Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Posted

ce nub esti spici ^_^

chiar buey, eu nu te'am vazut niciodata in mu...cand jucam :-?

cand te'ai lasat tu?

Eram un nimeni pe atunci :(

=))

Bai...eu am jucat... de mult... pe bune... f de mult :D pe cand erau de-al de Crick si Judo (primul primul judo), si se certasera ei... si atunci picase guilda Slayer si o preluasem eu pana m-am saturat si incepusem sa ma plimb prin guilde diverse.

Dup-aia incepuse nebunie cu de-al de Slym si Xpose, si atunci a fost fun-ul adevarat.

In K&P am fost cateva zile cred, dar ii stiam mai pe toti de acolo xD

Dup-aia m-am duse pe Rere si jucam acolo...si acolo a fost fainut... pe la inceput juca fff multe lume veche si buna; in special din HH;

Am mai jucat si pe alte servere dubioase gen MuLove sau ceva de genul asta, cu Heaven.

A fost o perioada cand ma ocupam de Gamerzone, serverul lui Slym; a fost super server, eram GM sef acolo :)) Si am avut grija de el mult timp (+ setari, fixuri, etc) si chiar era fain :P Si acum imi mai zic unii de pe acolo ca ce fain era. :))

M-am apucat cam cand se lasase Wonderer (SM in bone) de GM,

Posted

Eram un nimeni pe atunci

=))

Bai...eu am jucat... de mult... pe bune... f de mult :D pe cand erau de-al de Crick si Judo (primul primul judo), si se certasera ei... si atunci picase guilda Slayer si o preluasem eu pana m-am saturat si incepusem sa ma plimb prin guilde diverse.

Dup-aia incepuse nebunie cu de-al de Slym si Xpose, si atunci a fost fun-ul adevarat.

In K&P am fost cateva zile cred, dar ii stiam mai pe toti de acolo xD

Dup-aia m-am duse pe Rere si jucam acolo...si acolo a fost fainut... pe la inceput juca fff multe lume veche si buna; in special din HH;

Am mai jucat si pe alte servere dubioase gen MuLove sau ceva de genul asta, cu Heaven.

A fost o perioada cand ma ocupam de Gamerzone, serverul lui Slym; a fost super server, eram GM sef acolo Si am avut grija de el mult timp (+ setari, fixuri, etc) si chiar era fain :P Si acum imi mai zic unii de pe acolo ca ce fain era. :))

M-am apucat cam cand se lasase Wonderer (SM in bone) de GM,

yay, pai eu m'am apucat in 2007 :-? am luat elfa de la 8 rr :D

am fost foarte putin in Zzzbumi si pe urma in GoT :wub:

am jucat si pe rere, de curand, adica dupa ce m'am lasat de link... e un server plin de noobi -_-

stiam ca Slym a avut AntiLinkMania :-?

hannah montana sucks

urata

noaba

etc

asa asa ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...