Narcisa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 zilele trecute au ajuns la cta primii turisti nemti :D in nr de 2 :rofl1:
Spiky2013 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 zilele trecute au ajuns la cta primii turisti nemti :D in nr de 2 :rofl1:vin si io. ma primesti?
Spiky2013 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 to avoid complications she never kept the same address, in conversations she spoke just like a baroness . met a man from china, went down to geisha minor :dance: :dance: :dance: :dance:se poate si mai bine 2pac -_- http://funcookingonline.files.wordpress.co...9/09/miley5.jpg
Spiky2013 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 i hate hanna montanaDDDDDDDHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nuba -_-
pUshtanU Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 heeeeeeeeeeeey lume noua :D :hug: :wub: :wub: :wub: narci :hug:
Spiky2013 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 sa nu'mi zici ca te'ai reapucat de mu :))baaaaaa daaaaaaaa! :hug: :hug: :hug: :hug:
Narcisa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 ce nub esti spici ^_^chiar buey, eu nu te'am vazut niciodata in mu...cand jucam :-?cand te'ai lasat tu?
pUshtanU Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 sa nu'mi zici ca te'ai reapucat de mu :))baaa daaa :))) am lvl 300 =))))
Spiky2013 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ce nub esti spici ^_^chiar buey, eu nu te'am vazut niciodata in mu...cand jucam :-?cand te'ai lasat tu?Eram un nimeni pe atunci :(=))Bai...eu am jucat... de mult... pe bune... f de mult :D pe cand erau de-al de Crick si Judo (primul primul judo), si se certasera ei... si atunci picase guilda Slayer si o preluasem eu pana m-am saturat si incepusem sa ma plimb prin guilde diverse. Dup-aia incepuse nebunie cu de-al de Slym si Xpose, si atunci a fost fun-ul adevarat.In K&P am fost cateva zile cred, dar ii stiam mai pe toti de acolo xDDup-aia m-am duse pe Rere si jucam acolo...si acolo a fost fainut... pe la inceput juca fff multe lume veche si buna; in special din HH;Am mai jucat si pe alte servere dubioase gen MuLove sau ceva de genul asta, cu Heaven.A fost o perioada cand ma ocupam de Gamerzone, serverul lui Slym; a fost super server, eram GM sef acolo :)) Si am avut grija de el mult timp (+ setari, fixuri, etc) si chiar era fain :P Si acum imi mai zic unii de pe acolo ca ce fain era. :))M-am apucat cam cand se lasase Wonderer (SM in bone) de GM,
Narcisa Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Eram un nimeni pe atunci =)) Bai...eu am jucat... de mult... pe bune... f de mult :D pe cand erau de-al de Crick si Judo (primul primul judo), si se certasera ei... si atunci picase guilda Slayer si o preluasem eu pana m-am saturat si incepusem sa ma plimb prin guilde diverse. Dup-aia incepuse nebunie cu de-al de Slym si Xpose, si atunci a fost fun-ul adevarat.In K&P am fost cateva zile cred, dar ii stiam mai pe toti de acolo xDDup-aia m-am duse pe Rere si jucam acolo...si acolo a fost fainut... pe la inceput juca fff multe lume veche si buna; in special din HH;Am mai jucat si pe alte servere dubioase gen MuLove sau ceva de genul asta, cu Heaven.A fost o perioada cand ma ocupam de Gamerzone, serverul lui Slym; a fost super server, eram GM sef acolo Si am avut grija de el mult timp (+ setari, fixuri, etc) si chiar era fain :P Si acum imi mai zic unii de pe acolo ca ce fain era. :)) M-am apucat cam cand se lasase Wonderer (SM in bone) de GM, yay, pai eu m'am apucat in 2007 :-? am luat elfa de la 8 rr :Dam fost foarte putin in Zzzbumi si pe urma in GoT :wub:am jucat si pe rere, de curand, adica dupa ce m'am lasat de link... e un server plin de noobi -_-stiam ca Slym a avut AntiLinkMania :-? hannah montana sucksuratanoabaetc asa asa ;)
pUshtanU Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 :))acelasi nume ca pe old?nu..ca nu mai shtiam exact cum se scrie =))