi transmite mie mesaj, da posteaza la el la guilda. E precum cainii aia de latra din spatele gardului. =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Looser .... Nu ma intereseaza ce treaba are cu tine , fiecare cu problemele lui, dar de ce se leaga de toti , ne arunca in oala lui comuna si imaginara in care plutim si emanam repulsie lui , ma depaseste.Daca tot a avut interes sa iti urmareasca posturile si sa puna link de la GoT la el la guild nu il face deloc un lame kid... nu, este deasupra noastra a mediocritatii.Probabil e bun prieten cu V-Dumnezeu ala , specialilor , o sa va ia Mourinho asistenti la real atat de deosebiti sunteti.Hint : cel mai probabil te incadrezi in caracterizarea facuta de bunny , o persoana antisociala ce se teme de a relationa cu alte persoane. Si daca tot o sa te ataci, probabil o sa ma injuri si o sa te iei de mine ca nu e treaba mea sa ma bag in cearta voastra, da-mi voie sa iti raspund :Intervin deoarece bunny este amicul meu , iar in RL ca si in MU ( paralela asta o sa te oftice grav ) suntem invatati sa ne ajutam si sa tinem partea prietenilor nostrii . Si nu, nu ma astept sa intelegi avand in vedere ca pari a fi o persoana lipsita de prieteni .Iar inainte sa ma acuzi ca am judecat in lispa de cunostinta , acorda-ti o secunda de gandire...vei realiza ca ai facut asta inaintea mea.Seara buna.
bunny Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ohohoohohohoo, ti-a zis THE MUFFIN! Nu "a muffin", deci clar o are si nu-i e frica s-o foloseasca. :rofl2:@practica >_< deja mi s-a scarbit cu trezirile astea de dimineata, iarasi...
Spiky2013 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 cam tarziu spiciimi cer scuze. n-o sa se mai repete. :-s ma ierti? :-s :hail: :pray: :pray: :pray: :hail: :hail:
Spiky2013 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 nopla multi ani spiky :hug::(la multi ani narci :hug:Ma intreb daca si pe la jde mii de ani o sa mai sarbatorim 1 iunie? :lol:
Narcisa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 azi, dupa examen, ma duc la o inghetata sa sarbatoresc ziua copilului :D
Spiky2013 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 azi, dupa examen, ma duc la o inghetata sa sarbatoresc ziua copilului :Dkk ne intalnim acolo. Faceti si serbare la facultate de ziua copilului? ziceti poezii alea alea? :lol:
Spiky2013 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 http://justpaste.it/files/justpaste/img27.jpg=)))))
Narcisa Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 cate bagaje am...ce naspa ca trebuie sa ma mut ;-<
Spiky2013 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 cate bagaje am...ce naspa ca trebuie sa ma mut ;-<da` nunta cand ii? sa vin sa fur mireasa :>